Lidhja e panelit dekorativ me presim të nxehtë

Fortësi e lartë e lidhjes

Koha e shkurtër e kurimit

Aplikacion
Në industrinë e pllakave dekorative, lidhja midis materialeve me përshkueshmëri të lartë kërkon që ngjitësi të jetë plotësisht transparent dhe në të njëjtën kohë të plotësojë kërkesat e performancës së qëndrueshme në kushte specifike të procesit.

karakteristika
Efekt i shkëlqyeshëm lidhës me plastika të ndryshme;
Fortësi e lartë e lidhjes dhe kohë e shkurtër e pjekjes;
Pas pjekjes, është plotësisht transparent, produkti nuk zverdhet ose zbardhet për një kohë të gjatë dhe ka rezistencë të shkëlqyer ndaj temperaturës së ulët, temperaturës së lartë dhe lagështisë së lartë;
Mund të aplikohet me shpërndarje automatike mekanike ose printim në ekran, i cili është i përshtatshëm për funksionim.

DeepMaterial, si prodhues industrial i ngjitësve epoksi, ne kemi humbur kërkimet në lidhje me epoksidin e ulët, ngjitësin jopërçues për elektronikë, epoksidin jopërçues, ngjitësit për montimin elektronik, ngjitësin nënmbushje, epoksidin me indeks të lartë thyerjeje. Bazuar në këtë, ne kemi teknologjinë më të fundit të ngjitësit industrial epoksi.