Ngjitës ngjitës për lidhjen e kufjeve Bluetooth

Aplikimi i kufjeve Bluetooth të produkteve ngjitëse DeepMaterial

Procesi i lidhjes së kufjeve është i rreptë dhe kërkesa është e madhe;

deepmaterial është një zgjidhje vulosëse ngjitëse për prodhuesit e kufjeve bluetooth dhe zgjidhje ngjitëse ngjitëse të elektronikës për furnizuesit e komponentëve të elektronikës së konsumit, furnizimin me ngjitës mikroelektronikë, ngjitës gjysmëpërçues hibrid mikroelektronikë, ngjitës për montimin mikroelektronik në montimin e mikroelektronikut dhe elektrongjitësit, elektrongjitësit dhe elektrongjitësit.

Produktet ngjitëse të serisë DeepMaterial mund të plotësojnë nevojat e pikave të ndryshme të aplikimit.

DeepMaterial
Lidhja e rrjetës së pluhurit
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja magnetike
Produkt: DM6030
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Enkapsulimi i Bordit të Kontrollit
Produkt: DM6496
Karakteristikat: Fortësi e lartë, shërim i dyfishtë me lagështirë UV

DeepMaterial
Lidhja e guaskës
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja SPK
Produkt: DM6030
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja e kutisë së karikimit
Produkt: DM6542
Karakteristikat: Fortësi e lartë fillestare, Rezistente ndaj goditjeve, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja e guaskës së kufjeve
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja e guaskës së kutisë së karikimit
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë