Lidhja e kornizës së tabletit të guaskës së telefonit celular

 Ngjitje e lartë fillestare

Rezistenca e ujit

Sfidat
Shfaqja e produkteve moderne elektronike si telefonat celularë dhe kompjuterët tablet po bëhet gjithnjë e më e hollë dhe e lehtë. Kjo kërkon që komponentët elektronikë të mos jenë shumë të mëdhenj. Në të njëjtën kohë, kufijtë e telefonave celularë dhe kompjuterëve tabletë do të jenë gjithashtu më të hollë, dhe hendeku i përshtatjes do të jetë natyrisht më i hollë. Pastaj parashtroni kërkesa më të larta.

Zgjidhjet
Ngjitësi i shkrirë në nxehtësi i DeepMaterial mund të lidh në mënyrë të besueshme ngjitësit strukturorë të hollë dhe të ngushtë. Në aplikimin e lidhjes së kornizës së telefonit celular dhe kompjuterit tablet, ai mund të shpërndajë linja ngjitëse deri në 0.2 mm, dhe në të njëjtën kohë, mund të sigurojë një linjë ngjitëse kaq të hollë. Shtresa ngjitëse, nuk do të ndikojë në forcën e lidhjes.

Përparësitë e ngjitësit të shkrirë të nxehtë të dysprosium DeepMaterial:
1. Ngjitës DeepMaterial me shkrirje të nxehtë, ngjitës strukturor me një përbërës, reaktiv me shkrirje të nxehtë, nuk ka nevojë për përzierje;
2. Temperatura më e ulët e ngjitjes, shërimi i shpejtë i lagështisë së shtresës ngjitëse;
3. Ngjitje e lartë fillestare, tkurrje e vogël shëruese dhe proces i thjeshtë ngjitjeje.
4. Korniza e guaskës e lidhur me PUR ka vulosje dhe izolim të mirë;
5. Ka rezistencë të mirë ndaj konsumit, rezistencë ndaj ujit, rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe të ulët;
6. Rezistencë e shkëlqyer ndaj motit, e pandikuar nga ndryshimet e temperaturës në katër stinët.

Rezultatet
Zgjidhja lidhëse e shpejtë dhe fleksibël DeepMaterial ka ngjitje të mirë në plastikë, metal, qelq dhe përbërës, shërim të shpejtë, linjë të hollë ngjitëse, kosto të ulët, duke ndihmuar klientët të lidhin shkallën e skrapit të plastikës së guaskës së telefonit celular me strukturën metalike Redukton ndjeshëm, kursen kostot dhe përmirëson cilësinë e telefonave celularë.

Pse të zgjidhni DeepMaterial?
Ne mund t'ju ofrojmë një mori njohurish profesionale dhe t'ju ofrojmë zgjidhje ngjitëse për plastika, metale të ndryshme etj., si dhe mund t'ju ofrojmë ngjitës DeepMaterial me procese të veçanta sipas nevojave të veçanta të klientëve.

DeepMaterial ka një ekip teknik me përvojë, linjë prodhimi të pajisjeve të nivelit të lartë, sistem të rreptë të menaxhimit të cilësisë dhe stabiliteti i cilësisë së produkteve ngjitëse të shkrirë të nxehtë DeepMaterial është më i mirë!