Prodhuesi i ngjitësit epoksid me një përbërës

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë

Duke përdorur një komponim potting nënujor ju ndihmon të mbroni pajisjet elektrike, pajisjet dhe qarkun elektrik nga dëmtimi i ujit. Është e rëndësishme të gjesh një përbërje të besueshme të papërshkueshme nga uji që përdoret për bashkimin e kabllove dhe kapsulimin e sigurisë që duhet të zhytet në ujë. Ka aplikime të tjera ku këto komponime mund të përdoren.

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit në Kinë
Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit në Kinë

Si mund të dalloni se një kompleks poçe nënujor është i mirë?

Kur zgjidhni një përbërje, duhet të merrni parasysh qëllimin për të cilin është menduar. Për të përfituar sa më shumë nga një kompleks, ai duhet të jetë më i përshtatshmi për aplikimin në dorë. Nëse dëshironi një përbërje të papërshkueshme nga uji, duhet të keni parasysh elastomerët uretani. Ato janë përbërësit më të mirë të vazove ose kapsulave të papërshkueshëm nga uji.

Elastomerët uretani ofrojnë rezistencën më të mirë ndaj ujit dhe mund të përballojnë temperaturat e larta. Kjo është ajo që i bën ata një zgjedhje kaq të përshtatshme për aplikime që përfshijnë zhytjen në ujë. Në rastet kur nevojiten kuti instrumentesh në det të thellë, mund të përdorni komponime nënujore të enëve për të mbyllur të gjithë qarkun për të siguruar që asnjë dëmtim i komponentit të mos çojë në thyerje.

Ju e dini se një kompleks vazo për aplikime nënujore është i mirë nëse rezistenca e tij ndaj ujit është e mirë. Nëse i vendosni gjërat aty ku ka ujë, duhet të gjeni një përbërje që mund t'i rezistojë ujit.

Përdorimi i komponimeve të vazove të papërshkueshëm nga uji

Komponimet e vazove nënujore janë shumë të ndjeshme ndaj lagështirës. Ata duhet të kurohen për të qenë të papërshkueshëm nga uji. Perdorimi i komponimet e vazove të papërshkueshme nga uji zakonisht varet nga mjedisi ku po veproni. Së pari ju duhet të merrni të gjitha materialet e nevojshme për t'i bërë gjërat siç duhet. Kjo përfshin pajisjet elektrike, kutinë dhe kallëpin. Keni nevojë për aparate frymëmarrjeje, doreza dhe enë për përzierje, metalike ose plastike.

Komponimet me dy pjesë duhet të tunden fuqishëm, duke siguruar që pjesët të maten në mënyrë të barabartë. Këto duhet të bëhen në enë të veçanta përpara se të përzihen në një enë dhe të përzihen.

Komponimi i vazos duhet të derdhet më pas në kabinën ose këndin e kallëpit të përbërësve. Ju duhet të lejoni që produkti të përhapet pa ndërhyrje për të siguruar që të mos ketë flluska ajri. Përbërja e vazos duhet të lihet të kurohet. Kjo mund të zgjasë rreth 12 orë. Koha zakonisht varet nga materiali që është përdorur.

Kur shtoni shtresa të shumta, sigurohuni që ato të jenë tharë plotësisht përpara se të kaloni në shtresën tjetër.

Projekte ku nevojiten komponime nënujore

Ka shumë projekte ku mund të përdoret vazoja nënujore. Kjo përfshin kapsulimin e pajisjeve elektrike dhe pajisjeve që gjenden në mjetet artizanale detare, pajisjet elektrike në vazo ose dritat e peshkimit dhe telat e kapsulimit ose vazove që gjenden në pajisjet elektrike që duhet të zhyten në ujë.

Ka aplikacione të ndryshme për pots që gjenden në fusha të ndryshme si industriale, elektronike, ndriçimi, hapësira ajrore dhe automobila.

Është e rëndësishme të theksohet se uretanet janë një zgjedhje e mirë për aplikime nënujore. Megjithatë, ata ende kanë shumë karakteristika të tjera elastomerike që i bëjnë ata një zgjedhje të mirë për projekte të tjera që kërkojnë lidhje të ngurtë por fleksibël.

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të kontaktit me bazë uji
Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të kontaktit me bazë uji

Përbërësi për potting DeepMaterial

Për të hyrë në përbërjet e papërshkueshme nga uji të cilësisë më të mirë, duhet të shfletoni zgjidhjet që kemi në DeepMaterial. Ka kaq shumë produkte që mund t'i përdorni në projekte të ndryshme. Ne gjithashtu mund të bëjmë zgjidhje me porosi për t'iu përshtatur nevojave shumë specifike.

Për më shumë rreth hidroizolimit ideal komponim elektrik nënujor për tenxhere për elektronikë, mund të bëni një vizitë në DeepMaterial në https://www.epoxyadhesiveglue.com/the-best-underwater-electrical-potting-compound-and-how-to-use/ për më shumë informacion.

është shtuar në karrocën tuaj.
Shikoje
en English
X