Montimi i laptopit dhe tabletit

Aplikimi Laptop i Produkteve ngjitëse DeepMaterial
Për kompjuterët fletore me ekrane të mëdha dhe vëllime të vogla, seria e produkteve ngjitëse DeepMaterial mund të sigurojë lidhje dhe hijezim në anë të ngushtë, mbrojtje të bordit të qarkut, materiale përçuese termike dhe mbrojtje BMS të baterisë.

DeepMaterial
Lidhja e guaskës
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Mbushja e çipit
Produkt: DM6310
Veçoritë: E ripunueshme, pjekje e shpejtë në 130 gradë

DeepMaterial
Kamera e rregulluar
Produkt: DM6623
Karakteristikat: Fortësi e lartë, shërim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja e komponentëve
Produkt: DM6319
Karakteristika: Kurim në temperaturë të ulët, forcë të lartë

DeepMaterial
Ekrani fiks
Produkt: DM6542
Karakteristikat: Fortësi e lartë fillestare, rezistencë ndaj goditjes, montim i shpejtë

DeepMaterial
Porti i fiksuar
Produkt: DM6623
Karakteristikat: Fortësi e lartë, shërim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja e tastierës
Produkt: DM6542
Karakteristikat: Fortësi e lartë fillestare, rezistencë ndaj goditjes, montim i shpejtë

DeepMaterial
Mbushja e çipit
Produkt: DM6310
Veçoritë: E ripunueshme, pjekje e shpejtë në 130 gradë