Asambleja e Kryetarit të zgjuar

Zbatimi i montimit inteligjent të altoparlantëve të produkteve ngjitëse DeepMaterial

Ngjitës për montimin e altoparlantëve inteligjentë
Sot, altoparlantët janë një pajisje elektronike në çdo pajisje konsumatore. Përveç tregut të argëtimit në shtëpi për altoparlantët tradicionalë, altoparlantët Bluetooth dhe sistemet e tingullit rrethues, ato përdoren gjithashtu në aeroplanë dhe makina në madhësi të ndryshme.

Përveç dizajnimit të produkteve të shkëlqyera, prodhimi efikas është kritik që prodhuesit e altoparlantëve të qëndrojnë përpara konkurrencës. Ngjitësit luajnë një rol të rëndësishëm në këtë, por potenciali i tyre për të përmirësuar produktivitetin ende nuk është realizuar plotësisht.

Ngjitësit që trajtojnë dritën mund të ndihmojnë prodhuesit e altoparlantëve të përmirësojnë efikasitetin. Ndërsa forca e lartë, transparenca e plotë, përçueshmëria elektrike ose vetitë e mira mbyllëse janë shpesh një nga vetitë më të rëndësishme të një ngjitësi, kur bëhet fjalë për altoparlantët, zëri është ai që ka rëndësi. Cilësia e tyre e zërit mund të përmirësohet duke rregulluar fleksibilitetin e ngjitësit për të siguruar amortizimin optimal të dridhjeve, veçanërisht për pjesët lëvizëse të altoparlantit. Kërkohet fleksibilitet dhe forca për të mbrojtur altoparlantët nga dëmtimet e shkaktuara nga goditjet, goditjet ose dridhjet e forta.

Për altoparlantët bazë, ngjitësit përdoren pothuajse në çdo gjë, nga kapakët e vegjël të pluhurit deri te magnetët dhe T-yorks. Në përgjithësi, një zgjidhje totale për montimin e altoparlantëve mund të përfshijë:
· unazë copë litari për të rrethuar
· Përfundimi i telit të spirales zanore
· Kapak koni në pluhur në spirale zanore
· Koni mbështillet në shasi/kornizë
· Rrethues kon
· merimangë në shasi/kornizë
· spirale zëri në spirale zëri
· Pllaka e sipërme në shasi
· Montimi i magnetit dhe pllakave

Zgjidhje unike për aplikacione specifike:
Mbështjellja e mbështjelljes së zërit: kërkohet viskozitet i ulët osmotik për mbulim të mirë dhe cilësi të mirë të zërit
Thonj me tela: Përdorni ngjitësin tonë të menjëhershëm për të siguruar kabllot/telat në kon

Altoparlantët janë montime komplekse që mbështeten shumë në teknologjinë ngjitëse për të bashkuar disa pjesë së bashku. Ndryshimet e rëndësishme në kombinimet e substratit, gjeometritë dhe standardet e performancës kërkojnë përdorimin e një game të gjerë teknologjish ngjitëse. Deepmaterial mund të ofrojë një zgjidhje për të gjitha aplikacionet e altoparlantëve.