Prodhuesi kinez i ngjitësit ngjitës
Bëhuni një lider vendas në lidhjen dhe mbrojtjen e materialeve të nivelit të lartë për gjysmëpërçuesit dhe produktet elektronike në Kinë. Kompania është një projekt kyç prezantues në qytetin Guixi, Provinca Jiangxi, dhe është investuar nga Komisioni Shtetëror i Mbikëqyrjes dhe Administrimit të Aseteve.

Ngjitës që Ne ofrojmë
Përqendrohuni në ofrimin e produkteve dhe zgjidhjeve të materialeve të aplikimit të ngjitësit dhe filmit për kompanitë e terminaleve të komunikimit dhe kompanitë e elektronikës së konsumit, kompanitë e paketimit dhe testimit të gjysmëpërçuesve dhe prodhuesit e pajisjeve të komunikimit.

Produkte me cilësi të lartë
Produkti fillimisht bazohet në stabilitet dhe inovacion, dhe shërbimi së pari bazohet në integritet. Inovacion teknologjik i udhëhequr nga tregu. Bekim kapital për të përputhur trendin e lokalizimit të materialeve të reja. Funksionim i markës, duke këmbëngulur për t'i dhënë përparësi vlerës dhe cilësisë

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. është një kompani inovative e specializuar në ngjitësit epoksi industrialë për gjysmëpërçues, pajisje shtëpiake dhe aplikime elektronike dhe materiale për mbrojtjen e sipërfaqes për paketimin dhe testimin e çipave. Bazuar në teknologjinë bazë të ngjitësve, DeepMaterial ka zhvilluar ngjitës industriale epoksi të nënmbushjes për paketimin dhe testimin e çipave, ngjitës në nivelin e bordit të qarkut dhe ngjitës për produkte elektronike. Bazuar në ngjitës, ajo ka zhvilluar filma mbrojtës, mbushës gjysmëpërçues dhe materiale paketimi për përpunimin e vaferës gjysmëpërçuese dhe paketimin dhe testimin e çipave.

Për të ofruar ngjitës elektronikë dhe produkte dhe zgjidhje të materialeve elektronike të aplikimit me film të hollë për kompanitë e terminaleve të komunikimit, kompanitë e elektronikës së konsumit, kompanitë e paketimit dhe testimit të gjysmëpërçuesve dhe prodhuesit e pajisjeve të komunikimit, për të zgjidhur klientët e sipërpërmendur në mbrojtjen e procesit, lidhjen e produktit me precizion të lartë , dhe performanca elektrike. Kërkesa për zëvendësim të brendshëm për mbrojtje, mbrojtje optike, etj.

Deepmaterial ofron ngjitës elektronikë dhe produkte dhe zgjidhje të materialeve të aplikimit elektronik me film të hollë për kompanitë e terminaleve të komunikimit, kompanitë e elektronikës së konsumit, kompanitë e paketimit dhe testimit të gjysmëpërçuesve dhe prodhuesit e pajisjeve të komunikimit, për të zgjidhur klientët e sipërpërmendur në mbrojtjen e procesit, lidhjen e produktit me precizion të lartë , dhe performanca elektrike. Kërkesa për zëvendësim të brendshëm për mbrojtje, mbrojtje optike, etj.

Montimi i telefonit inteligjent

Asambleja e Power Bank

Montimi i laptopit dhe tabletit

Lidhja e modulit të kamerës

Mbushja e Çipit / Paketimi

Asambleja e Elektronikës së Konsumatorit

Montimi i orës inteligjente

Ekrani i montimit të ekranit

Lidhja e kufjeve Bluetooth

Lidhja e motorit me mini dridhje

Lidhja magnetike e hekurit

Lidhja me induktor

Ngjitës DeepMaterial Epoksi për Elektrikë

Deepmaterial është prodhues dhe furnizues i ngjitësve reaktivë të ndjeshëm ndaj presionit të shkrirjes së nxehtë, që prodhon ngjitës epoksi me një përbërës, ngjitës me shkrirje të nxehtë, ngjitës për shërimin me ultraviolet, ngjitës optik me indeks të lartë thyerjeje, ngjitës magnetik, ngjitës strukturor i lartë i papërshkueshëm nga uji për metalin dhe ngjitësin më të mirë të qelqit. , ngjitës elektronik për elektromotor dhe mikromotor në pajisje shtëpiake.

Ngjitës strukturor PUR

Ngjitës UV Moisture Dual Curing

Ngjitës epoksid me dy përbërës

Ngjitës epoksid shërues në temperaturë të ulët

Ngjitës argjendi përçues

Ngjitës epoksi nënmbushje

Deepmaterial Adhesives është e specializuar në ngjitësit për industrinë e produkteve plastike, qelqi dhe metali. Ne ofrojmë një gamë të plotë produktesh për pothuajse çdo aplikim të imagjinueshëm brenda këtij tregu. Më poshtë do të gjeni një numër kategorish të ndryshme ngjitëse dhe një përshkrim të produkteve të disponueshme brenda secilës kategori.

Ngjitës me fibra qelqi

Shfaqni ngjitësin e hijes

Lidhje panelesh dekorative me presim të nxehtë

Paketa BGA epoksi e nënmbushjes

Pjesët e strukturës së lenteve që lidhin ngjitësin PUR

Lidhja e kornizës së tabletit të guaskës së telefonit celular

Ngjitës i motorit të spirales së zërit të kamerës VCM

Ngjitës për fiksimin e modulit të kamerës dhe pllakës PCB

Mbështetja e planit të pasmë të televizorit dhe ngjitja e filmit reflektues

Shërbimi ngjitës i personalizuar

Deepmaterial ofron shërbime ngjitëse të personalizuara sipas kërkesës tuaj, duke përfshirë ngjitës elektronikë me porosi, ngjitës strukturor PUR, ngjitës për forcimin e lagështisë UV, ngjitës epoksi, ngjitës argjendi përçues, ngjitës epoksi nën mbushje, kapsulues epoksi, film mbrojtës funksional, film mbrojtës gjysmëpërçues. Ne u angazhuam në kërkimin dhe zhvillimin dhe aplikimin e ngjitësit në fushat e elektronikës së konsumit, pajisjeve mjekësore, hapësirës ajrore, energjisë optoelektronike, pjesëve të automjeteve, çipave gjysmëpërçues, etj. Ekipi R&D personalizon produktet e ngjitësit për klientët për të ndihmuar klientët të ulin kostot dhe të përmirësojnë procesin cilësisë. Produktet ngjitëse dorëzohen shpejt dhe sigurojnë mirëdashjen dhe performancën e tyre mjedisore.

Gjetja e materialit të duhur të vazos për PCB

Gjetja e materialit të duhur të poçes për PCB PCB-ja ose bordi i qarkut të printuar ka komponentë kritikë të një elektronik. Këta komponentë duhet të mbrohen nga dëmtimi. Inxhinierët e elektronikës përdorin metoda të ndryshme për të mbrojtur pjesët. Këto janë veshje konformale dhe mbushje me PCB. Kjo përfshin përdorimin e polimereve organike për të mbrojtur bordet e qarkut dhe […]

Ngjitësit epoksid të shërueshëm UV janë të mirë për aplikime të ndryshme

Ngjitësit epoksid të shërueshëm me rreze UV ​​janë të mira për aplikime të ndryshme Epoksitë e shërueshme me UV përbëjnë disa nga alternativat më të mira ndaj produkteve tradicionale optike që kurohen në furrë. Epoksitë janë përgjithësisht të fotokurueshëm dhe të shpejtë në shërim, duke thjeshtuar shumë proceset e trajtimit, veçanërisht kur kemi të bëjmë me sisteme me një komponent. Sistemet me një përbërës nuk kërkojnë përzierje dhe kurim mbi […]

Përdoren 8 zonat më të mira të ngjitësit të kurimit UV

Përdoren 8 zonat më të mira të ngjitësit të kurimit me rreze UV ​​Ngjitësit që trajtojnë UV-në zakonisht quhen gjithashtu si ngjitës që trajtojnë dritën. Këta ngjitës përdorin dritën UV dhe burime të tjera rrezatimi për të filluar procesin e tyre të kurimit. Elementët e radikalëve të lirë e bëjnë të mundur procesin pa asnjë nevojë për ngrohje për të arritur lidhjen e përhershme të dëshiruar. Ngjitësit vijnë […]

Pse duhet të zgjidhni ngjitësin epoksi të shërueshëm me UV nga prodhuesi i rrëshirës epokside të kurimit me rreze UV?

Pse duhet të zgjidhni ngjitësin epoksi të shërueshëm me UV nga prodhuesi i rrëshirës epokside të kurimit UV? Ngjitësit epoksi të shërueshëm me UV i bëjnë projektet dinak shumë më të lehtë për t'u trajtuar. Ato mund të përdoren për të bërë kallëpe të vogla, korniza metalike dhe bizhuteri. Duke ditur se çfarë është rrëshira dhe si funksionon, e bën më të lehtë zgjedhjen e asaj ideale […]

Ngjitësit UV Cure Ngjitës për xhami – Cilat janë përfitimet?

Ngjitës me UV Cure Ngjitës për xhami – Cilat janë përfitimet? Natyra e brishtë e qelqit e bën atë një material të ndjeshëm për të punuar në çdo situatë të caktuar. Qoftë prerja, shpimi apo ngjitja, duhet të keni kujdes maksimal në trajtimin e xhamit në mënyrën e duhur; përndryshe, do të përfundoni duke e thyer atë. Në esencë, […]

Si të gjeni një prodhues dhe furnizues të mirë të rrëshirës epokside në Kinë?

Si të gjeni një prodhues dhe furnizues të mirë të rrëshirës epokside në Kinë? Ngjitësit dhe rrëshirat përdoren gjerësisht në shumë produkte, duke përfshirë elektronikë, produkte dentare dhe bojë. Ato kanë shumë përdorime, por kryesoret janë ngjitja dhe ofrimi i veshjeve dhe shtresave mbrojtëse. Rrëshirat vijnë në shkallë të ndryshme dhe kështu me aftësi të ndryshme. Ti mundesh […]

en English
X