Функционална заштитна фолија

DeepMaterial се фокусира на обезбедување производи и решенија за материјали за примена на лепило и филм за комуникациски терминали и компании за потрошувачка електроника, компании за пакување и тестирање на полупроводници и производители на комуникациска опрема.

DeepMaterial функционални заштитни филмски решенија
Функционалните решенија за заштитна фолија можат да ја поедностават и подобрат ефикасноста на многу производни процеси.

Во многу инженерски апликации, решенијата за заштитна фолија сега вршат работи кои претходно бараа цели компоненти за склопување. Овие повеќеслојни производи често комбинираат неколку функционалности во еден елемент.

DeepMaterial обезбедува функционални решенија за заштитна фолија за заштита на широк спектар на површини, вклучително и свежо обоени компоненти, во текот на вашиот процес и сè до продавачот. Овие заштитни фолии се отстрануваат чисто и лесно, дури и по продолжено изложување на елементите.

Функционална заштитна фолија карактеристики
· Отпорен на триење
· Хемиски отпорни
· Отпорен на гребење
· Отпорен на УВ

Затоа, можете да ги поедноставите вашите различни процеси на производство со избирање мултифункционални филмови. Заштитните фолии се најдобриот избор за заштита на вашиот производ од дефекти.

Заштитник на екранот

Заштитник на екранот/екранот за потрошувачка електроника
· Отпорен на триење
· Хемиски отпорни
· Отпорен на гребење
· Отпорен на УВ

Антистатички филм за заштита од оптичко стакло

Производот е анти-статички заштитен филм со висока чистота, механичките својства на производот и стабилноста на големината, лесно се откинуваат и кинат без да остават остаток на лепило. Има добра отпорност на високи температури и издувни гасови. Погоден за пренос на материјал, заштита на панели и други сценарија за употреба.

Филм за намалување на адхезијата со оптичко стакло

Филмот за намалување на адхезијата со оптичко стакло DeepMaterial нуди ниско двојно кршење, висока јасност, многу добра отпорност на топлина и влажност и широк опсег на бои и дебелини. Нудиме и површини против отсјај и проводни премази за акрилни ламинирани филтри.

en English
X