Најдобрите производители на лепила чувствителни на притисок во Кина

Сè што треба да знаете за еднокомпонентното епоксидно лепило

Сè што треба да знаете за еднокомпонентното епоксидно лепило Кога се врзуваат материјалите заедно, епоксидните лепила се популарен избор. Тие се познати по нивната одлична цврстина на врзување, издржливост и отпорност на хемикалии и топлина. Еден вид на епоксидно лепило што се здоби со популарност со текот на годините е еднокомпонентното...

најдобар производител на електронски лепила

ПЦБ за електроника за саксии со епоксидна смеса за саксии и конформален слој од епоксидна смола

ПЦБ за електроника за саксии со епоксидна смеса за саксии и конформален слој со епоксидна смола Електронските склопови треба да бидат заштитени од широк опсег на фактори, како што се корозивни агенси, термичка дисипација на влага, шок и вибрации. Заштитата се постигнува кога правиме тенџере. Овој процес вклучува полнење на електронските склопови со соединенија...

најдобрите кинески производители на лепило за лепило за лепило

Фактори што треба да се земат предвид кога се става електроника со епоксид и други материјали за саксии

Фактори што треба да се земат предвид кога се става електроника со епоксид и други материјали за саксии Садирањето вклучува потопување на електронските склопови во сложениот материјал, а сето тоа се применува во одредени области. Садирањето нуди заштита од вибрации, шок, влага и корозивни агенси, меѓу другите опасности. Епоксидот е еден од главните материјали што се користат во овој метод,...

Најдобрите врвни кинески производители на лепак за електронски лепила

Силиконски соединение за саксии VS епоксидна соединение за саксии - кое е подобро?

Силиконски соединение за саксии VS епоксидна соединение за саксии - кое е подобро? Садирањето е полнење или вградување на електронски склопови или компоненти со смолести материјали во куќиште за да се заштитат од опасности. Вградувањето може да се направи делумно или целосно, во зависност од нивоата на заштита потребни за ...

Најдобрите врвни кинески производители на лепак за електронски лепила

Предностите на електронските соединенија за саксии и епоксидниот материјал за саксии

Предностите на електронските соединенија за саксии и епоксидниот материјал за саксии На електронските компоненти им е потребна заштита од штетни еколошки опасности и механички елементи. Садирањето е меѓу методите за постигнување на потребните нивоа на заштита, дури и за чувствителните компоненти. Во овој процес, течните соединенија формираат дебел слој над компонентите на кои им треба ...

Најдобрите производители на контактни лепила на база на вода

Добрите и лошите страни на епоксидот во саксии за електроника од производителите на епоксидни производи во Кина

Добрите и лошите страни на епоксидот во саксии за електроника од производителите на епоксидни во саксии во Кина Потинг ги заштитува електронските компоненти од штетни елементи како што се физички шок, влага, термички промени, физички манипулации и груби хемикалии. Методот се користи и за електрично изолирање на различни компоненти, со што се осигурува електронската трајност ...

Најдобри производители на лепила за индустриски електрични мотори

Што треба да знаете за епоксидна смеса за садење и епоксидна смеса за запечатување

Што треба да знаете за епоксидна смеса за саксии и епоксидна смеса за запечатување Соединенијата за саксии се користат за заштита на електронските склопови од различни фактори како што се корозивни агенси, влага, термичка дисипација, шок, вибрации итн. Заштитата е овозможена преку саксии. Соединенијата се додаваат на склоповите за да се понудат многу потребните ...

Најдобрите производители на индустриски апарати за домаќинство со високи температури кои не пожолтуваат заптивки за лепак во ОК

Епоксидна смеса за садење за ПХБ: опции и придобивки

Епоксидна смеса за саксии за ПХБ: опциите и придобивките ПХБ-овите или печатените плочки ги имаат најкритичните компоненти во која било електроника. Тие се најдобри ако сакате да ги заштитите компонентите од секакви оштетувања. За заштита на компонентите се користат два методи. Ова е од...

en English
X