Најдобрите производители на лепила чувствителни на притисок во Кина

Сè што треба да знаете за еднокомпонентното епоксидно лепило

Сè што треба да знаете за еднокомпонентното епоксидно лепило Кога се врзуваат материјалите заедно, епоксидните лепила се популарен избор. Тие се познати по нивната одлична цврстина на врзување, издржливост и отпорност на хемикалии и топлина. Еден вид на епоксидно лепило што се здоби со популарност со текот на годините е еднокомпонентното...

Производител на лепак за еднокомпонентни епоксидни лепила

Висококвалитетна епоксидна обвивка што може да се излечи со УВ за PCB

Висококвалитетна епоксидна обвивка што може да се излечи со УВ за PCB Епоксидот е една од најпопуларните смоли што се користат во многу апликации денес. Денеска се создаваат епоксидни премази кои се лекуваат со ултравиолетови зраци за да се исполнат специфичните барања. Ако имате конкретен проект, можете да добиете лепило. Сè што треба да направите е да ...

Најдобрите производители на лепила и заптивки за лепење на фотоволтаични соларни панели

Видови на ПХБ коло Конформални материјали за обложување за производство на склопување на ПХБ

Видови конформални материјали за обложување на плочка за плочка за плочка за производство на склопување на ПХБ Конформалната обвивка на плочката е процес на користење на специјални слоеви од смола на таблите за да се заштитат од штетните елементи на животната средина. Полимерните фолии се тенки и претежно проѕирни за да можете да ги видите компонентите...

најдобрите производители на топло топи лепила чувствителни на притисок

Зошто треба да користите конформален слој за да ги заштитите електронските плочки на кола

Зошто треба да користите конформален слој за да ги заштитите електронските плочести со PCB Колото на колото е најсуштинскиот дел од дизајнот на електрониката. Тој е одговорен за пренесување електрични сигнали до и од матичната плоча, периферните картички и напојувањето за да можат да ги извршуваат своите назначени функции. Без еден...

најдобрите кинески производители на лепило за лепило за лекување со УВ

Што е полиуретанска конформна обвивка и која е неговата цел?

Што е полиуретанска конформна обвивка и која е неговата цел? Полиуретанската конформална обвивка е изолација што формира течен филм, испрскана врз електричните компоненти за да ги одржува ладни и суви. Полиуретанскиот конформален слој ја инхибира корозијата кога се користи како долна облога на метални површини. Што е полиуретанска конформална облога и која е неговата намена...

најдобар производител на лепила за индустриска електроника

Што е епоксидна конформална обвивка и зошто ми е потребен?

Што е епоксидна конформална обвивка и зошто ми е потребен? Епоксидна конформална обвивка е тенок, заштитен слој нанесен на табли и други електронски уреди. Ги штити овие уреди од статичко празнење, корозија и електромагнетни пречки. Дознајте повеќе за оваа критична заштита во оваа статија! Епоксидниот конформален слој е...

Најдобрите производители на индустриски апарати за домаќинство со високи температури кои не пожолтуваат заптивки за лепак во ОК

Што е акрилен конформален слој?

Што е акрилен конформален слој? Акрилна конформална обвивка е тип на завршница што може да се нанесе на различни површини. Акрилните конформални облоги често се користат во електрониката и медицинската индустрија и во други индустриски услови каде што е потребна заштита од хемикалии или вода. Оваа статија ќе истражи прецизно ...

Најдобрите врвни кинески производители на лепак за електронски лепила

Акрилен наспроти силиконски конформален слој: кои конформални облоги се соодветни за вас?

Акрилен наспроти силиконски конформален слој: кои конформални облоги се соодветни за вас? Акрилните и силиконските конформални облоги се одлични начини за заштита на вашата електроника и други уреди. Но, кој е вистинскиот за вас? Одговорот зависи од неколку фактори, вклучувајќи го материјалот на вашиот уред, вашата состојба и што се надевате...

en English
X