Најдобрите производители на лепила чувствителни на притисок во Кина

Сè што треба да знаете за еднокомпонентното епоксидно лепило

Сè што треба да знаете за еднокомпонентното епоксидно лепило Кога се врзуваат материјалите заедно, епоксидните лепила се популарен избор. Тие се познати по нивната одлична цврстина на врзување, издржливост и отпорност на хемикалии и топлина. Еден вид на епоксидно лепило што се здоби со популарност со текот на годините е еднокомпонентното...

најдобрите кинески производители на лепило за лепило за лепило

Дали епоксидниот силиконски материјал ги прави најдобрите лепила што се лекуваат со УВ?

Дали епоксидниот силиконски материјал ги прави најдобрите лепила што се лекуваат со УВ? Силиконските лепила се широко користени како сврзувачки агенси поради нивните многу позитивни својства. Лепилата се лесни за производство, имајќи предвид дека суровината што се користи во нивното производство секогаш се произведува во големи количини. Оттука, разбирливо е зошто...

најдобар производител на електронски лепила

УВ лепила Лепак за стакло - Кои се придобивките?

УВ лепила Лепак за стакло - Кои се придобивките? Кревката природа на стаклото го прави чувствителен материјал за работа во секоја дадена ситуација. Без разлика дали сечете, дупчете или лепите, треба да внимавате на правилен начин да ракувате со стаклото; инаку ќе завршиш...

Најдобри компании за електронски лепила за оптички лепила во Кина

Што можете да направите со силиконски лепила од UV Cure од добавувачи на UV лепила?

Што можете да направите со силиконски лепила од UV Cure од добавувачи на UV лепила? УВ стврднувањето е процес на стврднување на адхезијата или материјалот за обложување со помош на ултравиолетова светлина. Кога се запознава со материјалите, светлината создава реакција која ги лечи лепилата и облогите, меѓу другите материјали во зависност од примената.

најдобрите кинески производители на лепило за лепило за лекување со УВ

Што треба да знаете за оптичките лепила за лекување со УВ

Што треба да знаете за оптичките лепила за лекување со УВ Првиот материјал што се користеше како оптичко лепило беше дестилиран сок од дрвото балзам. Се нарекуваше канадски балзам, и иако има високи оптички квалитети, немаше растворувач и термичка отпорност. Подобрите материјали подоцна би ...

Најдоброто автомобилско лепило за пластика за метални производи од производители на индустриски епоксидни лепила и заптивки

Најдобрите лепила за излечиво УВ лепило од кинеските производители на УВ лепила deepmaterial

Најдобрите лепила за излечиво УВ лепило од кинеските производители на УВ лепила deepmaterial Најдобрите лепила што се лекуваат со УВ може брзо да се излечат по изложување на светлина со вистинскиот интензитет и бранова должина. Овие се еднокомпонентни лепила без растворувачи и се идеални за различни апликации кои вклучуваат пластика и стакло кои треба да пренесуваат видлива или УВ светлина...

најдобри производители на епоксидни лепила за електронско коло

Клучни карактеристики и користи УВ лепило за лепило за стакло на метал и пластика

Клучни карактеристики и употреби Лепилото за лепило за лекување со УВ за стакло со метал и пластика Лепилата што се лекуваат со УВ се нарекуваат и лепила за стврднување на светлина и тие се соединенија што се користат за прецизно поврзување. Тие се исто така широко користени во стакларија, медицинска опрема и оптички уреди. Лепилата се добар избор во индустриите...

Најдоброто автомобилско лепило за пластика за метални производи од производители на индустриски епоксидни лепила и заптивки

Опсегот на производи на силиконски лепило за заптивање со двојно лекување со УВ

Опсегот на производи со силиконски лепило за заптивање со двојна ултравиолетова зраци Силиконските лепила за лепило со ултравиолетови зраци нудат брзо лекување при ниски температури. Вкрстено поврзување е иницирано од светлината преку фотохемиски реакции наместо топлина. Ова лепило може да се обработи преку обликување со инјектирање или истиснување. Силиконското лепило за лекување со УВ може да се користи во различни примени....

најдобар производител на лепила за индустриска електроника

УВ излечиви лепила чувствителни на притисок за производство на полупроводнички нераскинливи врски

УВ излечиви лепила чувствителни на притисок за производство на полупроводнички нераскинливи врски Лепилата за лекување со УВ зраци стануваат многу популарни денес поради нивната супериорност. Полимерот, во овој случај, обично е направен од полиуретан епоксид, силикон или други полимери кои можат да се исушат јасно по изложување на светлина. Во овој случај, УВ брановата должина делува ...

en English
X