Собрание за потрошувачка електроника

Лепила што се користат за монтажа на електроника за широка потрошувачка
Од процеси како инкапсулација на серпентина, специјални премази на жица, монтажа до склопување на аудио компоненти, може да се каже дека производите за лепило што ги нуди DeepMaterial се со врвен квалитет. Тие се користат во различни електронски апарати на пазарот денес.

Во денешниот свет, крајните корисници на електронски уреди/апарати секогаш не очекуваат ништо освен најдобрите производи. Тие сакаат предмети кои се одговорни, груби, сигурни и докажани. Овие можат да бидат паметни рачни уреди или дури и паметни телефони. Потрошувачите никогаш не се заморуваат да бараат производи со високи перформанси. Поради таквите високи очекувања, експертите за производство сега се потпираат на Deepmaterial за барања за материјали кои се напредни и софистицирани.

Имаме различни асортиман на формулирани заптивки, мастила, пасти за лемење, под полнење, премази, лепила и решенија за термичко управување. Тие се за да се осигури дека електронските производи што се користат денес се сигурни и ефикасни. Производите на Deepmaterial им помагаат на електронските производители да ги постигнат сите овие. Тоа може да биде долгорочна стабилност, намалени трошоци за сопственост, практично складирање и високо оптимизирана процесност.

Создаден за да ги задоволи постојано променливите барања на крајните корисници преку претставување разноврсност, издржливост и сила
Во последно време, масовното производство, како и минијатуризацијата на електронските апарати/уреди бараат процеси на сврзување кои се прецизни, посилни и побрзи. DeepMaterial има огромно разбирање за:

• Барања за естетика
• Барања за дизајн
• Барања за прецизни апликации

Повеќето технологии за поврзување со лепило имаат ограничувања. Нашите експерти ќе ги анализираат сите овие преку лепило кои не се само иновативни, туку и инстантно изработени. Тие се прилагодени да ги задоволат барањата на денешните крајни корисници во светот на електрониката. Ќе имате производствен процес кој е поефективен и 100% ориентиран кон резултати. Нашите лепила ќе го обезбедат следново:

• Подобра безбедност за работниците
• Засилена финална естетика
• Подобрени способности за изведба
• Подобра флексибилност и разновидност за апликации поради различните времиња на фиксирање и отворање

Уред за складирање и графичка картичка
Сеопфатни и врвни решенија за материјали за поврзување кои се користат во различни компјутерски уреди како графичка картичка, хард диск, SDD и HDD.

Таблет и паметен телефон
Лепливи раствори кои се користат во таблети и мобилни уреди. Ги имаме потребните лепила кои можат да се користат во модерни и софистицирани уреди.

Паметни уреди за дома
Мисијата на DeepMaterial е да ги направи системите и уредите високо функционални, економични и доверливи. Затоа обезбедуваме комплетна колекција на материјали за поврзување, ладење и заштита.

Уреди за носење
Кога станува збор за холистички решенија кои може да се користат за уреди за носење како виртуелна реалност и паметни часовници, DeepMaterial е лидер. Имаме материјали кои можат да обезбедат меѓусебно поврзување на електричните компоненти. Тие ќе понудат најдобра заштита на електрониката од средини што изгледаат предизвикувачки.

Дигитално печатење
DeepMaterial има лепливи решенија кои можат да се користат за дигитално печатење. Овие можат да помогнат во издржливоста на производот и склопувањето на сензорите (тенок филм). Во ситуација кога е потребна точна хемиска отпорност, јачина на процесот или лесно ракување, нема потреба да се мачите. Тоа е затоа што нашите решенија за лепило во DeepMaterial можат да ги исполнат таквите критериуми. Различните достапни опции за стврднување се термички механизми IR и UV.

Компоненти и додатоци
За конечното корисничко искуство да стане реалност, мобилните уреди треба да имаат компоненти и додатоци кои се составени со најдобрите материјали. Во DeepMaterial ги имаме сите потребни елементи за да го овозможиме тоа. Овие материјали ќе помогнат во запечатувањето и обезбедувањето максимална заштита на компонентите од вибрации, удари, висока температура и многу други.