Случај во Русија: Новите лепила и заптивки помагаат да се исполнат предизвиците на склопувањето на апаратот

Русија е голем пазар на апарати за домаќинство, има многу производители на апарати во Русија. И материјалите од новите лепила и заптивки за оваа производна линија за склопување, за да им заштедите време и пари.

Производителите на апарати се соочуваат со многу предизвици на монтажната лента. Тие треба да произведуваат сигурни и долготрајни апарати во големи количини, брзо и по најниска цена. За да го сторат тоа, им требаат материјали што можат да продолжат – материјали кои обезбедуваат зголемени перформанси и ефикасност во финалниот домашен апарат.

Самите материјали понекогаш може да ги претстават и сопствените предизвици при склопување и запечатување; на пример, некои лепила или заптивки може да бараат површинска обработка за да се обезбеди издржлива адхезија, со што се забавува процесот на склопување. Или тие не се во можност да се врзат за различни типови на подлоги, ограничувајќи ги видовите на материјали што ги има на располагање производителот за да произведе економични апарати.
DeepMaterial неодамна лансираше нови лепила и производи за заптивање за пазарот на индустриско склопување и одржување, кои ги задоволуваат овие производствени потреби за материјали со поголеми перформанси и ефикасност, како и обезбедувајќи подобрени опции за дизајн и заштеди при користење.

Материјали заптивката за лепило за површинска пластика и заптивката со силиконски склопови Материјали се конструирани за да им овозможат на производителите на апарати поголема продуктивност, подобрени опции за дизајн и заштеди при користење.

Една од клучните придобивки за двете од овие нови решенија е нивната исклучителна цврстина на поврзување со широк спектар на подлоги. Од особен интерес за производителите ќе биде тоа што и двајцата ги надминуваат силиконските лепила за општа намена кога станува збор за лепење на пластика со ниска површинска енергија како полипропилен и полиетилен, кои се широко користени во апарати како фрижидери и машини за перење. Како и со сите производи базирани на силикон, производите исто така нудат стабилност во широк температурен опсег, се отпорни на UV, временски услови и зрачење, хемиски стабилни и покажуваат одлични електрични својства и мала запаливост. Со одличното поврзување со поевтина пластика, дизајнерите на апарати имаат повеќе решенија за материјали за да изберат, што може значително да ги намали вкупните трошоци.

Дополнително, секој од новите материјали на DeepMaterial им нуди на производителите решенија за да одговараат на нивните специфични потреби за обработка на склопување; не само што им дава својства на сврзување со високи перформанси, туку и нуди поголема флексибилност за прилагодување на нивната поставеност на опремата, економиите на обем и големината на операциите.

DeepMaterial нуди различни видови производи за индустриски лепила за електрични, серии на UV лепила кои се стврднуваат со УВ, реактивен тип на топло топено лепило и серии топло топи чувствителни на притисок, серии за полнење на епоксидни чипови и материјали за инкапсулација на COB, заштитна табла на колото и конформално лепило за обложување серија, серии на спроводливи сребрени лепила базирани на епоксид, серија на лепило за структурно поврзување, серија на функционални заштитни филмови, серија на заштитни филмови со полупроводници.

Deepmaterial е индустриски добавувачи на лепило за лепило за електрични апарати и производители на раствори за лепило за индустриски апарати за склопување електронски апарати, го снабдуваат најдоброто водоотпорно епоксидно лепило за пластика за метална смола и бетон, полиуретански реактивен лепило чувствително на притисок на топло топење, индустриска топлотопена електронска компонента epo и заптивки лепак и така натаму

Исто така, бараме глобални партнери за соработка со производи за индустриски лепила DeepMaterial, доколку сакате да бидете агент на DeepMaterial:
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Америка,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Европа,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во ОК,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Индија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Австралија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Канада,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Јужна Африка,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Јапонија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Европа,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Кореја,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Малезија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Филипини,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Виетнам,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Индонезија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Русија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Турција,
......
Контактирајте не сега!

en English
X