Случај во Канада:

Изградете посилни, полесни производи со структурни лепила DeepMaterial

Во модерната индустрија, тежината на производите се повеќе и повеќе полесни, како што се производите за електроника, го прават најдоброто потрошувачко искуство. Канадска електронска компанија бараше подобри решенија за поврзување за вашите барања за лесна индустриска лепење, а DeepMaterial го понуди решението за структурно лепење.

Структурните лепила DeepMaterial обезбедуваат неограничени можности за дизајн за да се постигнат цврсти, но лесни структури низ индустриите како што е електрониката.

Структурните лепила за поврзување DeepMaterial ги надминуваат сложените инженерски предизвици како што се различните коефициенти на термо експанзија, електричната спроводливост и спојувањето на материјалите што може да бидат тешки за заварување.

Акрилни структурни лепила
Акрилните структурни лепила DeepMaterial нудат напредни стврднати и неизлечени својства кои овозможуваат поголема флексибилност и ефикасност при спојување на повеќеметални подлоги и помагаат да се обезбеди структурен интегритет, лесна тежина, издржливост и естетика.

Структурни лепила за пластика
Лесни, издржливи, акрилни и полиуретански структурни формули за лепило од Henkel се конструирани специјално за да се справат со апликациите за поврзување со пластика и композити во кои е потребна висока цврстина и отпорност на околината.

Епоксидни структурни лепила
Епоксидните структурни лепила често се користат со апликации каде што е потребно поврзување со метал, се исклучително разновидни со висока термичка и хемиска отпорност и на нив многу се потпираат во електрониката, индустриската и воздушната индустрија.

Предности на структурните лепила DeepMaterial

Овозможете лесна тежина

Намалете го NVH

Подобрете го животот на замор

Униформна распределба на тежината над подлогата

Подобрете ја естетиката во споредба со механичките сврзувачки елементи

Сврзување со повеќе супстрати (различни материјали на подлогата)

Брзи брзини на обработка

Намалете ги трошоците за работна сила

Конструктивните лепила DeepMaterial може едноставно да се опишат како „лепак со висока јачина“ што ги поврзува компонентите во носечка структура. Структурните лепила интензивно се користат во електрониката за лепење на делови од метал со метал, метал со композит и композитен со композит.

Исто така, бараме глобални партнери за соработка со производи за индустриски лепила DeepMaterial, доколку сакате да бидете агент на DeepMaterial:
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Америка,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Европа,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во ОК,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Индија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Австралија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Канада,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Јужна Африка,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Јапонија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Европа,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Кореја,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Малезија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Филипини,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Виетнам,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Индонезија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Русија,
Добавувач на индустриски лепак за лепило во Турција,
......
Контактирајте не сега!