Глобални футроли за индустриско лепило

DeepMaterial ќе создаде посветла иднина преку хемијата со глобалните партнери

Искористување на моќта на хемијата и технологијата, за да се создаде нешто ново. Ние ја користиме нашата акумулирана технологија за синтеза за глобално да развиеме уникатни производи како што се различни специјални епоксидни смоли и функционални акрилни полимери.

Обезбедуваме широк асортиман на производи кои поддржуваат иновации користејќи напредна технологија за формулација која го извлекува максимумот од материјалите. На нашите клиенти им нудиме решенија брзо и на барање користејќи го искуството со ферментацијата што го развивме во текот на многу години и нашата огромна библиотека на ензими базирани на актиномицети.

DeepMaterial е полиуретански реактивен PUR лепило чувствително на топло топење притисок, производител и добавувач, производство на еднокомпонентни епоксидни лепила за недоволно полнење, лепила за топло топење, лепила за стврднување UV, оптичко лепило со висок индекс на рефракција, лепила за поврзување со магнет, најдобро лепило за пластика, најдобро водоотпорно метално лепило и стакло,електронски лепила лепак за електрични мотори и микромотори во домашни апарати

DeepMaterial е најдобриот водоотпорен структурен лепак за лепило за пластика за метал и стакло, доставува непроводен епоксиден лепак за заптивач за недоволно полнење електронски компоненти, полупроводнички лепила за електронско склопување, лекување со ниска температура bga преклопен чип дополнет PCB епоксиден процесен лепило и така на

Случај во САД

Решение за потполнување на чипови на американски партнер

Случај во Јапонија

Предности на DeepMaterial UV излечивиот систем

Случај во Канада

Изградете посилни, полесни производи со структурни лепила DeepMaterial

Случај во Германија

DeepMaterial лепило за моторно магнетно поврзување

Индонезија

Лепак за монтирање на мини вибрационен мотор

Случај во Кореја

Употреба на лепак со лепак за печатење на електроника

Случај во Турција

Едноставен начин за поврзување на индуктори

Случај во Виетнам

Лепила за производство на лаптопи и таблети

Случај во Русија

Новите лепила и заптивки помагаат да се исполнат предизвиците за склопување на апаратот

Случај во Индија

Лепила за склопување на паметни телефони и мобилни уреди