Склопување на паметни очила

Склопување на паметни очила Примена на производи за лепило DeepMaterial

Лепило за склопување на паметни очила
Deepmaterial нуди лепливи решенија за електронски уреди за носење.

Паметни очила: Изработка на електронски уреди за носење
Паметните гаџети и уредите за носење се брзорастечки пазари за електроника. Лепилата Deepmaterial нудат различни решенија за подобрување на ефикасноста на електронските компоненти. Главниот добавувач на електронската индустрија, Deepmaterial Adhesive Technologies ги прикажа своите апликации за производи на 2-та Wearable Expo во Токио, Јапонија.

Deepmaterial нуди широк асортиман на топлотопени производи базирани на полиамид и полиолефин со различни предности во однос на отпорност на температура, адхезија на различни материјали и цврстина.

Дизајниран да ги задоволи потребите на електронската индустрија, портфолиото на производи на Deepmaterial, претставено на Wearable Expo, вклучува пасти за лемење со високи перформанси, спроводливи лепила и мастила. Колку се помали електронските компоненти, толку лепилото станува поважно како интегрирано решение за полесни, постабилни уреди. Со својот бренд за лепило, Deepmaterial им обезбедува на своите клиенти дополнети, заптивки, конформални премази и материјали за обликување низок притисок кои обезбедуваат производи што се носат со постојани перформанси и долг животен циклус. За да се обезбеди унапредување на дисплеите, Deepmaterial соработува со водечките развивачи за да формулира некои од најперспективните материјали за лепило и завршна облога во индустријата.

Движејќи се кон иднината и ерата на уредите за носење, Deepmaterial продолжува да развива материјали и решенија кои не само што го подобруваат квалитетот, туку и доверливоста и издржливоста, а истовремено ги намалуваат трошоците за производство.