Склопување на паметен телефон

Склопување на паметен телефон Примена на производи за лепило DeepMaterial
Паметниот телефон има голема рамка со тесен раб и строги барања за процесот на поврзување; Производите за лепило од серијата DeepMaterial можат да ги задоволат потребите на различни точки за примена на мобилните телефони и широко се користат во мобилни телефони од различни марки.

DeepMaterial
Сврзување на мрежата на звучниците
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Сврзување на капачето на објективот
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Лепило за LCM
Производ: DM6623
Карактеристики: висока јачина, добри вибрации и отпорност на удар

DeepMaterial
Зајакнување на FPC
Производ: DM6496
Карактеристики: Висока јачина, двојно стврднување на УВ влага

DeepMaterial
Дисплеј Fit
Производ: DM6542
Карактеристики: Висока почетна јачина, отпорност на удар, брзо склопување

DeepMaterial
Сврзување со отпечаток од прст
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Сврзување со камера
Производ: DM6320
Карактеристики: Висока јачина, стврднување на ниска температура

DeepMaterial
Сврзување на мотор со вибрации
Производ: DM6030
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Пополнување на чип
Производ: DM6310
Карактеристики: Обработливо, брзо стврднување на 130 степени

DeepMaterial
Батеријата е фиксирана, страничен клуч за врзување
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Леќата е фиксирана
Производ: DM6623
Карактеристики: висока јачина,
добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
недоволно полнење
Производ: DM6308
Карактеристики: висока јачина, добра флуидност

DeepMaterial
VCM проводен
Производ: DM7130
Карактеристики: висока спроводливост, брзо стврднување на ниска температура, брзо склопување

DeepMaterial
Поправен држач
Производ: DM6432
Карактеристики: висока јачина, брзо стврднување на ниски температури

DeepMaterial
Поправен држач
Производ: DM6180
Карактеристики: висока јачина, брзо стврднување на ниски температури

DeepMaterial
IR филтер и врзување на заградата
Производ: DM6434
Карактеристики: висока јачина, брзо стврднување на ниски температури

DeepMaterial
Леќата е фиксирана
Производ: DM6623
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
FPC заштита
Производ: DM6496
Карактеристики: Висока јачина, двојно стврднување на УВ влага