Склопување на лаптоп и таблет

Примена на лаптоп на производи за лепило DeepMaterial
За преносни компјутери со големи екрани и мали волумени, серијата производи за лепило DeepMaterial може да обезбеди поврзување и засенчување од тесна страна, заштита на колото, топлински спроводливи материјали и заштита од BMS на батеријата.

DeepMaterial
Сврзување на школка
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Пополнување на чип
Производ: DM6310
Карактеристики: Обработливо, брзо стврднување на 130 степени

DeepMaterial
Камерата е поправена
Производ: DM6623
Карактеристики: висока јачина, брзо стврднување

DeepMaterial
Сврзување на компоненти
Производ: DM6319
Карактеристики: Стврднување на ниска температура, висока јачина

DeepMaterial
Фиксен приказ
Производ: DM6542
Карактеристики: Висока почетна јачина, отпорност на удар, брзо склопување

DeepMaterial
Пристаништето е поправено
Производ: DM6623
Карактеристики: висока јачина, брзо стврднување

DeepMaterial
Сврзување на тастатура
Производ: DM6542
Карактеристики: Висока почетна јачина, отпорност на удар, брзо склопување

DeepMaterial
Пополнување на чип
Производ: DM6310
Карактеристики: Обработливо, брзо стврднување на 130 степени