Склопување на електронски цигари

Склопување на електронски цигари Примена на производи за лепило DeepMaterial

Лепила за склопување на електронски цигари | Материјали за садење и капсулирање
Deepmaterial е специјализиран за развој на лепила од светска класа и материјали за топлинска интерфејс, вклучувајќи гелови, маснотии и заптивки за тешки апликации за склопување на е-цигари. Нашите термички спроводливи материјали се лесни за нанесување и нудат висока топлинска спроводливост/низок термички отпор за подобрена доверливост на уредот. Лепилата Deepmaterial се специфицирани за предизвикувачки апликации за склопување на е-цигари кои бараат одлична цврстина во широк опсег на температури. Нашата технологија ни овозможува да постигнеме супериорни перформанси по конкурентна цена со минимизирање на бројот на скапи суровини компоненти.

en English
X