Филм за намалување на адхезијата со оптичко стакло

Филмот за намалување на адхезијата со оптичко стакло DeepMaterial нуди ниско двојно кршење, висока јасност, многу добра отпорност на топлина и влажност и широк опсег на бои и дебелини. Нудиме и површини против отсјај и проводни премази за акрилни ламинирани филтри.

Опис

Параметри за спецификација на производот

Модел на производ Тип на производ Дебелина Сила на лупење пред УВ Сила на лупење после УВ
DM-2005 Намалување на лепливоста на PET+UV 65 μm 1800 gf/25 mm 15 gf/25 mm
DM-2010 Намалување на лепливоста на PET+UV 120 μm 1800 gf/25 mm 15 gf/25 mm
DM-206 ПВЦ+УВ лепење намалување 90 μm 350 gf/25 mm 8 gf/25 mm