Антистатички филм за заштита од оптичко стакло

Производот е анти-статички заштитен филм со висока чистота, механичките својства на производот и стабилноста на големината, лесно се откинуваат и кинат без да остават остаток на лепило. Има добра отпорност на високи температури и издувни гасови. Погоден за пренос на материјал, заштита на панели и други сценарија за употреба.

Опис

Параметри за спецификација на производот

Модел на производ Тип на производ Дебелина Сила на лупење
DM-310 ПЕТ + акрилик 60 μm <200gf/25mm
DM-332 ПЕТ + силикон 150 μm 18~25gf/25mm
DM-333 ПЕТ + силикон 150 μm 18~25gf/25mm
DM-PTU0502E PET+PU 60 μm 3~6gf/25mm
DM-PTU0501E PET+PU 60 μm 3~6gf/25mm