УВ влажност со двојно стврднување лепило

Акрилен лепак што не тече, УВ влажна инкапсулација со двојно стврднување, погодна за локална заштита на таблата со кола. Овој производ е флуоресцентен под УВ (Црно). Главно се користи за локална заштита на WLCSP и BGA на кола. Органскиот силикон се користи за заштита на печатените кола и другите чувствителни електронски компоненти. Тој е дизајниран да обезбеди заштита на животната средина. Производот обично се користи од -53°C до 204°C.

Опис

Спецификации и параметри на производот

Производ

Име

Производ

Име 2

Боја типични

Вискозност

(cps)

Сооднос на мешање Почетно време на фиксирање /

Целосна фиксација

TG/°C Цврстина/D температура

Отпорност/°C

Зачуван Типичен производ

апликации

DM-6060F Лепило за двојно стврднување на УВ влага Проѕирно светло сино 18000 еден

компонента

<[заштитена по е-пошта]/цм 2Влажност 8 дена 75 76 -55 ° C-120 ° C 2-8 ° C Непроточна, УВ/влага стврднувачка инкапсулација за локална заштита на колото. Овој производ е флуоресцентен под УВ светлина (Црна). Главно се користи за локална заштита на WLCSP и BGA на кола.
DM-6061F Лепило за двојно стврднување на УВ влага Проѕирно светло сино 23000 еден

компонента

<[заштитена по е-пошта]/цм 2Влажност 7 дена 56 75 -55 ° C-120 ° C 2-8 ° C Непроточна, УВ/влага стврднувачка инкапсулација за локална заштита на колото. Овој производ е флуоресцентен под УВ светлина (Црна). Главно се користи за локална заштита на WLCSP и BGA на кола.
DM-6290 УВ влага

двојно стврднување

лепило

Транспарентен килибар 100 350 ~ цврстина:

60 90 ~

<[заштитена по е-пошта]/цм2Лекување на влага 5 дена -45 -53 ° C - 204 ° C 2-8 ° C Се користи за заштита на печатени кола и други чувствителни електронски компоненти. Тој е дизајниран да обезбеди заштита на животната средина. Производот обично се користи од -53°C до 204°C.
DM-6040 УВ влага

двојно стврднување

лепило

Транспарентни

течност

500 еден

компонента

<[заштитена по е-пошта]/цм 2Влага 2-3 дена * 80 -40 ° C - 135 ° C 20-30 ° C Тоа е една компонента, усогласена облога без VOC. Производот е специјално формулиран за гелирање и брзо фиксирање кога е изложен на УВ светлина, а потоа се лечи кога е изложен на атмосферска влага, со што се обезбедува оптимална изведба дури и во засенчени области. Тенките слоеви на облогата може да се наместат речиси веднаш на длабочина од 7 мил. Производот има силна црна флуоресценција и одлична адхезија на широк спектар на епоксидни површини исполнети со метал, керамика и стакло, задоволувајќи ги потребите на најсложените еколошки апликации.

Карактеристики на производот

Брзо стврднување Висока цврстина, одлични својства на термички циклус Погоден за материјали чувствителни на стрес
Отпорен на долготрајна влага или потопување во вода Висок вискозитет, висока тиксотропија Силни лепила својства

Предности на производот

Капсулација за заштита од УВ/влага за локална заштита на плочката на колото. Овој производ е флуоресцентен под УВ светлина (црна). Главно се користи за локална заштита на WLCSP и BGA на кола. Производот е специјално формулиран за брзо гелирање и фиксирање кога е изложен на УВ светлина и потоа стврднување кога е изложен на атмосферска влага, со што се обезбедуваат оптимални перформанси.