Прилагодено лепило по барање

Deepmaterial обезбедува приспособени услуги за лепило по ваше барање, прилагодени електронски лепила, PUR структурно лепило, UV лепило за лекување на влага, епоксидно лепило, спроводлив сребрен лепак, епоксидно лепило за недоволно полнење, епоксидна инкапсулант, функционална заштитна фолија, полупроводничка заштитна фолија.

Принцип на приспособување
DeepMaterial спроведува длабинско истражување за сценаријата за примена и карактеристиките на лепилата на клиентите, во комбинација со потребите на клиентите, професионалниот тим за истражување и развој приспособува производи со високи перформанси и севкупни решенија кои не се ограничени на потребите, така што производите за лепило се посоодветни за практични апликации на клиентите и да им помогне на клиентите да ги подобрат своите процеси. Квалитет, намалете ја потрошувачката на трошоците и постигнувајте брза испорака.

Добра ликвидност
Капиларната брзина е голема, а степенот на полнење е повеќе од 95%, што е погодно за прскање со лепак со голема брзина. Решете го проблемот што полнењето на производот не е полно, лепилото не продира, а дното не е исполнето.

Доказ за шок
Отпорност на високи и ниски температури -50~125℃, отпорност на деформација, отпорност на свиткување, дисперзија го намалува стресот на топчињата за лемење и ја намалува разликата CTE помеѓу чипот и подлогата. Решете ги проблемите со кршливост, без паѓање, слаб квалитет на производите, отпад и други проблеми.

Брзо лекување
Целосно стврднување за 3 минути, погодно за целосно автоматизирано масовно производство, висока ефикасност, додека значително ги намалува трошоците! Решете ги проблемите со предолгото време на стврднување, ниската работна ефикасност и продолжениот работен циклус.

Диспензија со голема брзина
Црвениот лепак DeepMaterial е тестиран на 48000/H со голема брзина, така што немате грижи. Избегнувајте лажно заварување или дури и директно отфрлање на производот откако ќе се закрпат деловите поради квалитетот на цртањето на црвената пластична жица.

Строго барајте квалитет од изворот
Користејќи напредна американска технологија за формула и увезени суровини, тој навистина не забележува остатоци, чисто стружење итн.
Производот го помина сертификатот SGS и го доби извештајот од тестот RoHS/HF/REACH/7P.
Вкупниот стандард за заштита на животната средина е 50% повисок од индустријата.

Прилагодени лепила

Дозволете DeepMaterial да развие формула за лепење за економично да ги задоволи вашите потреби за процесот.

Не гледајте што ви треба меѓу нашите многубројни понуди на производи. Не грижете се, нашиот главен научник за лепила и специјалисти за лепила развија стотици формули и постојано дизајнираат нови и креативни решенија за процесот на лепило за да ги задоволат потребите на клиентите. Кога ви треба прилагодено лепило, нашиот тим од научници и специјалисти за производство работи со вас со ентузијазам, соработувајќи за да развие производ што точно го задоволува вашиот проект. Ние го анализираме вашиот производствен процес од почеток до крај со цел да развиеме лепило кое не само што го задоволува вашиот тековен процес, туку всушност го подобрува, често заштедувајќи време и пари.

Пронаоѓањето на вистинското лепило за вашиот проект може да биде само дел од битката. Треба да земете предвид како промената во формулацијата може да влијае на вашата линија и испораките. Нашиот главен научник за лепило ќе ги анализира вашите потреби за лепило и ќе препорача решенија засновани на нашето широко знаење за формулирање.

Дозволете им на персоналот на DeepMaterial да бидат ваши експерти за материјали. Нашиот тим ќе работи за брзо и ефикасно да го разбере вашиот процес и да обезбеди вреден увид за тоа како лепилата влијаат на вашиот производствен процес и готов производ. Нашето искуство ќе ги намали предизвиците што ги имате при доведување на вашиот производ до производство на целосен обем, заштедувајќи ви скапо време за развој и прототипирање.