Прикажи лепак за засенчување

Висока OD вредност

Силна адхезија

апликација
Во индустријата за прикажување, поради зголемената големина на тесната рамка, се бара лентата да има висока лепливост и отпорност на смолкнување, како и добри перформанси против искривување. Овие традиционални ленти за засенчување не се лесни за постигнување, а лепилото за засенчување на екранот DeepMaterial може да ја исполни примената на оваа сцена.

Карактеристики
Високата OD вредност има очигледен ефект на засенчување;
Едноставна работа и кратко време на стврднување;
Силна адхезија на подлогата на подлогата на модулот за прикажување;
По стврднувањето, колоидот има мало собирање, добра флексибилност и стабилни физички својства.

DeepMaterial, како производител на индустриски епоксидни лепила, изгубивме истражувања за епоксидна епоксидна, непроводна лепак за електроника, непроводна епоксидна, лепила за електронско склопување, лепило за недоволно полнење, епоксидна смола со висок индекс на рефракција. Врз основа на тоа, ја имаме најновата технологија на индустриско епоксидно лепило.

Deepmaterial нуди оптичко поврзување за електроника и автомобилски дисплеи, лепак за лепило за екран на допир за оптичко врзување, течно оптички проѕирно лепило за екран на допир, оптички проѕирни лепила за производство на oled, прилагодено производство на LCD оптички дисплеј и еднокомпонентно мини LED и lcd оптичко лепење за метал на пластика и стакло