Лепак за лепење на слушалки со Bluetooth

Bluetooth слушалки Примена на производи за лепило DeepMaterial

Процесот на поврзување на слушалките е строг, а побарувачката е голема;

deepmaterial е раствор за запечатување лепило за производители на слушалки со Bluetooth и решенија за лепак за лепак за електроника за добавувачи на компоненти за електроника за широка потрошувачка, снабдување со микроелектронски лепила, хибридни микроелектронски полупроводнички лепила прикачени, лепила за микроелектронско склопување и микроелекторни склопови и микроелементи на електроника.

Производите за лепило од серијата DeepMaterial можат да ги задоволат потребите на различни точки на примена.

DeepMaterial
Сврзување со мрежа за прашина
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Магнетно поврзување
Производ: DM6030
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Контролен одбор Енкапсулација
Производ: DM6496
Карактеристики: Висока јачина, двојно стврднување на УВ влага

DeepMaterial
Сврзување на школка
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
SPK сврзување
Производ: DM6030
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Сврзување на кутијата за полнење
Производ: DM6542
Карактеристики: висока почетна јачина, отпорен на удари, брзо склопување

DeepMaterial
Сврзување на школка за слушалки
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

DeepMaterial
Сврзување на школка на кутијата за полнење
Производ: DM6751
Карактеристики: висока јачина, добра отпорност на временските услови, брзо склопување

en English
X