Лепило за стаклени влакна

Висока јачина на врзување

Соодветно време за отворање

Решение
Во индустријата на уреди за носење, поради водоотпорниот дизајн со тесна рамка, потребно е лепилото да има висока отпорност на смолкнување по стврднувањето, а исто така има добри перформанси против искривување. Лепилото за стаклени влакна развиено од DeepMaterial може да ја исполни примената на оваа сцена.

Карактеристики
· Има висока јачина на врзување со материјали од стаклени влакна;
· Соодветно време за отворање, овозможувајќи подолго време на склопување;
· Повеќе од 60% јачина на стврднување по изложување на влага на собна температура 4 часа.

Deepmaterial е најдобриот водоотпорен структурен лепак за врзување фиберглас за пластика со метал и производител на стакло, снабдување со најдобар лепак за фиберглас за пластика, најдобар лепак за фиберглас за гума, најдобар лепак за фиберглас со метал, најдобро лепило за метал со фиберглас, автомобилски лепило од фиберглас и така натаму

Пронаоѓањето на вистинското лепило или лента за вашите потреби за поврзување вклучува избор на веројатни кандидати и нивно тестирање во вашата апликација. Знаејќи повеќе за тоа како функционира адхезијата може да ви помогне да го пронајдете вистинскиот пат, затоа контактирајте со нас, експертот на DeepMaterial ќе ви ја даде вистинската помош.