Врска за украсна табла со жешко притискање

Висока јачина на врзување

Кратко време на стврднување

апликација
Во индустријата за украсни плочи, поврзувањето помеѓу материјалите со висока пропустливост бара лепилото да биде целосно транспарентно, а во исто време да ги исполни барањата за стабилни перформанси при специфични услови на процесот.

Карактеристики
Одличен ефект на сврзување со различни пластики;
Висока цврстина на врзување и кратко време на стврднување;
По стврднување, тој е целосно проѕирен, производот не пожолтува и не побелува долго време и има одлична отпорност на ниска температура, висока температура и висока влажност;
Може да се примени со автоматско механичко издавање или печатење на екран, што е погодно за работа.

DeepMaterial, како производител на индустриски епоксидни лепила, изгубивме истражувања за епоксидна епоксидна, непроводна лепак за електроника, непроводна епоксидна, лепила за електронско склопување, лепило за недоволно полнење, епоксидна смола со висок индекс на рефракција. Врз основа на тоа, ја имаме најновата технологија на индустриско епоксидно лепило.