Лепак за фиксирање на модулот на камерата и плочата за PCB

Силна оперативност

Брзо стврднување 

Потребно
1. Се користи за зајакнување и поврзување на модулот за камера на производот и ПХБ;
2. Истурете лепак на аглите на четирите страни за да формирате заштитна брана;
3. Зголемете ја јачината на врзувањето на CMOS модулот и ПХБ;
4. Распрснете и намалете ја напнатоста и стресот на испакнатините предизвикани од вибрации;
5. Избегнувајте високотемпературно печење на традиционалниот лепак, за да избегнете оштетување на компонентите или да влијаете на нивната изведба.

решенија
DeepMaterial препорачува користење на епоксиден лепак за ниска температура, познат и како лепак за модул за камера, еднокомпонентен епоксиден лепак за лекување на топлина, висок вискозитет, одлична отпорност на временските услови, добри својства на електрична изолација, долг животен век, силна отпорност на удар.

Лепак за модул за камера DeepMaterial, брзо стврднување на 80 ℃ ниска температура, може добро да го избегне губењето на делови од суровина на камерата предизвикано од печење на висока температура, а приносот значително ќе се подобри.

Винилот за стврднување на ниски температури DeepMaterial има силна оперативност, удобна конструкција и е многу погоден за континуирано работење на производната линија.