Структурно лепило PUR

DeepMaterial, како производител на индустриски епоксидни лепила, изгубивме истражувања за епоксидна епоксидна, непроводна лепак за електроника, непроводна епоксидна, лепила за електронско склопување, лепило за недоволно полнење, епоксидна смола со висок индекс на рефракција. Врз основа на тоа, ја имаме најновата технологија на индустриско епоксидно лепило.

DeepMaterial разви индустриски лепила за пакување и тестирање на чипови, лепила на ниво на плочка и лепила за електронски производи. Врз основа на лепила, има развиено заштитни фолии, полупроводнички полнила и материјали за пакување за обработка на полупроводнички нафора и пакување и тестирање на чипови.

Да се ​​обезбедат електронски лепила и производи и решенија за електронски апликациски материјали со тенок филм за компании за комуникациски терминали, компании за потрошувачка електроника, компании за пакување и тестирање на полупроводници и производители на комуникациска опрема, за решавање на горенаведените клиенти во заштита на процесот, високопрецизно поврзување на производите , и електрични перформанси.

DeepMaterial нуди различни видови производи за индустриски лепила за електрични, серии на UV лепила кои се стврднуваат со УВ, реактивен тип на топло топено лепило и серии топло топи чувствителни на притисок, серии за полнење на епоксидни чипови и материјали за инкапсулација на COB, заштитна табла на колото и конформално лепило за обложување серија, серии на спроводливи сребрени лепила базирани на епоксид, серија на лепило за структурно поврзување, серија на функционални заштитни филмови, серија на заштитни филмови со полупроводници.

DeepMaterial е полиуретански пур структурни лепила и заптивки, компании производители во Кина и добавувачи на лепила чувствителни на притисок, производство на еднокомпонентни епоксидни лепила за недоволно полнење, лепила за топло топење, лепила за лекување UV, оптичко лепило со висок индекс на прекршување, оптичко лепило со висок индекс на прекршување, најдобро водоотпорно лепило за магнет, пластика за метал и стакло, лепак за електронски лепила за електрични мотори и микромотори во домашни апарати