Епоксидно потполнување

DeepMaterial, како производител на индустриски епоксидни лепила, изгубивме истражувања за епоксидна епоксидна, непроводна лепак за електроника, непроводна епоксидна, лепила за електронско склопување, лепило за недоволно полнење, епоксидна смола со висок индекс на рефракција. Врз основа на тоа, ја имаме најновата технологија на индустриско епоксидно лепило.

DeepMaterial разви индустриски лепила за пакување и тестирање на чипови, лепила на ниво на плочка и лепила за електронски производи. Врз основа на лепила, има развиено заштитни фолии, полупроводнички полнила и материјали за пакување за обработка на полупроводнички нафора и пакување и тестирање на чипови.

Да се ​​обезбедат електронски лепила и производи и решенија за електронски апликациски материјали со тенок филм за компании за комуникациски терминали, компании за потрошувачка електроника, компании за пакување и тестирање на полупроводници и производители на комуникациска опрема, за решавање на горенаведените клиенти во заштита на процесот, високопрецизно поврзување на производите , и електрични перформанси.

DeepMaterial нуди различни видови производи за индустриски лепила за електрични, серии на UV лепила кои се стврднуваат со УВ, реактивен тип на топло топено лепило и серии топло топи чувствителни на притисок, серии за полнење на епоксидни чипови и материјали за инкапсулација на COB, заштитна табла на колото и конформално лепило за обложување серија, серии на спроводливи сребрени лепила базирани на епоксид, серија на лепило за структурно поврзување, серија на функционални заштитни филмови, серија на заштитни филмови со полупроводници.

DeepMaterial е најдобрата компанија добавувачи на епоксидни епоксидни дополнети инкапсуланти во Кина, снабдување делумно епоксидна епоксидна за уреди со преклопен чип топчести решетки чип скала пакување csp bga wlcsp lga, лек за ниска температура bga преклопен чип недополнет pcb епоксиден процесен лепило спроводлив материјал епоксин, лепак за заптивната смеса за недоволно полнење електронски компоненти, полупроводнички лепила за електронско склопување. и така натаму