DeepMaterial (ShenZhen) Co., Ltd

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. е иновативна компанија специјализирана за лепила за полупроводнички и електронски апликации и материјали за заштита на површината за пакување и тестирање на чипови.

Врз основа на основната технологија на лепила, DeepMaterial разви лепила за пакување и тестирање на чипови, лепила на ниво на кола и лепила за електронски производи. Врз основа на лепила, има развиено заштитни фолии, полупроводнички полнила и материјали за пакување за обработка на полупроводнички нафора и пакување и тестирање на чипови.

Да се ​​обезбедат електронски лепила и производи и решенија за електронски апликациски материјали со тенок филм за компании за комуникациски терминали, компании за потрошувачка електроника, компании за пакување и тестирање на полупроводници и производители на комуникациска опрема, за решавање на горенаведените клиенти во заштита на процесот, високопрецизно поврзување на производите , и електрични перформанси. Барање за домашна замена за заштита, оптичка заштита итн.

Компанијата продолжува да ја модифицира примената на лепила и материјали од смола, а стратешкиот план на компанијата ќе се фокусира на развој на EB стврднувачки лепила и нови полупроводнички материјали. Лепилата и смолите за стврднување EB ќе ги пробијат техничките тесни грла како што се времето на стврднување, времето на отворена работа и цврстината на врзување на кое било структурно лепило во светот, со што ќе нема отворено време, нема време на стврднување (супер брзо стврднување во наносекунда), нови лепила со висок вискозитет со висока јачина на поврзување ќе ја прекине тековната употреба на електронски производи и склопување на компоненти, прецизни сензори, обработка на подлогата на плочката за плочка на плочка, обработка на офорт на плочка со плочка (процес на офорт над 195 nm), нова енергија (напојување од батерии и ветер, лепење). Правила за примена на пазарни лепила за индустријата за градежни материјали (композитни панели); примената на технологијата за стврднување и зрачење EB во насока на полупроводнички материјали ќе го пробие сегашниот технолошки монопол на полупроводнички заштитни материјали од страна на јапонските компании и ќе постигне техничко претекнување на кривина.

DeepMaterial е индустриски производители на епоксидни лепила за електронска компонента топло топи и лепила за заптивачи, го произведуваат најдоброто најсилно водоотпорно структурно лепило за пластика за метал и стакло, полупроводнички лепила за електронско склопување, лепило за чипови за епоксидно потполнување, магнетни лепила за поврзување електрични мотори лепак за магнети

Кинески производител на лепак за лепило
Станете домашен лидер во поврзувањето и заштитата на материјали од висока класа за полупроводници и електронски производи во Кина. Компанијата е клучен воведен проект во градот Гуикси, провинцијата Џиангкси и е инвестиран од Државната комисија за надзор и администрација на имотот.

Лепак за лепило што го нудиме
Фокусирајте се на обезбедување производи и решенија за материјали за примена на лепило и филм за компании за комуникациски терминали и компании за потрошувачка електроника, компании за пакување и тестирање на полупроводници и производители на комуникациска опрема.

Производи со висок квалитет
Производот прво се заснова на стабилност и иновативност, а услугата прво се заснова на интегритет. Технолошки иновации предводени од пазарот. Капитал благослов да се усогласи со трендот на локализација на нови материјали. Брендирана работа, инсистирајќи да се даде приоритет на вредноста и квалитетот

Три фабрики
· Компанијата е клучен воведен проект во градот Гуикси, провинцијата Џиангкси, и е инвестиран од Државната комисија за надзор и администрација на имотот.
· Базата на индустрискиот парк на компанијата во Гуикси зафаќа површина од 110 хектари, со градежна површина од 30,000 квадратни метри во првата фаза. Постои фабрика за лепило А1 и фабрика за производство на филмови Т1.
· Компанијата има 1,000 квадратни метри R&D и продажен центар и 1,500 квадратни метри центар за производство на лепила во Шенжен.
· Компанијата има деловни центри за услуги и даватели на услуги за канали во Сужоу, Ксиамен, Ченгбу, Пекинг и Тајван.

Основна фаза на производство на Guixi

Центар за истражување и развој во Шенжен / Производствена база во Шенжен

Лаборатор за стандардизација
· Лабораторија за истражување и развој на заштитни филмови во Шенжен / Лабораторија за анализа и инспекција на база на производство на Гуикси
· Сеопфатна лабораторија за истражување и развој во Шенжен заштитна фолија 300 квадратни метри
· Лабораторија за анализа и инспекција на база на производство Guixi 400 квадратни метри

Лабораторија за истражување и развој на заштитни филмови во Шенжен

Центар за истражување и развој во Шенжен / Производствена база во Шенжен

ЧЕСТ НА КВАЛИФИКАЦИЈА

Управување со интелектуална сопственост и усогласеност

Компанијата има положено сертификација за системот за управување со квалитет ISO9001 и сертификација на системот за управување со животната средина ISO14001, и го помина сертификацијата на системот за управување со интелектуална сопственост GB/T 29290 и е во процес на сертификација на системот за управување со TS16949.

Во иднина, компанијата ќе продолжи да постигнува усогласеност и стандардизација на системот за управување.

Компанијата аплицира за повеќе од 50 патенти за пронајдок и патенти за корисни модели секоја година, одржувајќи го лидерството на компанијата на пазарот и технолошките иновации преку континуирани технолошки иновации.

Квалитет систем за управување со

Систем за управување со животната средина

Квалитет систем за управување со

Систем за патенти

Технологија на полупроводнички лепила DeepMaterial, патенти и авторски права.