Поддршка за телевизор и рефлективен филм

Едноставна операција

Погоден за автоматизација

апликација
Во индустријата за паметни телевизори, бидејќи големината на панелот станува се поголема и дебелината сè уште релативно се намалува, традиционалните методи за фиксирање на соодветното позадинско осветлување, рефлектирачката хартија и столбот за поддршка повеќе не можат да ги задоволат барањата на производот. Применето за поврзување на компонентите на задниот дел на телевизорот.

Карактеристики
Одлична отпорност на временските услови, стабилни перформанси при континуирано опкружување со висока температура;
Брзината на стврднување е контролирана и работата е едноставна;
Едноставна работа, погодна за апликации за автоматизација од големи размери.

DeepMaterial разви индустриски лепила за пакување и тестирање на чипови, лепила на ниво на плочка и лепила за електронски производи. Врз основа на лепила, има развиено заштитни фолии, полупроводнички полнила и материјали за пакување за обработка на полупроводнички нафора и пакување и тестирање на чипови.

en English
X