Кинески производител на лепак за лепило
Станете домашен лидер во поврзувањето и заштитата на материјали од висока класа за полупроводници и електронски производи во Кина. Компанијата е клучен воведен проект во градот Гуикси, провинцијата Џиангкси и е инвестиран од Државната комисија за надзор и администрација на имотот.

Лепак за лепило што го нудиме
Фокусирајте се на обезбедување производи и решенија за материјали за примена на лепило и филм за компании за комуникациски терминали и компании за потрошувачка електроника, компании за пакување и тестирање на полупроводници и производители на комуникациска опрема.

Производи со висок квалитет
Производот прво се заснова на стабилност и иновативност, а услугата прво се заснова на интегритет. Технолошки иновации предводени од пазарот. Капитал благослов да се усогласи со трендот на локализација на нови материјали. Брендирана работа, инсистирајќи да се даде приоритет на вредноста и квалитетот

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. е иновативна компанија специјализирана за индустриски епоксидни лепила за полупроводници, домашни апарати и електронски апликации и материјали за заштита на површината за пакување и тестирање на чипови. Врз основа на основната технологија на лепилата, DeepMaterial разви индустриски епоксидни лепила за недоволно полнење за пакување и тестирање на чипови, лепила на ниво на кола и лепила за електронски производи. Врз основа на лепила, има развиено заштитни фолии, полупроводнички полнила и материјали за пакување за обработка на полупроводнички нафора и пакување и тестирање на чипови.

Да се ​​обезбедат електронски лепила и производи и решенија за електронски апликациски материјали со тенок филм за компании за комуникациски терминали, компании за потрошувачка електроника, компании за пакување и тестирање на полупроводници и производители на комуникациска опрема, за решавање на горенаведените клиенти во заштита на процесот, високопрецизно поврзување на производите , и електрични перформанси. Барање за домашна замена за заштита, оптичка заштита итн.

Deepmaterial обезбедува електронски лепила и производи и решенија за електронски апликациски материјали со тенок филм за компании за комуникациски терминали, компании за потрошувачка електроника, компании за пакување и тестирање на полупроводници и производители на комуникациска опрема, за да ги решат горенаведените клиенти во заштитата на процесите, високопрецизното поврзување на производите , и електрични перформанси. Барање за домашна замена за заштита, оптичка заштита итн.

Склопување на паметен телефон

Склопување на Power Bank

Склопување на лаптоп и таблет

Сврзување на модулот на камерата

Пополнување на чипови / пакување

Собрание за потрошувачка електроника

Склопување на паметен часовник

Склопување на екранот

Сврзување на слушалки со Bluetooth

Мини вибрационен мотор за поврзување

Магнетно поврзување со железо

Сврзување со индуктор

DeepMaterial епоксидно лепило за електрична енергија

Deepmaterial е реактивен производител и добавувач на лепило чувствително на притисок на топло топење, произведува еднокомпонентни епоксидни лепила за недоволно полнење, лепила за топло топи лепила, лепила за стврднување UV, оптичко лепило со висок индекс на рефракција, лепила за поврзување со магнети, најдобро врвно водоотпорно структурно лепило за стакло за метал и лепак за пластика , лепак за електронски лепила за електромотори и микромотори во домашни апарати.

Структурно лепило PUR

УВ влажност со двојно стврднување лепило

Двокомпонентно епоксидно лепило

Епоксидно лепило за ниски температури

Проводен сребрен лепак

Епоксидно лепило за недоволно полнење

Deepmaterial Adhesives е специјализирана за лепила за индустријата за пластика, стакло и метални производи. Ние нудиме целосен асортиман на производи за речиси секоја замислива апликација на овој пазар. Подолу ќе најдете голем број различни категории на лепила и опис на достапните производи во секоја категорија.

Лепило за стаклени влакна

Прикажи лепак за засенчување

Лепење на украсни панели со топло пресување

БГА пакување епоксидно недоволно полнење

Структура на леќата делови за поврзување PUR лепак

Сврзување рамка за таблет од школка за мобилен телефон

Лепак за мотор VCM за гласовна намотка на камерата

Лепак за фиксирање на модулот на камерата и плочата за PCB

Поддршка за задниот дел на ТВ и спојување на рефлектирачки филм

Прилагодена услуга за лепило

Deepmaterial обезбедува приспособени услуги за лепило по ваше барање, вклучувајќи прилагодени електронски лепила, PUR структурно лепило, лепило за заштита од UV влага, епоксидно лепило, спроводлив сребрен лепак, епоксидно лепило за недоволно полнење, епоксидна инкапсулант, функционална заштитна фолија, полупроводничка заштитна фолија. Се вклучивме во истражување и развој и примена на лепило во областа на потрошувачка електроника, медицинска опрема, воздушна, оптоелектронска енергија, автоделови, полупроводнички чипови итн. Тимот за истражување и развој приспособува производи за лепак за клиентите за да им помогне на клиентите да ги намалат трошоците и да го подобрат процесот квалитет. Производите за лепило се испорачуваат брзо и ја обезбедуваат нивната еколошка чистота и перформанси.

Брзо сушење епоксид за пластика: сеопфатен водич

Брзо сушење епоксид за пластика: сеопфатен водич Епоксидните смоли одамна се поздравени за нивните разновидни апликации и робусните својства на лепило. Што се однесува до сврзувачката пластика, епоксидните смоли кои брзо се сушат се скапоцени поради нивното брзо време на стврднување, силните врски и издржливоста. Оваа статија ќе истражува во светот на епоксидот кој брзо се суши за пластика, истражувајќи ја неговата хемија, […]

Епоксидна боја со висок индекс на рефракција: својства, апликации и достигнувања

Епоксидни смола со висок индекс на рефракција: својства, апликации и достигнувања Епоксидните смоли со висок индекс на рефракција (HRIE), доказ за постојаните иновации во науката за материјалите, нудат уникатни оптички и механички својства. Овие најсовремени епоксиди револуционизираат различни апликации, од фотоника и оптоелектроника до напредни облоги и лепила. Оваа статија навлегува во фасцинантниот свет на висока рефракција […]

Чудата на електрониката епоксидна капсулација: обезбедување на издржливост и сигурност

Чудата на електрониката епоксидна обвивка: Обезбедување издржливост и доверливост Во сложениот свет на електрониката, каде минијатуризацијата и ефикасноста владеат врвни, издржливоста и доверливоста се клучни аспекти кои често се занемаруваат. Епоксидна епоксидна енкапсулација на електроника, материјал со извонредни својства, стои како тивок чувар, обезбедувајќи долговечност и еластичност на електронските уреди. Оваа статија навлегува во […]

Ефикасност и безбедност на искористување: Истражување на предностите на епоксидниот слој во прав за електрична изолација

Искористување на ефикасноста и безбедноста: Истражување на предностите на облогата со епоксидна прав за електрична изолација Во електротехниката и индустриските апликации, изолацијата игра клучна улога во обезбедувањето на безбедноста, ефикасноста и долговечноста на електричните компоненти. Епоксидниот слој во прав се појави како разноврсно и сигурно решение меѓу различните методи на изолација. Оваа статија навлегува во […]

Откривање на светот на непроводлива епоксидна смола: сеопфатен водич за производители, апликации и иновации

Откривање на светот на непроводлива епоксидна смола: сеопфатен водич за производителите, апликациите и иновациите Во индустриските материјали, епоксидната смола е разноврсна и незаменлива супстанција која се применува во различни области, од електроника до воздушна. Меѓу нејзините различни форми, непроводлива епоксидна смола се појавува како клучна варијанта, која игра клучна улога во обезбедувањето на безбедноста и […]

Истражување на улогата на непроводен епоксид во електрониката: подобрување на перформансите и сигурноста

Истражување на улогата на непроводен епоксид во електрониката: подобрување на перформансите и доверливоста Во сложениот свет на електрониката, каде што секоја компонента игра клучна улога во обезбедувањето оптимални перформанси и сигурност, лепилото што се користи за поврзување на овие компоненти често се занемарува. Сепак, лепливиот материјал има значајна важност во обезбедувањето структурна поддршка, електрична изолација и […]