Produsen adhesive lan sealant panel surya fotovoltaik paling apik

Jinis Papan Sirkuit PCB Bahan Coating Conformal Kanggo Manufaktur perakitan PCB

Jinis Papan Sirkuit PCB Bahan Coating Conformal Kanggo Manufaktur perakitan PCB

Lapisan papan sirkuit konformal yaiku proses nggunakake lapisan resin khusus ing papan sirkuit kanggo nglindhungi saka unsur lingkungan sing mbebayani. Film polimer tipis lan biasane transparan supaya sampeyan bisa ndeleng komponen liwat papan, lan fungsi papan ora diganggu kabeh. Proses iki mbantu nglindhungi PCB sing sensitif saka ngrusak kelembapan, karat, bahan kimia, cairan, bledug, lan rereget.

Produsen Perekat Sensitif Tekanan Paling Apik Ing China
Produsen Perekat Sensitif Tekanan Paling Apik Ing China

Papan sirkuit sing dilapisi luwih dipercaya lan awet amarga bisa digunakake sanajan ing kahanan sing ekstrim tanpa rusak utawa cendhak. Produsen lan pangguna luwih nyaman karo elektronik sing dilapisi amarga luwih awet.

Bahan lapisan conformal kanggo PCB

Proses lapisan papan sirkuit nggunakake bahan resin sing beda kanggo entuk asil protèktif sing dikarepake. Intine, kabutuhan jinis aplikasi nemtokake materi sing digunakake ing lapisan kasebut. Beda lapisan conformal nawakake macem-macem properti, lan penting kanggo ngerti piranti lan kabutuhan operasional sadurunge milih materi sing paling cocog. Sawetara bahan sing paling umum digunakake ing lapisan papan sirkuit yaiku:

resin poliuretan - Resin urethane disenengi amarga tahan banget marang bahan kimia, abrasi, lan serangan kelembapan. Sing paling umum ing aplikasi karo komponen sing kamungkinan kapapar cairan korosif lan uap. Ing sisih kiwa, jinis lapisan iki tahan pelarut, mula angel digunakake maneh lan mbusak.

resin akrilik - Resin iki minangka polimer sing larut ing pelarut. Padha gampang kanggo rework lan mbutuhake pangatusan prasaja. Padha sing paling apik kanggo papan sirkuit sing bisa kapapar ing lingkungan sing lembab. Mbusak lapisan akrilik gampang, dadi pilihan sing apik kanggo operasi ndandani. Resin kasebut, nanging ora tahan kanggo uap lan pelarut kimia.

Resin epoksi - Epoxies minangka senyawa sing diprodhuksi kanggo nggawe lapisan hard ing papan sirkuit. Lapisan kasebut tahan kanggo bahan kimia, abrasi, lan kelembapan lan minimally permeabel. Lapisan jinis iki paling apik kanggo papan sirkuit kanthi tingkat stres mekanik sing sithik lan sing kudu ditutupi kanthi lapisan pelindung. Ing tangan liyane, atose lapisan ndadekake kurang fleksibel, mula angel kanggo rework lan mbusak.

resin silikon - Lapisan papan sirkuit uga bisa nggunakake resin silikon sing apik banget kanggo tahan kimia, kelembapan, termal, lan karat. Bahan lapisan konformal iki uga fleksibel lan gampang digunakake ing macem-macem papan. Elektronik sing umume katon ing lingkungan ruangan paling cocog kanggo lapisan iki amarga kahanan kelembapan lan suhu ing wilayah kasebut. Sifat rubbery saka silikon robs saka resistance kanggo abrasion nanging uga menehi daya tahan kanggo kaku getaran.

Parilene - Lapisan papan sirkuit iki rampung nggunakake deposisi uap kimia. Bahan kasebut digawe panas dadi bentuk gas lan banjur ditambahake menyang vakum sing polimerisasi dadi film tipis sing dibutuhake lan banjur diselehake ing papan. Film kasebut nduweni kekuatan dielektrik sing apik banget lan tahan kanggo suhu dhuwur, karat, lan kelembapan. Pangolahan produksi khusus saka bahan lapisan iki nggawe luwih angel lan kurang populer. Sampeyan uga cukup angel kanggo mbusak; abrasion biasane dibutuhake kanggo mbusak efektif.

Produsen lem kontak adhedhasar banyu paling apik
Produsen lem kontak adhedhasar banyu paling apik

Kanggo luwih akeh babagan jinis Papan sirkuit pcb bahan lapisan conformal kanggo manufaktur perakitan pcb, sampeyan bisa ngunjungi DeepMaterial ing https://www.epoxyadhesiveglue.com/category/epoxy-conformal-coating/ kanggo info liyane.

 

wis ditambahake ing kranjang sampeyan
Deloken