Ikatan Besi Magnetik

Carane ikatan magnet
Ana macem-macem jinis adhesive sing ikatan magnet. Fitur lan keuntungan saben jinis kapacak ing ngisor iki. Magnet permanen digawe saka bahan ferromagnetik hard. Jinis magnet beda-beda ing kekuatan, biaya, suhu lan resistance karat. Jinis magnet khas kalebu neodymium, rare-earth, samarium kobalt, AINiCo, lan ferit. Kabeh jinis magnet iki biasane bisa diikat minangka ditampa nanging kanggo kekuatan paling dhuwur utawa yen lumahing wis ono racune reresik karo isopropanol dianjurake.

Adhesives epoxy - adhesives epoxy siji lan loro komponen mbentuk ikatan tahan sing kuat kanggo macem-macem jinis magnet. Takon DeepMaterial babagan khusus adhesive ikatan magnet motor suhu dhuwur kanggo motor Kelas H.

Adhesives akrilik struktural - adhesives akrilik sing diaktifake lumahing asring luwih disenengi kanggo produksi motor kanthi kacepetan dhuwur amarga wektu nyetel cepet banget. Utawa, rong komponen sistem campuran eksternal kasedhiya kanggo proses siji langkah.

Adesif ditrapake ing siji permukaan, lan inisiator disikat utawa disemprotake ing permukaan liyane. Sawise perakitan, pangembangan kekuatan
dumadi kanthi cepet.

Adhesive cyanoacrylate nawakake ikatan kekuatan dhuwur sing dibentuk kanthi cepet. Yen sampeyan mbutuhake kekuatan impact dhuwur utawa resistance kanggo pelarut polar, epoxy utawa adhesive akrilik struktural bakal disenengi.

Adesif DeepMaterial kanggo ikatan magnet
Ing sawetara taun kepungkur, kita wis ngrancang, mbangun lan nggabungake solusi peralatan canggih kanggo para pelanggan. Saka cairan tipis banyu nganti tempel viskositas dhuwur, peralatan DeepMaterial bisa nyebar lan ngobati macem-macem adhesive, sealant lan cairan industri liyane kaya akrilik, anaerobik, cyanoacrylates lan epoxies.

Deepmaterial yaiku pemasok lem perekat resin epoksi motor mikro industri, nyedhiyakake lem perekat ikatan magnet kanggo magnet ing motor listrik, lem perekat epoksi anti banyu paling kuat kanggo plastik kanggo resin logam lan beton, solusi adesif motor listrik vcm industri, industri elektronik panas cair komponen epoxy adhesive lan sealants lim manufaktur

Kanthi solusi sistem peralatan berkualitas tinggi, kita nawakake baris lengkap, tes lengkap lan dhukungan teknik global ing situs kanggo mbantu konsultasi, ndandani, pangembangan produk gabungan, desain khusus lan liya-liyane sing cocog karo kabutuhan ikatan magnet pelanggan.

Adhesive ikatan DeepMaterial sing nduweni suhu layanan nganti tahan 195-390 derajat F (90-200C).

Yen ikatan sampeyan kudu tahan suhu sing luwih dhuwur, hubungi kita, pakar DeepMaterial bakal menehi solusi sing cocog.

en English
X