Adhesive epoxy paling apik kanggo logam kanggo logam, plastik lan kaca

Shenzhen DeepMaterial Technologies Co., Ltd minangka pemasok adhesif epoksi industri lan produsen resin epoksi ing china, ngasilake lem perekat epoksi paling kuat kanggo logam, plastik, kaca lan beton, epoksi suhu dhuwur kanggo plastik, lem epoksi kekuatan industri, konduktif termal paling apik. epoksi, adesif epoksi suhu rendah, senyawa potting epoksi elektronik lan liya-liyane.

Epoxy adhesives minangka adhesive kinerja dhuwur sing asring digunakake ing pertukangan lan pertukangan kayu utawa kanggo panggunaan kreatif khusus kaya nggawe perhiasan kostum. Praktek kasebut kalebu ora mung kayu, nanging uga logam ing sawetara kasus kayata pegangan tangan, sikil meja utawa gagang lawang. Epoxies teka ing macem-macem jinis kanthi sifat sing beda: fleksibel utawa kaku, transparan utawa buram, setelan cepet utawa alon. Padha uga menehi resistance dhuwur kanggo panas lan kimia.

Epoksi paling apik kanggo logam yaiku Deepmaterial lem adesif epoksi paling kuat kanggo logam menyang logam, plastik, kaca lan beton, sistem siji bagéan sing kasusun saka resin epoksi lan hardener. Resin lan hardener digabungake kanggo nggawe ikatan sing tahan lama lan kuat sing garing sajrone sawetara menit lan bisa digunakake kanggo ndandani, ngisi, lan mbangun kabeh permukaan logam lan beton.

Nalika nerangake permukaan logam ikatan, adesif epoksi wis dadi pilihan sing populer amarga kekuatan ikatan lan daya tahan sing apik banget. Nalika nggunakake adesif epoksi kanggo logam, lem nyampur rong komponen, resin, lan hardener. Nalika komponen kasebut digabungake, bakal nggawe reaksi kimia sing ngasilake ikatan sing kuat lan tahan lama.

Pandhuan iki nyakup keuntungan, kompatibilitas, sifat anti banyu lan tahan panas, teknik aplikasi, safety, nyopot, umur beting, lan tuku adesif epoksi kanggo logam. Waca kanggo sinau kabeh sing dibutuhake babagan adesif epoksi kanggo logam.

Lem Perekat Epoksi Paling Apik Kanggo Logam (3)

Understanding Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Kualitas adhesives epoxy bisa beda-beda sacara signifikan, lan iku penting kanggo ngerti beda kanggo milih adhesive paling cocok kanggo ikatan logam miturut syarat tartamtu.

Babagan pisanan sing kudu dipikirake nalika milih adesif epoksi kanggo logam yaiku jinis logam sing diikat. Produsen adesif epoksi ngrancang jinis adhesive epoksi tartamtu khusus kanggo digunakake karo logam tartamtu, kayata aluminium utawa stainless steel. Produsen uga ngasilake adhesive epoksi sing nduweni fleksibilitas luwih akeh, supaya bisa digunakake karo macem-macem logam.

Wawasan sabanjure yaiku kekuwatan ikatan sing dibutuhake. Sawetara adhesives epoxy dirancang kanggo aplikasi dhuwur-kaku lan menehi jaminan kuwat, nalika liyane luwih cocok kanggo aplikasi-kaku kurang.

Ngelingi suhu lan kondisi lingkungan sing logam terikat bakal kapapar uga wigati. Milih adesif epoksi tartamtu sing bisa tahan syarat tartamtu iku penting amarga adesif epoksi tartamtu duwe resistensi sing luwih apik kanggo panas lan bahan kimia tinimbang liyane.

Nyiyapake permukaan kanggo ikatan logam nalika nggunakake adesif epoksi penting banget. Langkah penting ing ikatan logam karo adesif epoksi yaiku ngresiki lan degrease permukaan sadurunge ikatan kanggo ngilangi rereget, lenga, utawa rereged liyane sing bisa ngganggu proses ikatan.

Kajaba iku, ngetutake instruksi pabrikan kanggo nyampur lan ngetrapake adesif epoksi iku penting. Nderek pedoman tartamtu, kayata nggunakake rasio pencampuran tartamtu, nglamar lim ing sawetara suhu tartamtu, lan ngidini wektu nyukupi kanggo ngobati sadurunge nggunakake logam terikat, iku wigati kanggo mesthekake ikatan logam sing tepat karo epoxy adhesive.

Lem Perekat Epoksi Paling Apik Kanggo Logam (8)
Carane Epoxy Adhesive Kanggo Metal Works

Epoxy adhesives digunakake digunakake ing aplikasi metalworking amarga padha nyedhiyani kuwat, ikatan long-tahan sing bisa tahan lingkungan atos lan kathah kathah. Ing ngisor iki sawetara cara adesif epoksi kanggo karya logam:

Ikatan: Produsen ngasilake adesif epoksi kanggo logam minangka agen ikatan sing efektif kanggo nggabungake rong permukaan logam. Aplikasi lim menyang lumahing logam lan gabung loro karakter bebarengan nggawe ikatan kuat lan awet terus liwat adhesive.

Ngisi: Adesif epoksi kanggo logam bisa ngisi kesenjangan lan retak ing permukaan logam. Ikatan kasebut ditrapake ing wilayah sing rusak lan ditinggal nganti garing, nggawe perbaikan sing dipercaya lan tahan lama.

Sealing: Adesif epoksi kanggo logam bisa nutup permukaan logam, nyegah banyu, udara, lan zat liyane saka penetrating logam. Ikatan kasebut nggawe segel anti banyu lan kedap udara sing bisa tahan lingkungan sing atos.

Pelapisan: Siji bisa nggunakake epoxy adhesive kanggo logam minangka lapisan kanggo tameng lumahing logam saka karusakan disebabake karat, teyeng, lan sumber liyane. Adesif ditrapake ing permukaan logam, nggawe penghalang protèktif sing bisa tahan paparan bahan kimia, kelembapan, lan sinar UV.

Nggiling: Industri pengerjaan logam bisa nggunakake adesif epoksi kanggo logam minangka bantuan grinding. Ikatan kasebut ditrapake ing permukaan logam kanggo mbantu nyuda gesekan lan panas sing diasilake nalika digiling. Nggunakake adhesive epoxy kanggo logam minangka bantuan mecah bisa bantuan kanggo nyegah logam saka overheating lan warping, kang asil ing Rampung Gamelan lan luwih tepat.

Machining: Ing operasi mesin, bisa nggunakake adesif epoksi kanggo logam minangka pelumas. Nerapake ikatan adesif epoksi kanggo logam menyang alat nglereni utawa permukaan logam mesin bisa nyuda gesekan lan panas, sing nyebabake rampung sing luwih alus lan umur alat sing luwih apik.

Ngunci benang: Adesif epoksi kanggo logam bisa digunakake minangka lemari benang kanggo nyegah kacang lan baut supaya ora ngeculake amarga getaran utawa faktor liyane. Adesif ditrapake ing benang pengikat sadurunge dipasang, nggawe ikatan sing padhet lan permanen sing bisa nahan beban abot lan lingkungan sing atos.

Ikatan struktural: Epoxy adhesive kanggo logam cocok kanggo aplikasi struktural sing mbutuhake kekuatan dhuwur lan ikatan permanen. Industri kayata aerospace lan otomotif asring nggunakake adesif epoksi kanggo logam kanggo ikatan komponen logam amarga sifat kritis safety lan linuwih.

Keuntungan saka Epoxy Adhesive kanggo Metal

Adesif epoksi nawakake macem-macem keuntungan, dadi pilihan sing cocog kanggo ikatan, sealing, ngisi, lan nutupi permukaan logam. Ing kene kita bakal ngrembug sawetara keuntungan saka adesif epoksi kanggo logam.

Ikatan sing kuat lan awet: Adesif epoksi kanggo logam nggawe ikatan sing padhet lan awet sing bisa nahan lingkungan sing atos lan beban sing abot. Bisa ikatan logam sing beda-beda, kalebu baja, aluminium, lan tembaga, nyedhiyakake ikatan permanen lan dipercaya.

Gampang diaplikasi: Adesif epoksi kanggo logam gampang ditrapake lan bisa digunakake ing macem-macem permukaan. Bisa ditrapake kanthi nggunakake sikat, roller, utawa bedhil semprotan, dadi solusi sing fleksibel kanggo macem-macem aplikasi.

Tahan kanggo Kimia lan Korosi: Epoxy adhesive kanggo logam tahan kanggo bahan kimia, karat, lan wangun karusakan liyane. Bisa tahan paparan bahan kimia, kelembapan, lan sinar UV sing atos, dadi pilihan sing cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake perlindungan marang unsur kasebut.

Versatile: Adesif epoksi kanggo logam bisa digunakake kanggo ikatan, ngisi, nutup, lan nutupi permukaan logam. Adesif epoksi kanggo logam uga ditrapake kanggo ndandani bagean logam sing rusak, dadi solusi sing terjangkau lan praktis kanggo ndandani peralatan lan mesin.

Suhu suhu: Adesif epoksi kanggo logam bisa tahan suhu sing ekstrem, dadi pilihan sing cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake tahan panas. Bisa tahan suhu nganti 500 ° F, dadi cocok kanggo lingkungan suhu dhuwur.

Awet pisan: Adesif epoksi kanggo logam nggawe ikatan sing stabil nganti pirang-pirang taun. Ora nyilikake utawa retak liwat wektu, nyediakake solusi dipercaya lan awet kanggo aplikasi metalworking.

Kekuwatan Epoxy Adhesive kanggo Metal

Adesif epoksi kanggo logam dikenal kanthi kekuatan lan daya tahan. Iki minangka adhesive rong bagéan sing kasusun saka resin lan hardener sing, nalika digabungake, nggawe ikatan sing kuwat lan permanen. Ing kene kita bakal ngrembug kekuwatan adesif epoksi kanggo logam lan kenapa dadi pilihan populer kanggo ngiket permukaan logam.

Kekuwatan tarik dhuwur: Adesif epoksi kanggo logam nduweni kekuatan tarik sing dhuwur, tegese bisa tahan daya tarik utawa regane tanpa rusak. Kekuwatan lan daya tahan ikatan sing diraih nganggo adesif epoksi dadi pilihan sing dikarepake kanggo aplikasi sing mbutuhake kualitas kasebut.

Kekuwatan geser sing apik banget: Epoxy adhesive kanggo logam uga nduweni kekuatan geser sing luar biasa, sing tegese bisa nahan pasukan sing nyoba geser utawa nyukur ikatan. Ikatan adesif epoksi sing kuwat lan stabil ndadekake pilihan sing cocog kanggo aplikasi sing nuntut sifat kasebut.

Resistance impact apik: Epoxy adhesive kanggo logam nduweni resistance impact apik, kang tegese bisa tahan impact dadakan tanpa bejat. Ikatan padhet lan ulet sing ditawakake adesif epoksi ndadekake cocok kanggo aplikasi sing mbutuhake ciri kasebut.

Tahan kanggo lemes: Adhesive epoxy kanggo logam uga tahan kanggo lemes, sing tegese bisa tahan siklus stres bola-bali tanpa rusak. Ikatan sing tahan lama lan dipercaya sing diwenehake dening adesif epoksi ndadekake pilihan sing luwih disenengi kanggo aplikasi sing nuntut sipat kasebut.

Versatile: Adhesive epoxy kanggo logam minangka adhesive serbaguna sing bisa ngikat macem-macem jinis logam, kalebu baja, aluminium, lan tembaga. Uga bisa nyambungake logam menyang bahan liyane, kayata plastik lan komposit.

Awet pisan: Adesif epoksi kanggo logam nggawe ikatan stabil sing bisa tahan lingkungan sing atos lan beban abot. Ora nyilikake utawa retak liwat wektu, nyediakake solusi dipercaya lan awet kanggo aplikasi metalworking.

Jinis Logam Kompatibel Kanthi Epoxy Adhesive

Epoxy adhesive kompatibel karo akeh logam, kalebu baja, aluminium, tembaga, etc. Kene kita bakal ngrembug jinis logam kompatibel karo adhesive epoxy.

Steel: Jinis baja sing beda-beda, kalebu baja karbon, baja tahan karat, lan baja galvanis, bisa diikat lan didandani kanthi gampang nggunakake adesif epoksi, dadi pilihan sing cocog kanggo produsen sing asring nggunakake baja ing produksi.

Aluminium: Epoxy adhesive bisa èfèktif ikatan aluminium, digunakake digunakake ing aerospace, otomotif, lan industri construction. Epoxy adhesive becik kanggo nyambungake lan ndandani bagean aluminium amarga adhesion lan kekuatan banget.

tembaga: Epoxy adhesive uga kompatibel karo tembaga, digunakake digunakake ing electrical lan plumbing aplikasi. Epoxy adhesive minangka pilihan sing cocog kanggo ikatan lan ndandani bagean tembaga amarga adhesi sing apik lan tahan korosi.

Kuningan: Manufaktur alat musik, peralatan pipa, lan piranti dekoratif biasane nggunakake kuningan, sing adesif epoksi bisa ikatan kanthi efektif. Epoxy adhesive minangka pilihan becik kanggo ikatan lan ndandani bagian kuningan amarga adhesi sing apik lan tahan korosi.

tembaga: Industri manufaktur patung, barang-barang hiasan, lan bantalan akeh nggunakake tembaga, lan bisa kanthi efektif nggunakake adesif epoksi. Adesif epoksi minangka pilihan sing cocog kanggo ikatan lan ndandani bagean tembaga amarga sifat adhesi lan kekuatan sing apik.

Nikel: Produsen ing industri elektronik, aerospace, lan perhiasan akeh nggunakake nikel, sing bisa ikatan kanthi efektif karo adesif epoksi. Adesif epoksi minangka pilihan sing cocog kanggo ikatan lan ndandani bagean nikel amarga adhesi sing apik lan tahan korosi.

Kompatibilitas Adhesive Epoxy Ikatan Logam Kanthi Permukaan Non-Logam

Epoxy adhesives ora winates kanggo lumahing logam; padha uga bisa ikatan èfèktif karo karakter non-logam. Ing kene kita bakal ngrembug kompatibilitas adhesive epoxy karo permukaan non-logam.

Plastik: Adesif epoksi kompatibel karo macem-macem jinis plastik, kalebu PVC, ABS, polikarbonat, lan liya-liyane. Epoxy adhesive becik kanggo ikatan lan ndandani bagean plastik amarga adhesion lan kekuatan banget.

Keramik: Adhesive epoxy uga kompatibel karo keramik, kalebu porselen, earthenware, lan watu. Epoxy adhesive minangka pilihan sing cocog kanggo ikatan lan ndandani bagean keramik amarga adhesi sing apik lan tahan panas lan kelembapan.

Komposit: Adesif epoksi uga kompatibel karo komposit sing digunakake ing industri aeroangkasa lan otomotif. Adesif epoksi minangka pilihan sing cocog kanggo ikatan lan ndandani bagean komposit amarga sifat adhesi lan kekuatan sing apik.

Kayu: Industri konstruksi lan furnitur akeh nggunakake adhesive epoxy sing kompatibel karo kayu. Epoxy adhesive becik kanggo ikatan lan ndandani bagean kayu amarga adhesion lan kekuatan banget.

Kaca: Produsen akeh nggunakake kaca ing manufaktur elektronik, lampu, lan bagean otomotif, lan kompatibel karo adhesive epoksi. Epoxy adhesive minangka pilihan sing cocog kanggo ikatan lan ndandani bagean kaca amarga adhesi sing apik lan tahan kelembapan lan panas.

Lem Perekat Epoksi Paling Apik Kanggo Logam (2)
Properties Waterproof Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Sifat anti banyu sing apik banget dadi pilihan sing disenengi kanggo ikatan, sealing, lan nutupi permukaan logam. Ing kene kita bakal njelajah sifat anti banyu saka adesif epoksi kanggo logam lan carane bisa entuk manfaat ing industri sing beda-beda.

Adesif epoksi tahan banget kanggo banyu, saengga cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake sifat anti banyu. Bisa tahan paparan kelembapan sing suwe, dadi pilihan sing cocog kanggo lingkungan segara lan aplikasi ruangan. Uga tahan banget kanggo bahan kimia, kalebu asam, alkali, lan pelarut, sing ndadekake pilihan becik kanggo pabrik pangolahan kimia.

Saliyane sifat anti banyu, adesif epoksi kanggo logam nduweni sifat tahan korosi sing apik. Bisa nyegah pembentukan teyeng lan jinis karat liyane ing permukaan logam, sing bisa nambah umur bagean sing diikat. Industri ngarepake paparan kelembapan, bahan kimia, utawa bahan korosif ing aplikasi tartamtu, lan sifat anti banyu saka adesif epoksi dadi penting banget ing kasus kasebut.

Adesif epoksi kanggo logam uga awet banget lan bisa tahan suhu, guncangan, lan getaran sing ekstrem. Industri aeroangkasa lan militer umume nggunakake, ing ngendi daya tahan sing dhuwur lan tahan kanggo kahanan sing atos penting.

Keuntungan liyane saka adesif epoksi kanggo logam yaiku gampang ditrapake. Macem-macem cara aplikasi, kalebu sikat, rol, semprotan, lan injeksi, bisa digunakake kanggo nglamar, lan bisa nambani kanthi cepet, supaya wektu perakitan lan produksi cepet. Amarga kemampuan kanggo ndandani kanthi cepet lan ngidini wektu perakitan lan produksi kanthi cepet, adesif epoksi minangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi manufaktur skala gedhe.

Adesif epoksi kanggo logam minangka bahan ikatan sing efektif banget kanthi sifat anti banyu, daya tahan, lan tahan kanggo karat lan kahanan sing ekstrim. Versatility lan gampang aplikasi ndadekake pilihan becik kanggo macem-macem aplikasi industri lan manufaktur, kalebu lingkungan laut, pabrik pangolahan kimia, lan aplikasi aerospace lan militer. Produsen lan insinyur bisa nggunakake epoxy adhesive kanggo logam kanggo mesthekake yen produk sing dipercaya, awet, lan tahan kanggo unsur, Ngartekno nambah kinerja lan dhowo umure.

Tahan Panas Adhesive Epoxy Kanggo Logam

Adesif epoksi kanggo logam dikenal amarga sifat mekanik sing luar biasa, daya tahan, lan tahan kanggo faktor lingkungan. Salah sawijining kaluwihan paling penting saka jinis adesif iki yaiku tahan panas sing dhuwur. Ing kene kita bakal ngrembug babagan sifat tahan panas saka adesif epoksi kanggo logam lan carane bisa entuk manfaat saka macem-macem industri.

Ing ngisor iki sawetara titik kritis babagan resistensi panas adesif epoksi kanggo logam:

  • Epoxy adhesive kanggo logam bisa tahan suhu dhuwur, dadi becik kanggo cahya panas lan aplikasi kaku termal.
  • Adesif jinis iki nduweni suhu transisi kaca sing dhuwur, saengga bisa tetep stabil lan njaga sifat mekanik sanajan ing suhu dhuwur.
  • Amarga tahan suhu dhuwur, adesif epoksi kanggo logam digunakake akeh ing industri aerospace, otomotif, lan elektronik.
  • Iku pilihan banget kanggo ikatan lan sealing bagean kapapar suhu dhuwur, kayata mesin, sistem exhaust, lan komponen electrical.
  • Industri aerospace lan pertahanan nggunakake adesif epoksi kanggo logam kanggo ngasilake bahan komposit sing mbutuhake resistensi suhu dhuwur, kayata komposit serat karbon.
  • Aplikasi sing ndherek siklus termal mbutuhake adesif sing bisa tahan owah-owahan suhu dadakan, sing ndadekake jinis adhesive iki cocog kanggo kahanan kaya mengkono.
  • Pangguna bisa nggunakake adesif epoksi kanggo logam kanthi gampang, lan cocok kanggo digunakake ing macem-macem jinis logam, kayata aluminium, stainless steel, lan tembaga.
  • Iku cures cepet, kang ngidini kanggo Déwan cepet lan wektu produksi.

Adesif epoksi kanggo logam minangka bahan ikatan sing cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake resistensi suhu dhuwur. Sifat mekanik sing apik, daya tahan, lan resistensi kanggo faktor lingkungan nggawe pilihan sing sampurna kanggo macem-macem industri, kalebu industri aerospace, otomotif, lan elektronik. Produsen lan insinyur bisa nggunakake adesif epoksi kanggo logam kanggo mesthekake produke dipercaya, awet, lan bisa tahan suhu dhuwur.

Panggunaan Outdoor Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Babagan aplikasi ruangan, daya tahan lan resistensi faktor lingkungan minangka faktor kritis sing kudu ditimbang. Amarga sifat sing luar biasa, adesif epoksi kanggo logam minangka pilihan sing apik kanggo panggunaan ruangan.

Ing ngisor iki sawetara titik kritis babagan panggunaan ruangan adesif epoksi kanggo logam:

  1. Epoxy adhesive kanggo logam tahan banget kanggo radiasi UV, sing ndadekake becik kanggo panggunaan ruangan. Bisa tahan cahya srengenge tanpa ngrusak utawa ilang sifat mekanike.
  2. Jenis adesif iki uga tahan banget kanggo kelembapan, sing ndadekake becik kanggo aplikasi ruangan sing mbutuhake tahan banyu. Produsen utawa pangguna bisa digunakake kanggo ikatan lan nutup perabot ruangan, pager, lan struktur liyane.
  3. Epoxy adhesive kanggo logam minangka pilihan sing apik kanggo panggunaan ruangan ing industri konstruksi. Bisa ikatan lan nutup struktur logam, kayata balok baja, jembatan, lan struktur ruangan liyane.
  4. Industri otomotif digunakake kanggo aplikasi ruangan, kayata ikatan lan nutup bagean mobil sing katon ing unsur kaya gagang lawang, pangilon, lan potongan potong.
  5. Adesif epoksi kanggo logam tahan kanggo suhu sing ekstrem, saéngga cocog kanggo aplikasi ruangan sing mbutuhake resistensi stres termal. Bisa tahan owah-owahan suhu dadakan tanpa kelangan sifat mekanik.
  6. Jinis adesif iki gampang ditrapake lan ngobati kanthi cepet, sing ngidini wektu perakitan lan produksi cepet.
  7. Pangguna bisa nggunakake adesif epoksi kanggo logam ing macem-macem jinis logam, kalebu aluminium, stainless steel, lan tembaga.
Lem Perekat Epoksi Paling Apik Kanggo Logam (5)
Curing Time OF Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Wektu perawatan kanggo adesif epoksi kanggo logam bisa beda-beda gumantung saka sawetara faktor, kayata jinis epoksi, suhu, lan kelembapan lingkungan. Umumé, adhesive epoxy duwe wektu tamba 24-48 jam ing suhu kamar.

Nanging, sawetara adesif epoksi mbutuhake wektu perawatan sing luwih suwe utawa luwih cendhek, lan ngetutake instruksi pabrikan penting kanggo asil sing paling apik. Salajengipun, perlu kanggo mesthekake yen lumahing logam sing mbutuhake ikatan ngalami reresik pepek kanggo ngilangi lemak, teyeng, utawa rereged liyane sing bisa ngalangi proses ikatan.

Nutup pandhuan pabrikan kanggo adesif epoksi spesifik iku penting, amarga nggunakake sumber panas kanggo nyepetake proses perawatan bisa uga cocog ing sawetara kahanan.

Aplikasi Epoxy Adhesive Kanggo Logam

Epoxy adhesive kanggo logam minangka pilihan populer kanggo ikatan substrat logam amarga sifat adhesi sing apik lan kekuatan dhuwur. Nanging, penting kanggo ngetrapake adesif kanthi bener kanggo njamin ikatan sing kuat lan awet. Ing kene kita bakal ngrembug babagan aplikasi adesif epoksi kanggo logam.

Ing ngisor iki sawetara tips kanggo aplikasi adesif epoksi kanggo logam:

Persiapan Permukaan: Persiapan permukaan sing tepat penting kanggo entuk ikatan sing padhet. Substrat logam kudu resik, garing, lan bebas saka lenga, lemak, teyeng, utawa rereged liyane. Pangguna bisa nggunakake degreaser utawa solvent kanggo ngresiki lumahing, banjur sanding utawa grinding kanggo mbusak teyeng utawa Paint lawas.

Nyawiji: Epoxy adhesive kasusun saka rong komponen: resin lan hardener, lan nggabungke komponen sak tenane ing rasio bener sadurunge aplikasi penting. Pangguna bisa entuk pencampuran adesif sing tepat nggunakake tongkat pencampur utawa mixer mekanik, sing njamin ikatan kasebut bisa nambani kanthi bener lan entuk kekuatan maksimal.

aplikasi: Adesif kudu ditrapake kanthi rata lan kanthi ketebalan sing disaranake. Lapisan adesif sing tipis bisa uga ora nyedhiyakake kekuatan sing cukup, dene lapisan sing kandel bisa uga butuh wektu sing luwih suwe kanggo nambani lan ora bisa diikat kanthi bener. Adesif bisa ditrapake kanthi nggunakake sikat, roller, utawa dispenser.

Clamping: Clamping substrat bebarengan nalika adhesive cures bisa mbantu njamin ikatan kuwat. Tekanan clamping kudu cukup kanggo nahan substrat kanthi rapet, nanging ora bisa nyebabake adesif metu.

Ngobati: Wektu perawatan kanggo adhesive epoksi kanggo logam bisa beda-beda gumantung saka suhu, kelembapan, kekandelan, lan jinis adhesive sing digunakake. Nututi instruksi pabrikan kanggo wektu perawatan sing disaranake lan kisaran suhu penting.

Sanding lan Painting Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Kanggo wedhi lan cet adhesive epoksi kanggo logam, tindakake langkah iki:

  1. Sanding: Gunakake sandpaper grit alus (220 grit utawa luwih) kanggo wedhi adesif epoksi nganti alus lan rata. Priksa manawa nganggo topeng bledug lan proteksi mata nalika sanding.
  2. Reresik: Gunakake kain sing resik lan tanpa serat kanggo ngilangke bledug utawa lebu saka area sing diampes.
  3. Priming: Sawise instruksi pabrikan, aplikasi primer logam menyang area sanded. Nyiyapake permukaan logam kanthi bener bisa mbantu entuk adhesi cat sing bener menyang permukaan logam.
  4. Lukisan: Sawise primer wis garing, aplikasi lapisan cat menyang wilayah kasebut. Kanggo asil sing paling apik, gunakake cat semprotan sing dirancang khusus kanggo permukaan logam. Aplikasiake cat ing lapisan sing tipis lan rata, lan ngidini saben jas garing sadurunge nglamar sabanjure.
  5. Rampung: Sawise lapisan cat pungkasan wis garing, sampeyan bisa nggunakake lapisan sealant bening kanggo nglindhungi cat lan adesif epoksi saka nyandhang lan luh.

Elinga maca lan tindakake kabeh instruksi pabrikan kanggo sandpaper, primer, cat, lan sealant sing sampeyan pilih.

Lem Perekat Epoksi Paling Apik Kanggo Logam (6)
Panggunaan Umum Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Adhesive epoxy populer kanggo logam ikatan amarga nyedhiyakake ikatan sing kuwat, awet, lan tahan lama. Dheweke serbaguna lan bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi, dadi favorit ing antarane penggemar, penggemar DIY, lan profesional. Ing kene, kita bakal njelajah sawetara panggunaan umum adesif epoksi kanggo logam.

Repair Otomotif

Mekanik lan teknisi umume nggunakake adhesive epoksi ing ndandani otomotif, utamane kanggo ngikat bagean logam kayata panel awak, hood, lan fender. Produsen akeh nggunakake adhesive epoksi ing ndandani otomotif kanggo ikatan bagean logam kayata panel awak, hood, lan fenders, nggawe padha becik kanggo ndandani retak, penyok, lan bolongan ing lumahing logam. Kajaba iku, adhesives epoxy bisa ikatan logam karo bahan liyane, kayata plastik utawa kaca.

Perhiasan Perhiasan

Adhesives epoxy uga populer ing perhiasan kanggo ikatan bagean logam kayata clasps, chain, lan pendants. Dheweke nawakake ikatan sing padhet lan awet sing bisa tahan nyandhang saben dina, dadi pilihan sing cocog kanggo ngasilake perhiasan sing berkualitas tinggi lan tahan lama.

Repairs Plumbing

Adesif epoksi uga umum digunakake ing ndandani pipa, utamane kanggo nutup bocor ing pipa logam lan fitting. Dheweke nawakake jaminan anti banyu lan tahan panas sing bisa nahan kahanan sistem pipa.

construction

Industri konstruksi kerep nggunakake adesif epoksi kanggo ngikat komponen logam, kalebu balok, kolom, lan penyangga. Dheweke nyedhiyakake ikatan sing padhet lan tahan lama sing bisa nahan beban sing abot lan kahanan cuaca sing atos, dadi pilihan sing cocog kanggo aplikasi struktural.

Electronics

Industri elektronik umume nggunakake adesif epoksi kanggo ngikat bagean logam kayata sink panas, konektor, lan papan sirkuit.

Dheweke nawakake ikatan sing padhet lan awet sing bisa nahan suhu lan getaran sing dhuwur saka piranti elektronik, dadi pilihan sing cocog kanggo nggawe elektronik sing berkualitas lan dipercaya.

Comparison karo Adhesives Bonding Metal Liyane

Nalika nerangake permukaan logam ikatan, ana macem-macem pilihan sing kasedhiya ing pasar. Nalika wong wis digunakake tradisional welding lan soldering Techniques kanggo dangu, Techniques iki duwe watesan.

 Akibaté, adhesives logam wis dadi tambah populer amarga kemampuan kanggo ikatan sawetara saka sudhut logam, nyedhiyani obligasi kuwat lan awet, lan nawakake solusi sing luwih efisien lan biaya-efektif. Ing kene, kita bakal mbandhingake adesif logam karo metode ikatan standar liyane.

Welding lan soldering wis dadi cara utama kanggo ikatan logam kanggo akèh taun. Nalika loro-lorone cara nyedhiyakake ikatan sing kuwat lan awet, mbutuhake akeh panas, peralatan khusus, lan buruh sing trampil. Welding uga ngasilake asap mbebayani sing mbutuhake ventilasi sing tepat, lan panas sing dhuwur bisa nyebabake distorsi lan warping saka permukaan logam.

Ing tangan liyane, adhesives logam nyedhiyakake alternatif sing luwih aman lan luwih efisien. Dheweke ora mbutuhake panas utawa peralatan khusus, dadi luwih murah lan luwih gampang digunakake. Kajaba iku, bisa ngikat sawetara logam sing luwih akeh, kalebu sing beda-beda, tanpa nyebabake distorsi utawa warping. Sifat-sifat adhesive epoksi sing apik banget nggawe aplikasi kasebut cocog kanggo aplikasi ing ngendi welding utawa soldering bisa uga ora cocog, kayata ikatan bagean logam sing tipis utawa rapuh utawa nggarap logam kanthi titik leleh sing sithik.

Alternatif liyane kanggo welding lan soldering punika mechanical fastening, kang melu nggunakake bolts, ngawut-awut, utawa fasteners liyane kanggo nyekeli bagean logam bebarengan. Nalika cara iki gampang digunakake lan nyedhiyakake ikatan sing kuat, bisa uga butuh wektu lan mbutuhake bolongan pengeboran utawa modifikasi liyane ing permukaan logam. Kajaba iku, pengikat mekanis bisa nyuda bagean logam lan nyebabake konsentrasi stres, sing nyebabake kegagalan sajrone wektu.

Ing comparison, adhesives logam nawakake solusi prasaja lan luwih efisien. Padha bisa ikatan lumahing logam cepet lan gampang tanpa perlu kanggo modifikasi, lan padha nyedhiyani jaminan ngalangi lan awet sing roto-roto distributes mbukak liwat kabeh lumahing. Nggunakake adesif epoksi nyuda risiko konsentrasi stres lan nambah kekuatan sakabèhé saka bagean sing diikat.

Pancegahan Safety Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Nderek pancegahan safety nalika nggarap adesif epoksi kanggo logam penting kanggo nyegah bebaya kesehatan sing potensial. 

  1. Piranti Pelindung Pribadi (PPE): Tansah nganggo piranti protèktif pribadi sing tepat nalika nggarap adesif epoksi kanggo logam. Kanggo njamin safety, individu sing nindakake tugas kudu nganggo sarung tangan, kacamata safety, lan topeng respirator kanggo nyegah inhalasi asap.
  2. Ventilasi: Adesif epoksi bisa ngeculake asap sing mbebayani sajrone proses perawatan. Mula, penting banget kanggo kerja ing wilayah sing duwe ventilasi sing apik kanggo nyegah inhalasi asap kasebut. Bukak jendhela, gunakake penggemar knalpot utawa nganggo topeng respirator kanggo njamin ventilasi sing tepat.
  3. Kontak Kulit: Adhesive epoxy bisa nyebabake iritasi kulit lan reaksi alergi. Aja kontak kulit kanthi nganggo sarung tangan lan ngumbah kulit kanthi sabun lan banyu yen kena adesif.
  4. Mripat kontak: Adesif epoksi bisa nyebabake gangguan lan karusakan ing mripat. Tansah nganggo kacamata safety kanggo nglindhungi mata nalika nggarap adesif epoksi kanggo logam.
  5. Nyawiji: Nyawiji adesif epoksi sing tepat penting kanggo kinerja. Tansah tindakake pandhuan pabrikan kanggo nyampur lem. Nyampur semen ing wilayah sing duwe ventilasi apik lan aja nyedhot asap.
  6. Lumbung: Panyimpenan adesif epoksi sing tepat penting kanggo njaga kualitas lan kinerja. Simpen ikatan ing panggonan sing adhem lan garing ing suhu kamar, lan aja nganti lim saka sumber panas lan sinar srengenge langsung.

Nggarap adesif epoksi kanggo logam bisa mbebayani yen sampeyan ora njupuk pancegahan safety sing tepat. Tansah nganggo piranti protèktif pribadi sing cocog, kerja ing wilayah sing duwe ventilasi sing apik, lan tindakake pandhuan pabrikan kanggo nyampur lan nyimpen. Langsung hubungi dokter yen sampeyan ngalami iritasi utawa gejala reaksi alergi. Kanthi nuruti pancegahan safety iki, sampeyan bisa nggarap adesif epoksi kanggo logam kanthi aman lan efektif.

Njabut Cured Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Cara lan alat sing tepat bisa mbusak adesif epoksi sing wis diobati saka permukaan logam. Tansah milih cara sing paling apik kanggo kahanan sampeyan, lan ati-ati supaya ora ngrusak permukaan logam. Nanging, bisa uga perlu mbusak adesif epoksi sing wis diobati saka permukaan logam. 

Ing ngisor iki sawetara cara kanggo mbusak adesif epoksi sing diobati kanggo logam:

Penghapusan mekanik: Iki minangka cara sing paling gampang kanggo mbusak adesif epoksi sing wis diobati saka permukaan logam. Sampeyan bisa nggunakake scraper, sandpaper, utawa sikat kawat kanggo scrape utawa wedhi lem saka lumahing. Cara iki bisa wektu-akeh lan bisa ngrusak lumahing logam.

Panas: Nerapake panas menyang adesif epoksi sing wis diobati bisa mbantu ngresiki lan luwih gampang dicopot. Sampeyan bisa nggunakake bedhil panas utawa pengering rambut kanggo nglebokake panas ing lem banjur kerok nganggo scraper utawa sandpaper. Nanging, ati-ati supaya ora panas banget permukaan logam, amarga bisa nyebabake karusakan.

Pelarut kimia: Ana macem-macem pelarut kimia ing pasar sing bisa mbubarake adesif epoksi sing wis diobati. Nanging, ati-ati nalika nggunakake pelarut iki, amarga bisa dadi atos lan bisa ngrusak permukaan logam. Tansah tindakake pandhuan sing diwenehake dening pabrikan lan nganggo piranti protèktif, kayata sarung tangan lan kaca tingal.

Asetil: Aseton minangka pelarut sing umum digunakake kanggo ngilangi adesif epoksi sing wis diobati saka permukaan logam. Sampeyan bisa rendhem kain utawa bal katun ing aseton lan aplikasi menyang ikatan, banjur scrape mati nggunakake scraper utawa sandpaper.

Cuka: Cuka minangka cara liya sing efektif kanggo mbusak adhesive epoksi sing wis diobati saka permukaan logam. Sampeyan bisa rendhem kain utawa bal katun ing cuka lan aplikasi menyang lem, banjur scrape nggunakake scraper utawa sandpaper.

Lem Perekat Epoksi Paling Apik Kanggo Logam (4)
Panyimpenan Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Adhesive epoxy populer ing macem-macem industri amarga kekuatan, daya tahan, lan tahan kanggo faktor lingkungan. Produsen umume digunakake kanggo ikatan bagean logam bebarengan.

Nanging, panyimpenan sing tepat penting kanggo njamin kinerja adesif epoksi sing paling apik kanggo logam. Ing kene, kita bakal ngrembug babagan panyimpenan adesif epoksi kanggo logam, kalebu sawetara pertimbangan lan tips utama.

Ing ngisor iki sawetara faktor penting sing kudu ditimbang nalika nyimpen adesif epoksi kanggo logam:

Suhu: Ukara kasebut wis rampung, lan ora perlu ditulis maneh. Paparan suhu sing dhuwur bisa nyebabake lem dadi atos lan ora bisa digunakake, dene paparan kelembapan bisa nyebabake adesif bisa ngobati prematur, nyebabake kekuwatan ikatan.

Wadhah: Wadah sing nyimpen adhesive epoksi kudu kedap udara lan digawe saka plastik utawa kaca. Aja nggunakake wadhah logam, sing bisa bereaksi karo lem lan nyebabake kontaminasi. Segel wadhah kanthi permanen kanggo nyegah hawa utawa kelembapan mlebu.

Labeling: Labeling wadhah kanthi bener nalika nyimpen adesif epoksi kanggo logam iku penting. Label ing kemasan mbantu ngenali lem lan tanggal kadaluwarsa, biasane dituduhake. Tansah gunakake jaminan sadurunge tanggal kadaluwarsa kanggo njamin kinerja sing paling apik.

Cahya: Paparan sinar srengenge langsung bisa nyebabake adesif rusak lan ilang kekuatan ikatan. Mulane, dianjurake kanggo nyimpen lem ing panggonan sing peteng utawa wadhah sing ora ngidini cahya ngliwati.

Kontaminasi: Kontaminasi bisa kedadeyan sajrone manufaktur, kemasan, utawa panyimpenan. Kontaminasi bisa nyebabake adesif epoksi dadi pucat utawa atos, nyebabake kekuwatan ikatan. Mulane, njaga ikatan adoh saka sumber kontaminasi potensial penting.

Umur Beting Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Urip beting saka epoxy adhesive kanggo logam minangka faktor penting kanggo nimbang nalika nggunakake jinis adhesive iki. Penting kanggo nyimpen ikatan kanthi bener kanggo njamin umur simpan maksimal lan kekuatan ikatan. Tansah mriksa kemasan kanggo tanggal kadaluwarsa lan gunakake lem sadurunge tanggal kadaluwarsa. Kanthi tindakake pandhuan prasaja iki, sampeyan bisa njamin kinerja paling apik saka adesif epoksi kanggo logam.

Pabrikan nuduhake umur beting adesif epoksi, biasane ing kemasan. Biasane, adhesive epoksi duwe umur rak 12 sasi saka pabrik nalika disimpen ing papan sing adhem lan garing ing suhu kamar. Nanging, umur beting iki bisa beda-beda gumantung saka jinis adesif epoksi lan kahanan panyimpenan.

Urip beting adesif epoksi bisa dipengaruhi dening sawetara faktor, kayata suhu, kelembapan, cahya, lan kontaminasi. Paparan suhu dhuwur bisa nyebabake adesif epoksi dadi atos lan ora bisa digunakake. Ing tangan liyane, cahya kanggo Kelembapan bisa nimbulaké lim kanggo nambani prematur, mengaruhi kekuatan iketan sawijining. Paparan cahya uga bisa nyebabake adesif epoksi rusak lan ilang kekuatan ikatan.

Kontaminasi minangka faktor liya sing bisa mengaruhi umur beting adesif epoksi. Kontaminasi bisa kedadeyan sajrone proses manufaktur, kemasan, utawa panyimpenan, lan kontaminasi bisa nyebabake adesif epoksi dadi warna utawa atos, sing mengaruhi kekuwatan ikatan.

Kanggo mesthekake umur beting maksimum epoxy adhesive kanggo logam:

  • Simpen ing papan sing adhem lan garing ing suhu kamar.
  • Aja nyedhiyakake adesif ing suhu, kelembapan, lan cahya sing dhuwur.
  • Tansah mriksa kemasan kanggo tanggal kadaluwarsa lan gunakake jaminan sadurunge tanggal kadaluwarsa.
Carane Kuwat Epoxy Adhesive Kanggo Metal?

Adhesives epoxy dikenal kanggo kekuatan dhuwur lan kekiatan nalika ikatan logam. Efisiensi adesif epoksi ing logam ikatan gumantung ing macem-macem faktor, kalebu formulasi khusus adesif, jinis logam sing ana ing ikatan, lan persiapan permukaan logam.

Adhesives epoxy umume bisa entuk kekuatan tensile lan geser dhuwur nalika ikatan logam, asring 3,000 kanggo 5,000 PSI (pound saben kothak inch) utawa luwih. Kemampuan adesif epoksi kanggo logam kanggo nyedhiyakake ikatan logam sing kuat lan bisa dipercaya ndadekake dheweke cocog kanggo akeh aplikasi industri.

Wigati dimangerteni manawa persiapan permukaan logam lan kahanan lingkungan sing bakal mbukak ikatan kasebut asring mengaruhi kekuwatan ikatan epoksi. Persiapan permukaan sing tepat penting kanggo nggayuh kekuatan ikatan maksimal, amarga rereged utawa adhesi sing ora apik bisa nyuda adesif.

Yen digunakake kanthi bener, adesif epoksi bisa nyedhiyakake ikatan sing kuat lan dipercaya kanggo aplikasi ikatan logam.

Dianjurake Jumlah Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Industri nggunakake adhesives epoxy akeh kanggo ikatan permukaan logam amarga kekuatan lan daya tahan. Nanging, nggunakake jumlah adesif epoksi sing disaranake kanggo ikatan logam penting kanggo njamin jaminan sing padhet lan tahan lama. Ing kene kita bakal ngrembug jumlah adesif epoksi sing disaranake kanggo ikatan logam.

Jumlah adesif epoksi sing dibutuhake kanggo ikatan permukaan logam gumantung saka sawetara faktor, kayata ukuran lan wujud permukaan logam, jinis adesif epoksi sing digunakake, lan cara aplikasi. Pabrikan nyaranake nglamar lapisan adesif epoksi sing tipis lan seragam kanggo ngikat loro permukaan logam. Kekandelan lapisan adesif kudu antara 0.05mm lan 0.25mm. Aplikasi sealant sing akeh banget bisa nyebabake lem sing berlebihan, nggawe ikatan sing ora apik lan lemah. Nggunakake adesif sing sithik banget bisa ngrusak kekuwatan ikatan.

Sadurunge nglebokake adesif epoksi, ngresiki permukaan logam kanthi sak tenane kanggo mbusak rereget, pelumas, utawa teyeng njamin adhesi maksimal lan ikatan sing kuat. Produsen nyaranake atos permukaan logam nganggo sandpaper utawa sikat kawat kanggo menehi ikatan mekanik sing luwih apik kanggo adesif.

Nalika nyampur adesif epoksi, tindakake pandhuan pabrikan iku penting. Campuran sing ora bener bisa nyebabake obat sing ora lengkap utawa ikatan sing lemah. Nggunakake adesif epoksi ing wektu kerja sing disaranake iku penting kanggo njamin ikatan sing tepat.

Tuku Epoxy Adhesive Kanggo Metal

Nanging, milih adesif epoksi sing cocok kanggo logam bisa dadi akeh banget, amarga akeh pilihan sing kasedhiya. Ing kene kita ngrembug sawetara faktor penting sing kudu ditimbang nalika tuku adesif epoksi kanggo logam.

Kekuatan ikatan:

Kekuwatan ikatan minangka faktor penting sing kudu ditimbang nalika tuku adesif epoksi kanggo logam. Lem kasebut kudu nggawe ikatan sing padhet lan tahan lama sing bisa nahan tekanan aplikasi. Penting kanggo milih adesif epoksi sing dirancang khusus kanggo ikatan logam.

Cure wektu:

Wektu perawatan saka adesif minangka faktor penting liyane sing kudu ditimbang. Sawetara adhesives epoxy mbutuhake wektu ngobati maneh saka liyane. Milih adesif epoksi sing cocog karo syarat khusus aplikasi iku penting. Contone, yen sampeyan nggarap proyek sing mbutuhake wektu ngobati kanthi cepet, sampeyan kudu milih adesif sing bisa nambani kanthi cepet.

Tahan suhu:

Resistance suhu minangka faktor liya sing kudu ditimbang nalika tuku adesif epoksi kanggo logam, lan ikatan kasebut kudu bisa nahan kahanan suhu aplikasi. Yen aplikasi kalebu cahya kanggo suhu dhuwur, milih adhesive epoxy dirancang kanggo tahan suhu dhuwur iku penting.

Resistensi kimia:

Ketahanan kimia saka adesif epoksi uga dadi pertimbangan penting, lan ikatan kasebut kudu bisa tahan paparan macem-macem bahan kimia tanpa kelangan kekuatan ikatan. Milih adesif epoksi sing dirancang kanggo tahan paparan kimia penting yen aplikasi kasebut kalebu paparan kimia.

Cara aplikasi:

Cara aplikasi uga penting nalika tuku adesif epoksi kanggo logam. Sawetara sealant luwih gampang ditrapake tinimbang liyane lan milih jaminan sing gampang digunakake lan cocog karo syarat khusus aplikasi kasebut.

Carane Mbusak Epoxy Adhesive Kanggo Metal Gampang?

Mbusak adesif epoksi saka logam bisa dadi tantangan, nanging ana sawetara cara sing bisa dicoba:

  1. Metode panas: Panas bisa nyuda adesif epoksi, supaya luwih gampang dicopot. Gunakake bedhil panas utawa pengering rambut kanggo ngetrapake panas menyang epoksi. Sawise epoxy softens, nggunakake scraper utawa spatula plastik kanggo scrape saka lumahing logam.
  2. Metode Solvent: Pelarut kaya aseton, alkohol, utawa cuka bisa ngrusak adesif epoksi. Rendhem kain utawa bal katun ing solvent lan aplikasi menyang epoxy. Ninggalake pelarut kanggo sawetara menit, banjur gunakake scraper utawa spatula plastik kanggo mbusak epoksi.
  3. Metode Abrasive: Bahan abrasif, kayata sandpaper utawa pad gosok, uga bisa mbusak adesif epoksi saka logam. Gosok bahan abrasif menyang epoksi nganti ilang.

Penting kanggo njupuk pancegahan safety sing cocog nalika nggunakake metode kasebut. Nganggo sarung tangan, kacamata, lan respirator kanggo nglindhungi kulit, mripat, lan paru-paru. Uga, priksa manawa bisa kerja ing wilayah sing duwe ventilasi sing apik.

Kesimpulane, pangerten adesif epoksi kanggo logam penting kanggo wong-wong sing kudu ngikat obyek logam. Adesif epoksi nggabungake rong komponen kanggo nggawe ikatan sing kuat sing bisa tahan macem-macem kahanan, kalebu banyu lan panas. Keuntungan saka adesif epoksi kanggo logam kalebu kekuatane, kompatibilitas karo logam lan permukaan non-logam sing beda, lan sifat anti banyu lan tahan panas. Kanggo njamin jaminan sing kuat, siji kudu ngetrapake adesif kanthi bener lan ngidini wektu sing cukup kanggo ngobati nalika njupuk pancegahan safety sing perlu. Industri lan aplikasi kerep nggunakake adesif epoksi kanggo logam, lan individu bisa tuku jaminan ing macem-macem jumlah lan jinis sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Kanggo efektifitas maksimal, nyimpen adesif epoksi kanthi bener lan nimbang umur beting iku penting.

Babagan Metal Bonding Epoxy Adhesive Produsen

Deepmaterial yaiku pemasok adesif epoksi industri lan produsen resin epoksi ing china, ngasilake lem adesif epoksi paling kuat kanggo logam, plastik, kaca lan beton, epoksi suhu dhuwur kanggo plastik, lem epoksi kekuatan industri, epoksi konduktif termal paling apik, adesif epoksi suhu rendah , senyawa potting epoksi epoksi elektronik lan liya-liyane.

JAMINAN KUALITAS TINGGI
Deepmaterial ditemtokake dadi pimpinan ing industri adesif epoksi ikatan logam, kualitas minangka budaya kita!

HARGA GROSIR PABRIK
Kita janji supaya pelanggan entuk produk adesif epoksi ikatan logam sing paling larang

PRODUSEN PROFESIONAL
Kanthi adesif epoksi ikatan logam industri minangka inti, nggabungake saluran lan teknologi

JAMINAN LAYANAN sing bisa dipercaya
Nyedhiyani ikatan logam epoxy adhesives OEM, ODM, 1 MOQ.Full Set Certificate

Epoxy underfill chip tingkat adhesives

Produk iki minangka salah sawijining komponen epoksi panas kanthi adhesi sing apik kanggo macem-macem bahan. Adhesive underfill klasik kanthi viskositas ultra-rendah sing cocog kanggo umume aplikasi underfill. Primer epoksi sing bisa digunakake maneh dirancang kanggo aplikasi CSP lan BGA.

Lem perak konduktif kanggo kemasan chip lan ikatan

Kategori Produk: Perekat Perak Konduktif

Produk lim perak konduktif diobati kanthi konduktivitas dhuwur, konduktivitas termal, tahan suhu dhuwur lan kinerja linuwih liyane. Prodhuk cocok kanggo dispensing kacepetan dhuwur, dispensing conformability apik, titik lim ora deform, ora ambruk, ora nyebar; nambani Kelembapan materi, panas, resistance suhu dhuwur lan kurang. 80 ℃ suhu kurang cepet ngobati, konduktivitas listrik apik lan konduktivitas termal.

UV Kelembapan Dual Curing Adhesive

lim akrilik non-mili, UV udan dual-tamba enkapsulasi cocok kanggo pangayoman papan sirkuit lokal. Produk iki neon ing UV (Ireng). Utamane digunakake kanggo pangayoman lokal WLCSP lan BGA ing papan sirkuit. Silikon organik digunakake kanggo nglindhungi papan sirkuit dicithak lan komponen elektronik sensitif liyane. Iki dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan lingkungan. Produk kasebut biasane digunakake saka -53 ° C nganti 204 ° C.

Adhesive epoxy curing suhu rendah kanggo piranti sensitif lan proteksi sirkuit

Seri iki minangka resin epoksi sing ngobati panas siji-komponen kanggo perawatan suhu sing kurang kanthi adhesi sing apik kanggo macem-macem bahan sajrone wektu sing cendhak. Aplikasi khas kalebu kertu memori, set program CCD/CMOS. Utamane cocok kanggo komponen thermosensitive ing ngendi suhu curing kurang dibutuhake.

Loro-komponèn Epoxy Adhesive

Produk cures ing suhu kamar kanggo transparent, lapisan adhesive shrinkage kurang karo resistance impact banget. Nalika diobati kanthi lengkap, resin epoksi tahan kanggo umume bahan kimia lan pelarut lan nduweni stabilitas dimensi sing apik sajrone sawetara suhu sing akeh.

adhesive struktural PUR

Produk kasebut minangka adesif poliuretan reaktif reaktif siji-komponen. Digunakake sawise dadi panas kanggo sawetara menit nganti molten, karo kekuatan ikatan awal apik sawise cooling kanggo sawetara menit ing suhu kamar. Lan wektu mbukak Moderate, lan elongation banget, Déwan cepet, lan kaluwihan liyane. Product Kelembapan reaksi kimia ngobati sawise 24 jam isi 100% ngalangi, lan ora bisa dibalèkaké.

Epoxy Encapsulant Kab

Produk kasebut nduweni resistensi cuaca sing apik lan nduweni daya adaptasi sing apik kanggo lingkungan alam. Kinerja insulasi listrik sing apik, bisa nyegah reaksi antarane komponen lan garis, repellent banyu khusus, bisa nyegah komponen kena pengaruh kelembapan lan kelembapan, kemampuan boros panas sing apik, bisa nyuda suhu komponen elektronik sing digunakake, lan ndawakake umur layanan.

Kaca Optik UV Adhesion Reduction Film

Film pengurangan adhesi UV kaca optik DeepMaterial nawakake birefringence sing kurang, kajelasan sing dhuwur, tahan panas lan kelembapan sing apik banget, lan macem-macem warna lan kekandelan. Kita uga nawakake permukaan anti-silau lan lapisan konduktif kanggo saringan laminasi akrilik.