Produsen lan supplier adesif epoksi underfill paling apik

Shenzhen DeepMaterial Technologies Co., Ltd yaiku bahan epoksi underfill chip bga lan produsen encapsulant epoksi ing china, nggawe enkapsulan underfill, epoxy underfill smt pcb, senyawa underfill epoxy komponen, epoxy underfill chip flip kanggo csp lan bga lan sapiturute.

Underfill minangka bahan epoksi sing ngisi celah ing antarane chip lan operator utawa paket rampung lan substrat PCB. Underfill nglindhungi produk elektronik saka kejut, gulung, lan geter lan nyuda ketegangan ing sambungan solder sing rapuh amarga bedane ekspansi termal antarane chip silikon lan operator (loro bahan sing ora kaya).

Ing aplikasi underfill kapiler, volume bahan underfill sing tepat disedhiyakake ing sisih pinggir chip utawa paket kanggo mili ing ngisor liwat aksi kapiler, ngisi kesenjangan udara ing sekitar bal solder sing nyambungake paket chip menyang PCB utawa tumpukan chip ing paket multi-chip. Bahan underfill ora ana aliran, kadhangkala digunakake kanggo underfilling, disimpen ing substrat sadurunge chip utawa paket ditempelake lan reflowed. Underfill molded minangka pendekatan liyane sing nggunakake resin kanggo ngisi celah ing antarane chip lan substrat.

Tanpa underfill, pangarep-arep urip produk bakal suda sacara signifikan amarga interkoneksi retak. Underfill ditrapake ing tahap proses manufaktur ing ngisor iki kanggo nambah linuwih.

Supplier adhesive epoksi underfill paling apik (1)

Apa Epoxy Underfill?

Underfill minangka jinis bahan epoksi sing digunakake kanggo ngisi celah ing antarane chip semikonduktor lan operator utawa ing antarane paket rampung lan substrat papan sirkuit cetak (PCB) ing piranti elektronik. Biasane digunakake ing teknologi kemasan semikonduktor canggih, kayata flip-chip lan paket skala chip, kanggo nambah linuwih mekanik lan termal piranti kasebut.

Epoxy underfill biasane digawe saka resin epoksi, polimer thermosetting kanthi sifat mekanik lan kimia sing apik banget, saengga bisa digunakake kanggo aplikasi elektronik sing nuntut. Resin epoksi biasane digabungake karo aditif liyane, kayata hardeners, fillers, lan modifiers, kanggo nambah kinerja lan nyetel sifate kanggo nyukupi syarat tartamtu.

Epoxy underfill minangka bahan cair utawa semi-cair sing disebarake menyang substrat sadurunge mati semikonduktor diselehake ing ndhuwur. Banjur diobati utawa dipadhetke, biasane liwat proses termal, kanggo mbentuk lapisan protèktif sing kaku sing nutupi mati semikonduktor lan ngisi celah ing antarane die lan substrate.

Epoxy underfill minangka bahan adesif khusus sing digunakake ing manufaktur elektronik kanggo mbungkus lan nglindhungi komponen sing alus, kayata microchips, kanthi ngisi celah ing antarane unsur lan substrat, biasane papan sirkuit cetak (PCB). Biasane digunakake ing teknologi loncat karo muter awak-chip, ngendi chip wis dipasang pasuryan-mudhun ing landasan kanggo nambah kinerja termal lan electrical.

Tujuan utama underfills epoksi yaiku kanggo nyedhiyakake tulangan mekanik kanggo paket flip-chip, nambah resistensi kanggo tekanan mekanik kayata siklus termal, guncangan mekanik, lan getaran. Iki uga mbantu nyuda risiko gagal sambungan solder amarga kesel lan ekspansi termal sing ora cocog, sing bisa kedadeyan sajrone operasi piranti elektronik.

Bahan underfill epoksi biasane diformulasikan karo resin epoksi, agen curing, lan pangisi kanggo entuk sifat mekanik, termal, lan listrik sing dikarepake. Padha dirancang kanggo duwe adhesion apik kanggo semikonduktor mati lan landasan, koefisien kurang saka expansion termal (CTE) kanggo nyilikake kaku termal, lan konduktivitas termal dhuwur kanggo nggampangake boros panas saka piranti.

Supplier adhesive epoksi underfill paling apik (8)
Apa Epoxy Underfill Digunakake?

Underfill epoxy minangka adesif resin epoksi sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo menehi penguatan lan perlindungan mekanik. Ing ngisor iki sawetara panggunaan umum epoksi underfill:

Kemasan semikonduktor: Epoxy underfill umume digunakake ing kemasan semikonduktor kanggo nyedhiyakake dhukungan lan perlindungan mekanik kanggo komponen elektronik sing alus, kayata microchips, dipasang ing papan sirkuit cetak (PCB). Iku ngisi longkangan antarane chip lan PCB, nyegah kaku lan karusakan mechanical disebabake expansion termal lan kontraksi sak operasi.

Ikatan Flip-Chip: Epoxy underfill digunakake ing ikatan flip-chip, sing nyambungake chip semikonduktor langsung menyang PCB tanpa ikatan kabel. Epoksi ngisi celah ing antarane chip lan PCB, nyedhiyakake tulangan mekanik lan insulasi listrik nalika nambah kinerja termal.

Produksi tampilan: Epoksi underfill digunakake kanggo nggawe tampilan, kayata tampilan kristal cair (LCD) lan pertunjukan dioda pemancar cahya organik (OLED). Iki digunakake kanggo ikatan lan nguatake komponen sing alus, kayata driver tampilan lan sensor tutul, kanggo njamin stabilitas mekanik lan daya tahan.

Piranti optoelektronik: Epoksi underfill digunakake ing piranti optoelektronik, kayata transceiver optik, laser, lan fotodioda, kanggo nyedhiyakake dhukungan mekanik, ningkatake kinerja termal, lan nglindhungi komponen sensitif saka faktor lingkungan.

Elektronika Otomotif: Epoxy underfill digunakake ing elektronik otomotif, kayata unit kontrol elektronik (ECU) lan sensor, kanggo menehi penguatan mekanik lan proteksi marang suhu ekstrem, getaran, lan kahanan lingkungan sing atos.

Aplikasi Aerospace lan Pertahanan: Epoxy underfill digunakake ing aplikasi aerospace lan pertahanan, kayata avionik, sistem radar, lan elektronik militer, kanggo nyedhiyakake stabilitas mekanik, perlindungan marang fluktuasi suhu, lan tahan kanggo kejut lan geter.

Elektronik konsumen: Epoxy underfill digunakake ing macem-macem elektronik konsumen, kalebu smartphone, tablet, lan konsol game, kanggo menehi tulangan mekanik lan nglindhungi komponen elektronik saka karusakan amarga siklus termal, impact, lan tekanan liyane.

Piranti medis: Epoxy underfill digunakake ing piranti medis, kayata piranti implantable, peralatan diagnostik, lan piranti ngawasi, kanggo menehi tulangan mekanik lan nglindhungi komponen elektronik sing alus saka lingkungan fisiologis sing atos.

Kemasan LED: Epoxy underfill digunakake ing kemasan dioda pemancar cahya (LED) kanggo nyedhiyakake dhukungan mekanik, manajemen termal, lan perlindungan marang kelembapan lan faktor lingkungan liyane.

Elektronika Umum: Epoxy underfill digunakake ing macem-macem aplikasi elektronik umum ing ngendi penguatan mekanik lan perlindungan komponen elektronik dibutuhake, kayata ing elektronika daya, otomatisasi industri, lan peralatan telekomunikasi.

Apa Bahan Underfill Kanggo Bga?

Underfill materi kanggo BGA (Ball Grid Array) iku sawijining epoxy utawa polymer basis materi digunakake kanggo ngisi longkangan antarane paket BGA lan PCB (Printed Circuit Board) sawise soldering. BGA iku jinis paket lumahing Gunung digunakake ing piranti elektronik sing nyedhiyani Kapadhetan dhuwur saka sambungan antarane sirkuit terpadu (IC) lan PCB. Bahan underfill nambah linuwih lan kekuatan mekanik sambungan solder BGA, nyuda risiko kegagalan amarga tekanan mekanik, siklus termal, lan faktor lingkungan liyane.

Bahan underfill biasane cair lan mili ing paket BGA liwat aksi kapiler. Banjur ngalami proses ngobati kanggo solidify lan nggawe sambungan kaku antarane BGA lan PCB, biasane liwat panas utawa cahya UV. Materi underfill mbantu nyebarake tekanan mekanik sing bisa kedadeyan sajrone siklus termal, nyuda resiko retak sendi solder lan nambah linuwih sakabèhé paket BGA.

Materi underfill kanggo BGA dipilih kanthi teliti adhedhasar faktor kayata desain paket BGA tartamtu, bahan sing digunakake ing PCB lan BGA, lingkungan operasi, lan aplikasi sing dituju. Sawetara bahan underfill umum kanggo BGA kalebu basis epoksi, ora ana aliran, lan underfills karo bahan pangisi beda kayata silika, alumina, utawa partikel konduktif. Pilihan saka materi underfill cocok iku kritis kanggo mesthekake linuwih long-term lan kinerja paket BGA ing piranti elektronik.

Kajaba iku, bahan underfill kanggo BGA bisa menehi pangayoman marang Kelembapan, bledug, lan rereged liyane sing bisa uga nembus longkangan antarane BGA lan PCB, duweni potensi nyebabake karat utawa sirkuit cendhak. Iki bisa mbantu nambah kekiatan lan linuwih paket BGA ing lingkungan sing atos.

Apa Underfill Epoxy Ing Ic?

Underfill epoxy ing IC (Integrated Circuit) minangka bahan adesif sing ngisi celah ing antarane chip semikonduktor lan substrat (kayata papan sirkuit cetak) ing piranti elektronik. Biasane digunakake ing proses manufaktur IC kanggo nambah kekuatan mekanik lan linuwih.

IC biasane digawe saka chip semikonduktor sing ngemot macem-macem komponen elektronik, kayata transistor, resistor, lan kapasitor, sing disambungake menyang kontak listrik eksternal. Kripik kasebut banjur dipasang ing substrat, sing nyedhiyakake dhukungan lan konektivitas listrik menyang sistem elektronik liyane. Nanging, amarga beda koefisien ekspansi termal (CTE) ing antarane chip lan substrat lan tekanan lan galur sing dialami sajrone operasi, stres mekanik, lan masalah linuwih bisa muncul, kayata kegagalan sing disebabake siklus termal utawa retak mekanik.

Epoxy underfill ngatasi masalah kasebut kanthi ngisi celah ing antarane chip lan substrat, nggawe ikatan sing kuat kanthi mekanik. Iki minangka jinis resin epoksi sing diformulasikan kanthi sifat khusus, kayata viskositas sing kurang, kekuatan adhesi sing dhuwur, lan sifat termal lan mekanik sing apik. Sajrone proses manufaktur, epoxy underfill ditrapake ing wangun cair, banjur diobati kanggo ngalangi lan nggawe ikatan sing kuat ing antarane chip lan substrat. IC minangka piranti elektronik sing sensitif sing rentan marang stres mekanik, siklus suhu, lan faktor lingkungan liyane sajrone operasi, sing bisa nyebabake kegagalan amarga kelelahan sendi solder utawa delaminasi ing antarane chip lan substrat.

Epoksi underfill mbantu nyebarake lan nyilikake tekanan lan galur mekanis sajrone operasi lan menehi perlindungan marang kelembapan, kontaminasi, lan guncangan mekanis. Uga mbantu kanggo nambah linuwih muter termal saka IC dening ngurangi risiko retak utawa delamination antarane chip lan landasan amarga owah-owahan suhu.

Apa Underfill Epoxy Ing Smt?

Underfill epoxy in Surface Mount Technology (SMT) nuduhake jinis bahan adesif sing digunakake kanggo ngisi celah ing antarane chip semikonduktor lan substrat ing piranti elektronik kayata papan sirkuit cetak (PCB). SMT minangka cara sing populer kanggo ngrakit komponen elektronik ing PCB, lan epoksi underfill umume digunakake kanggo nambah kekuatan mekanik lan linuwih sambungan solder ing antarane chip lan PCB.

Nalika piranti elektronik ngalami siklus termal lan stres mekanik, kayata sajrone operasi utawa transportasi, beda koefisien ekspansi termal (CTE) ing antarane chip lan PCB bisa nyebabake ketegangan ing sendi solder, sing nyebabake kegagalan potensial kayata retak. utawa delaminasi. Epoxy underfill digunakake kanggo ngurangi masalah kasebut kanthi ngisi celah ing antarane chip lan substrat, nyedhiyakake dhukungan mekanik, lan nyegah sendi solder ngalami stres sing berlebihan.

Underfill epoxy biasane bahan thermosetting dispensed ing wangun Cairan menyang PCB, lan mili menyang longkangan antarane chip lan landasan liwat tumindak kapiler. Banjur diobati kanggo mbentuk bahan sing kaku lan awet sing ngubungake chip menyang landasan, nambah integritas mekanik sakabèhé saka sendi solder.

Underfill epoxy serves sawetara fungsi penting ing rakitan SMT. Iku mbantu kanggo nyilikake tatanan retak joints solder utawa fraktur amarga muter termal lan mechanical nandheske sak operasi piranti elektronik. Uga nambah boros termal saka IC kanggo landasan, kang mbantu kanggo nambah linuwih lan kinerja perakitan elektronik.

Epoksi underfill ing rakitan SMT mbutuhake teknik dispensing sing tepat kanggo njamin jangkoan sing tepat lan distribusi seragam epoksi tanpa nyebabake karusakan ing IC utawa substrate. Peralatan canggih kayata robot dispensing lan oven curing biasane digunakake ing proses underfill kanggo entuk asil sing konsisten lan ikatan sing berkualitas.

Apa Sifat Bahan Underfill?

Bahan underfill umume digunakake ing proses manufaktur elektronik, khususe, kemasan semikonduktor, kanggo nambah linuwih lan daya tahan piranti elektronik kayata sirkuit terpadu (ICs), array grid bola (BGA), lan paket flip-chip. Sifat bahan underfill bisa beda-beda gumantung saka jinis lan formulasi tartamtu nanging umume kalebu ing ngisor iki:

Konduktivitas termal: Bahan underfill kudu nduweni konduktivitas termal sing apik kanggo ngilangi panas sing diasilake dening piranti elektronik sajrone operasi. Iki mbantu nyegah overheating, sing bisa nyebabake kegagalan.

Kompatibilitas CTE (Coefficient of Thermal Expansion): Bahan underfill kudu nduweni CTE sing kompatibel karo CTE piranti elektronik lan substrate sing diikat. Iki mbantu nyuda stres termal sajrone siklus suhu lan nyegah delaminasi utawa retak.

viskositas kurang: Bahan underfill kudu kapadhetan sing sithik supaya bisa gampang mili sajrone proses enkapsulasi lan ngisi kesenjangan ing antarane piranti elektronik lan substrate, njamin jangkoan seragam lan nyuda kekosongan.

Adhesion: Bahan underfill kudu nduweni adhesi sing apik ing piranti elektronik lan substrat kanggo nyedhiyakake ikatan sing kuat lan nyegah delaminasi utawa pamisahan ing tekanan termal lan mekanik.

Isolasi listrik: Bahan underfill kudu nduweni sifat insulasi listrik sing dhuwur kanggo nyegah sirkuit cendhak lan kegagalan listrik liyane ing piranti kasebut.

Kekuatan mekanik: Bahan underfill kudu nduweni kekuatan mekanik sing cukup kanggo nahan tekanan sing ditemoni sajrone siklus suhu, kejut, geter, lan beban mekanik liyane tanpa retak utawa deformasi.

Cure wektu: Bahan underfill kudu duwe wektu tamba sing cocog kanggo mesthekake iketan lan ngobati sing tepat tanpa nyebabake telat ing proses manufaktur.

Dispensing lan reworkability: Bahan underfill kudu kompatibel karo peralatan dispensing digunakake ing manufaktur lan ngidini kanggo rework utawa ndandani yen perlu.

Tahan Kelembapan: Bahan underfill kudu duwe resistance Kelembapan apik kanggo nyegah Kelembapan ingress, kang bisa nimbulaké gagal piranti.

Beting urip: Bahan underfill kudu duwe umur rak sing cukup, ngidini kanggo panyimpenan sing tepat lan migunani liwat wektu.

Bahan Proses BGA Epoxy Underfil paling apik
Apa Bahan Underfill Molded?

Bahan underfill sing dicetak digunakake ing kemasan elektronik kanggo mbungkus lan nglindhungi piranti semikonduktor, kayata sirkuit terpadu (IC), saka faktor lingkungan eksternal lan tekanan mekanik. Biasane ditrapake minangka bahan cair utawa tempel lan banjur diobati kanggo ngalangi lan nggawe lapisan protèktif ing saubengé piranti semikonduktor.

Bahan underfill sing dicetak biasane digunakake ing kemasan flip-chip, sing nyambungake piranti semikonduktor menyang papan sirkuit cetak (PCB) utawa substrat. Kemasan flip-chip ngidini skema interkoneksi kanthi kapadhetan dhuwur, kanthi kinerja dhuwur, ing endi piranti semikonduktor dipasang ing landasan utawa PCB, lan sambungan listrik digawe nggunakake bongkahan logam utawa bal solder.

Bahan underfill sing dicetak biasane disedhiyakake ing wangun cair utawa tempel lan mili ing piranti semikonduktor kanthi aksi kapiler, ngisi celah ing antarane piranti lan substrat utawa PCB. Materi kasebut banjur diobati kanthi nggunakake panas utawa cara ngobati liyane kanggo ngalangi lan nggawe lapisan protèktif sing mbungkus piranti kasebut, nyedhiyakake dhukungan mekanik, insulasi termal, lan perlindungan marang kelembapan, bledug, lan rereged liyane.

Bahan underfill sing dicetak biasane diformulasikan kanggo nduweni sifat kayata viskositas sing sithik kanggo gampang dispensing, stabilitas termal sing dhuwur kanggo kinerja sing dipercaya ing macem-macem suhu operasi, adhesi sing apik kanggo macem-macem substrat, koefisien ekspansi termal (CTE) sing sithik kanggo nyuda stres sajrone suhu. muter, lan sifat insulasi listrik dhuwur kanggo nyegah sirkuit cendhak.

mesthi! Saliyane sifat sing wis kasebut sadurunge, bahan underfill cetakan bisa uga duwe ciri liyane sing cocog karo aplikasi utawa syarat tartamtu. Contone, sawetara bahan underfill sing dikembangake bisa uga nambah konduktivitas termal kanggo nambah boros panas saka piranti semikonduktor, sing penting ing aplikasi daya dhuwur ing ngendi manajemen termal kritis.

Carane Mbusak Material Underfill?

Mbusak materi sing kurang diisi bisa dadi tantangan, amarga dirancang kanggo awet lan tahan kanggo faktor lingkungan. Nanging, sawetara cara standar bisa digunakake kanggo mbusak bahan underfill, gumantung saka jinis underfill tartamtu lan asil sing dikarepake. Kene sawetara opsi:

Metode termal: Bahan underfill biasane dirancang kanggo stabil termal, nanging kadhangkala bisa dilembut utawa dilebur kanthi nggunakake panas. Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake peralatan khusus kayata stasiun rework udhara panas, wesi solder kanthi lading sing digawe panas, utawa pemanas infra merah. Ing underfill softened utawa leleh banjur bisa kasebut kanthi teliti scraped utawa diangkat nggunakake alat cocok, kayata plastik utawa scraper logam.

Cara kimia: Pelarut kimia bisa mbubarake utawa ngresiki sawetara bahan sing kurang diisi. Jinis pelarut sing dibutuhake gumantung saka jinis bahan underfill tartamtu. Pelarut umum kanggo mbusak underfill kalebu isopropil alkohol (IPA), aseton, utawa solusi mbusak underfill khusus. Pelarut kasebut biasane ditrapake ing materi sing ora diisi lan diidini nembus lan nglembutake, sawise materi kasebut bisa digosok utawa dibusak kanthi teliti.

Cara mekanik: Materi underfill bisa dibusak sacara mekanis kanthi nggunakake cara abrasif utawa mekanis. Iki bisa kalebu teknik kayata grinding, sanding, utawa panggilingan, nggunakake piranti utawa peralatan khusus. Proses otomatis biasane luwih agresif lan bisa uga cocog kanggo kasus sing cara liya ora efektif, nanging uga bisa nyebabake risiko ngrusak substrat utawa komponen sing ndasari lan kudu digunakake kanthi ati-ati.

Metode kombinasi: Ing sawetara kasus, kombinasi teknik bisa mbusak materi sing kurang diisi. Contone, macem-macem pangolahan termal lan kimia bisa digunakake, ing ngendi panas ditrapake kanggo nglembutake materi sing kurang, pelarut kanggo luwih larut utawa nglembutake materi, lan cara mekanis kanggo mbusak sisa sing isih ana.

Carane Isi Underfill Epoxy

Mangkene pandhuan langkah-langkah babagan cara nglebokake epoksi:

Langkah 1: Ngumpulake Bahan lan Peralatan

Bahan epoksi underfill: Pilih bahan epoksi underfill kualitas dhuwur sing kompatibel karo komponen elektronik sing digunakake. Tindakake pandhuan pabrikan kanggo wektu nyampur lan ngobati.

Peralatan dispensing: Sampeyan mbutuhake sistem dispensing, kayata syringe utawa dispenser, kanggo ngetrapake epoksi kanthi akurat lan seragam.

Sumber panas (opsional): Sawetara bahan epoksi sing kurang diisi mbutuhake perawatan kanthi panas, mula sampeyan butuh sumber panas, kayata oven utawa piring panas.

Bahan reresik: Duwe isopropil alkohol utawa agen pembersih sing padha, tisu tanpa serat, lan sarung tangan kanggo ngresiki lan nangani epoksi.

Langkah 2: Siapke Komponen

Ngresiki komponen: Priksa manawa komponen sing bakal diisi kurang resik lan bebas saka rereged, kayata bledug, pelumas, utawa kelembapan. Ngresiki kanthi sak tenane nggunakake isopropil alkohol utawa agen pembersih sing padha.

Aplikasi adesif utawa fluks (yen perlu): Gumantung ing underfill materi epoxy lan komponen digunakake, sampeyan bisa uga kudu aplikasi adesif utawa flux kanggo komponen sadurunge nglamar epoxy. Tindakake pandhuan pabrikan kanggo materi tartamtu sing digunakake.

Langkah 3: Nyampur Epoxy

Tindakake pandhuan pabrikan kanggo nyampur bahan epoksi sing ora diisi kanthi bener. Iki bisa uga kalebu nggabungake loro utawa luwih komponen epoksi ing rasio tartamtu lan aduk kanthi tliti kanggo entuk campuran sing homogen. Gunakake wadhah sing resik lan garing kanggo nyampur.

Langkah 4: Aplikasi Epoxy

Muat epoksi menyang sistem dispensing: Isi sistem dispensing, kayata syringe utawa dispenser, kanthi bahan epoksi campuran.

Aplikasi epoxy: Tuangake bahan epoksi menyang area sing kudu diisi. Dadi manawa kanggo ngetrapake epoksi kanthi cara sing seragam lan dikontrol kanggo njamin jangkoan lengkap komponen.

Nyegah gelembung udara: Aja njebak gelembung udara ing epoksi, amarga bisa mengaruhi kinerja lan linuwih komponen sing ora diisi. Gunakake teknik dispensing sing tepat, kayata tekanan alon lan ajeg, lan alon-alon ngilangi gelembung udara sing kepepet kanthi vakum utawa tutul unit kasebut.

Langkah 5: Ngobati Epoksi

Ngobati epoksi: Tindakake pandhuan pabrikan kanggo ngobati epoksi underfill. Gumantung saka bahan epoksi sing digunakake, iki bisa uga kalebu ndandani ing suhu kamar utawa nggunakake sumber panas.

Ngidini wektu perawatan sing tepat: Menehi wektu sing cukup kanggo ngobati epoksi sadurunge nangani utawa ngolah komponen kasebut. Gumantung ing materi epoksi lan kondisi ngobati, iki bisa njupuk sawetara jam kanggo sawetara dina.

Langkah 6: Ngresiki lan Priksa

Ngresiki keluwihan epoxy: Sawise epoksi wis waras, mbusak epoxy keluwihan nggunakake cara reresik cocok, kayata scraping utawa nglereni.

Priksa komponen sing kurang diisi: Priksa komponen sing kurang diisi apa wae cacat, kayata kekosongan, delaminasi, utawa jangkoan sing ora lengkap. Yen ana cacat, tindakake langkah koreksi sing cocog, kayata ngisi maneh utawa ngobati maneh, yen perlu.

Supplier adhesive epoksi underfill paling apik (10)
Nalika Sampeyan Isi Underfill Epoxy

Wektu aplikasi epoksi underfill bakal gumantung ing proses lan aplikasi tartamtu. Epoxy underfill umume ditrapake sawise microchip wis dipasang ing papan sirkuit lan sambungan solder wis dibentuk. Nggunakake dispenser utawa syringe, epoxy underfill banjur dispensed ing longkangan cilik antarane microchip lan papan sirkuit. Epoksi kasebut banjur diobati utawa dikerasake, biasane dipanasake nganti suhu tartamtu.

Wektu pas aplikasi epoksi underfill bisa uga gumantung saka faktor kayata jinis epoksi sing digunakake, ukuran lan geometri celah sing bakal diisi, lan proses perawatan khusus. Nuruti instruksi pabrik lan cara sing disaranake kanggo epoksi tartamtu sing digunakake iku penting.

Ing ngisor iki sawetara kahanan saben dina nalika epoksi underfill bisa ditrapake:

Ikatan flip-chip: Epoxy underfill umume digunakake ing ikatan flip-chip, cara masang chip semikonduktor langsung menyang PCB tanpa ikatan kabel. Sawise loncat karo muter awak-chip ditempelake ing PCB, underfill epoxy biasane Applied kanggo ngisi longkangan antarane chip lan PCB, nyediakake pitulungan mechanical lan nglindhungi chip saka faktor lingkungan kayata Kelembapan lan owah-owahan suhu.

Teknologi gunung lumahing (SMT): Epoksi underfill uga bisa digunakake ing proses teknologi permukaan permukaan (SMT), ing ngendi komponen elektronik kayata sirkuit terpadu (IC) lan resistor dipasang langsung ing permukaan PCB. Epoxy underfill bisa ditrapake kanggo nguatake lan nglindhungi komponen kasebut sawise didol menyang PCB.

Perakitan chip-on-board (COB): Ing perakitan chip-on-board (COB), chip semikonduktor gundhul dipasang langsung menyang PCB kanthi nggunakake adhesive konduktif, lan epoksi underfill bisa digunakake kanggo encapsulate lan nguatake chip, nambah stabilitas mekanik lan linuwih.

Perbaikan tingkat komponen: Epoxy underfill uga bisa digunakake ing proses ndandani tingkat komponen, ing ngendi komponen elektronik sing rusak utawa rusak ing PCB diganti karo sing anyar. Epoxy underfill bisa ditrapake ing komponen panggantos kanggo njamin adhesi sing tepat lan stabilitas mekanik.

Apa Epoxy Filler Waterproof

Ya, pangisi epoksi umume anti banyu yen wis mari. Pengisi epoksi dikenal kanthi adhesi lan tahan banyu sing apik banget, dadi pilihan populer kanggo macem-macem aplikasi sing mbutuhake ikatan sing kuat lan anti banyu.

Yen digunakake minangka pangisi, epoksi bisa ngisi retakan lan kesenjangan kanthi efektif ing macem-macem bahan, kalebu kayu, logam, lan beton. Sawise diobati, nggawe permukaan sing atos lan awet tahan banyu lan kelembapan, saengga bisa digunakake ing wilayah sing kena banyu utawa kelembapan sing dhuwur.

Nanging, penting kanggo dicathet yen ora kabeh pangisi epoksi digawe padha, lan sawetara uga duwe tingkat tahan banyu sing beda. Iku tansah apik kanggo mriksa label produk tartamtu utawa takon pabrikan kanggo mesthekake yen iku cocok kanggo project lan dimaksudaké kanggo nggunakake.

Kanggo njamin asil sing paling apik, penting kanggo nyiyapake permukaan kanthi bener sadurunge nglamar pengisi epoksi. Iki biasane melu ngresiki wilayah kasebut kanthi sak tenane lan mbusak materi sing longgar utawa rusak. Sawise permukaan wis disiapake kanthi bener, pangisi epoksi bisa dicampur lan ditrapake miturut pandhuane pabrikan.

Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen ora kabeh pangisi epoksi digawe padha. Sawetara produk bisa uga luwih cocog kanggo aplikasi utawa permukaan tartamtu tinimbang liyane, dadi penting banget kanggo milih produk sing pas kanggo proyek kasebut. Kajaba iku, sawetara pangisi epoksi bisa uga mbutuhake lapisan tambahan utawa sealers kanggo menehi perlindungan anti banyu sing tahan suwe.

Pengisi epoksi misuwur amarga sifat anti banyu lan kemampuan kanggo nggawe ikatan sing kuat lan tahan lama. Nanging, ngetutake teknik aplikasi sing tepat lan milih produk sing tepat penting kanggo njamin asil sing paling apik.

Proses Underfill Epoxy Flip Chip

Mangkene langkah-langkah kanggo nindakake proses chip flip epoxy underfill:

Reresik: Substrat lan chip flip diresiki kanggo mbusak bledug, lebu, utawa rereged sing bisa ngganggu ikatan epoksi sing kurang diisi.

Dispensing: Epoksi sing kurang diisi disedhiyakake menyang substrat kanthi cara sing dikontrol, nggunakake dispenser utawa jarum. Proses dispensing kudu tepat supaya ora kebanjiran utawa kekosongan.

Alignment: Chip flip banjur didadekake siji karo substrat nggunakake mikroskop kanggo mesthekake panggonan seko akurat.

Alur maneh: Chip loncat karo muter awak wis reflowed nggunakake tungku utawa open kanggo nyawiji bumps solder lan ikatan chip kanggo landasan.

Ngobati: Epoksi sing kurang diisi diobati kanthi dipanasake ing oven ing suhu lan wektu tartamtu. Proses curing ngidini epoxy mili lan ngisi kesenjangan ing antarane chip flip lan substrate.

Reresik: Sawise proses curing, sembarang epoxy keluwihan dibusak saka sudhut chip lan substrate.

pengawasan: Langkah pungkasan yaiku mriksa chip flip ing mikroskop kanggo mesthekake ora ana rongga utawa kesenjangan ing epoksi sing ora diisi.

Sawise nambani: Ing sawetara kasus, proses post-cure bisa uga dibutuhake kanggo nambah sifat mekanik lan termal saka epoksi sing kurang diisi. Iki kalebu dadi panas chip maneh ing suhu sing luwih dhuwur kanggo wektu sing luwih dawa kanggo entuk sambungan silang epoksi sing luwih lengkap.

Tes listrik: Sawise proses flip-chip epoksi underfill, piranti kasebut dites kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener. Iki bisa uga kalebu mriksa kathok cendhak utawa mbukak ing sirkuit lan nguji karakteristik listrik piranti kasebut.

Packaging: Sawise piranti wis diuji lan diverifikasi, piranti kasebut bisa dikemas lan dikirim menyang pelanggan. Kemasan bisa uga kalebu proteksi tambahan, kayata lapisan pelindung utawa enkapsulasi, kanggo mesthekake yen piranti ora rusak sajrone transportasi utawa penanganan.

Supplier adhesive epoksi underfill paling apik (9)
Metode Bga Underfill Epoxy

Proses kasebut kalebu ngisi papan ing antarane chip BGA lan papan sirkuit kanthi epoksi, sing nyedhiyakake dhukungan mekanik tambahan lan nambah kinerja termal sambungan kasebut. Mangkene langkah-langkah ing metode BGA underfill epoksi:

  • Siapke paket BGA lan PCB kanthi ngresiki karo solvent kanggo mbusak rereged sing bisa mengaruhi jaminan.
  • Aplikasi jumlah cilik saka flux menyang tengah paket BGA.
  • Selehake paket BGA menyang PCB lan nggunakake open reflow kanggo solder paket menyang Papan.
  • Gunakake jumlah cilik saka epoxy underfill menyang sudhut paket BGA. Underfill kudu Applied menyang sudhut paling cedhak tengah paket, lan ngirim ora nutupi samubarang werni solder.
  • Gunakake aksi kapiler utawa vakum kanggo nggambar underfill ing paket BGA. Underfill kudu mili ngubengi bal solder, ngisi kekosongan lan nggawe ikatan padhet antarane BGA lan PCB.
  • Ngobati underfill miturut instruksi pabrikan. Iki biasane melu dadi panas perakitan menyang suhu tartamtu kanggo wektu tartamtu.
  • Ngresiki perakitan karo solvent kanggo mbusak keluwihan flux utawa underfill.
  • Priksa underfill kanggo void, gelembung, utawa cacat liyane sing bisa kompromi kinerja chip BGA.
  • Ngresiki sembarang keluwihan epoxy saka chip BGA lan papan sirkuit nggunakake solvent.
  • Nyoba chip BGA kanggo mesthekake yen fungsine bener.

Epoxy underfill menehi sawetara keuntungan kanggo paket BGA, kalebu apik kekuatan mechanical, suda kaku ing joints solder, lan tambah resistance kanggo muter termal. Nanging, miturut pandhuan produsen kasebut kanthi teliti, njamin jaminan sing kuat lan dipercaya antarane paket BGA lan PCB.

Carane Nggawe Underfill Epoxy Resin

Resin epoksi underfill minangka jinis adhesive sing digunakake kanggo ngisi kesenjangan lan nguatake komponen elektronik. Mangkene langkah-langkah umum kanggo nggawe resin epoksi sing kurang diisi:

  • Úa:
  • Resin epoksi
  • Pengeras
  • Bahan pengisi (kayata silika utawa manik-manik kaca)
  • Pelarut (kayata aseton utawa isopropil alkohol)
  • Katalis (opsional)

langkah:

Pilih resin epoksi sing cocog: Pilih resin epoksi sing cocog kanggo aplikasi sampeyan. Resin epoksi teka ing macem-macem jinis kanthi sifat sing beda-beda. Kanggo aplikasi underfill, milih resin karo kekuatan dhuwur, shrinkage kurang, lan adhesion apik.

Nyampur resin epoksi lan hardener: Umume resin epoksi underfill kasedhiya ing kit rong bagean, kanthi resin lan hardener dibungkus kanthi kapisah. Nyampur rong bagean bebarengan miturut pandhuan pabrikan.

Tambah bahan pengisi: Tambah bahan pengisi menyang campuran resin epoksi kanggo nambah viskositas lan nyedhiyakake dhukungan struktural tambahan. Silika utawa manik-manik kaca umume digunakake minangka pengisi. Tambah ngisi alon-alon lan aduk nganti konsistensi sing dikarepake.

Tambah pelarut: Pelarut bisa ditambahake ing campuran resin epoksi kanggo nambah sifat alir lan wetting. Aseton utawa isopropil alkohol minangka pelarut sing umum digunakake. Tambah pelarut alon-alon lan aduk nganti konsistensi sing dikarepake.

Opsional: Tambah katalis: Katalis bisa ditambahake ing campuran resin epoksi kanggo nyepetake proses ngruwat. Nanging, pemicu uga bisa nyuda umur pot saka campuran, supaya nggunakake sparingly. Tindakake pandhuan pabrikan kanggo nambah jumlah katalis sing cocog.

Gunakake resin epoksi underfill kanggo ngisi campuran resin epoksi menyang celah utawa sendi. Gunakake jarum suntik utawa dispenser kanggo ngetrapake campuran kanthi tepat lan nyegah gelembung udara. Priksa manawa campuran kasebut disebarake kanthi rata lan nutupi kabeh permukaan.

Ngobati resin epoksi: Resin epoksi bisa ngobati miturut instruksi pabrikan. Umume resin epoksi underfill nambani ing suhu kamar, nanging sawetara mbutuhake suhu sing luwih dhuwur kanggo ngobati luwih cepet.

 Apa Ana Watesan Utawa Tantangan sing Gegandhengan karo Epoxy Underfill?

Ya, ana watesan lan tantangan sing ana gandhengane karo underfill epoksi. Sawetara watesan lan tantangan umum yaiku:

Ekspansi termal ora cocog: Underfills epoxy duwe koefisien ekspansi termal (CTE) sing beda karo CTE komponen sing digunakake kanggo ngisi. Iki bisa nyebabake stres termal lan bisa nyebabake kegagalan komponen, utamane ing lingkungan suhu dhuwur.

Tantangan pangolahan: Epoxy underfills peralatan pangolahan khusus lan Techniques, kalebu dispensing lan ngruwat peralatan. Yen ora rampung kanthi bener, underfill bisa uga ora ngisi kesenjangan ing antarane komponen utawa nyebabake karusakan ing komponen kasebut.

Sensitivitas kelembapan: Epoxy underfills sensitif marang kelembapan lan bisa nyerep kelembapan saka lingkungan. Iki bisa nyebabake masalah karo adhesion lan bisa nyebabake kegagalan komponen.

Kompatibilitas kimia: Epoxy underfills bisa bereaksi karo sawetara bahan sing digunakake ing komponen elektronik, kayata topeng solder, adhesive, lan fluks. Iki bisa nyebabake masalah karo adhesion lan bisa nyebabake kegagalan komponen.

Biaya: Underfills epoxy bisa luwih larang tinimbang bahan underfill liyane, kayata underfills kapiler. Iki bisa nggawe dheweke kurang atraktif kanggo digunakake ing lingkungan produksi volume dhuwur.

Keprigelan lingkungan: Epoxy underfill bisa ngemot bahan kimia lan bahan sing mbebayani, kayata bisphenol A (BPA) lan phthalates, sing bisa mbebayani kanggo kesehatan manungsa lan lingkungan. Produsen kudu njupuk pancegahan sing tepat kanggo mesthekake penanganan lan pembuangan sing aman saka bahan kasebut.

 Ngobati wektu: Epoxy underfill mbutuhake wektu tartamtu kanggo nambani sadurunge bisa digunakake ing aplikasi. Wektu curing bisa beda-beda gumantung saka formulasi tartamtu saka underfill, nanging biasane sawetara saka sawetara menit kanggo sawetara jam. Iki bisa nyuda proses manufaktur lan nambah wektu produksi sakabèhé.

Nalika underfills epoxy nawakake akeh keuntungan, kalebu linuwih apik lan kekiatan komponen elektronik, padha uga menehi sawetara tantangan lan watesan sing kudu kasebut kanthi teliti, dianggep sadurunge digunakake.

Apa Kaluwihan Nggunakake Epoxy Underfill?

Mangkene sawetara kaluwihan nggunakake epoxy underfill:

Langkah 1: Tambah linuwih

Salah sawijining kaluwihan paling penting nggunakake underfill epoksi yaiku tambah linuwih. Komponen elektronik rentan rusak amarga tekanan termal lan mekanik, kayata siklus termal, getaran, lan kejut. Epoxy underfill mbantu nglindhungi sendi solder ing komponen elektronik saka karusakan amarga stres kasebut, sing bisa nambah linuwih lan umur piranti elektronik.

Langkah 2: Ngapikake kinerja

Kanthi nyuda resiko kerusakan komponen elektronik, epoxy underfill bisa nambah kinerja sakabèhé piranti. Komponen elektronik sing ora dikuatake kanthi bener bisa nandhang fungsi suda utawa malah gagal lengkap, lan underfills epoksi bisa mbantu nyegah masalah kasebut, ndadékaké piranti sing luwih dipercaya lan kinerja dhuwur.

Langkah 3: Manajemen termal sing luwih apik

Epoxy underfill nduweni konduktivitas termal sing apik, sing mbantu ngilangi panas saka komponen elektronik. Iki bisa nambah manajemen termal piranti lan nyegah overheating. Overheating bisa nimbulaké karusakan kanggo komponen elektronik lan mimpin kanggo masalah kinerja utawa malah Gagal lengkap. Kanthi nyedhiyakake manajemen termal sing efektif, underfill epoksi bisa nyegah masalah kasebut lan nambah kinerja sakabèhé lan umur piranti.

Langkah 4: Peningkatan kekuatan mekanik

Epoxy underfill nyedhiyakake dhukungan mekanik tambahan kanggo komponen elektronik, sing bisa mbantu nyegah karusakan amarga geter utawa kejut. Komponen elektronik sing ora dikuwatake kanthi cukup bisa nandhang stres mekanis, nyebabake ciloko utawa gagal total. Epoxy bisa mbantu nyegah masalah kasebut kanthi menehi kekuatan mekanik tambahan, sing ndadekake piranti sing luwih dipercaya lan tahan lama.

Langkah 5: Ngurangi warpage

Epoxy underfill bisa mbantu nyuda warpage PCB sajrone proses soldering, sing bisa ningkatake linuwih lan kualitas sambungan solder sing luwih apik. Warpage PCB bisa nimbulaké masalah karo Alignment saka komponen elektronik, anjog kanggo cacat solder umum sing bisa nimbulaké masalah linuwih utawa Gagal lengkap. Epoxy underfill bisa mbantu nyegah masalah kasebut kanthi nyuda warpage sajrone manufaktur.

Supplier adhesive epoksi underfill paling apik (6)
Kepiye Epoxy Underfill Ditrapake Ing Pabrik Elektronik?

Mangkene langkah-langkah kanggo ngetrapake underfill epoksi ing manufaktur elektronik:

Nyiapake komponen: Komponen elektronik kudu dirancang sadurunge nglamar underfill epoksi. Komponen kasebut diresiki kanggo mbusak rereget, bledug, utawa lebu sing bisa ngganggu adhesi epoksi. Komponen kasebut banjur diselehake ing PCB lan dicekel nganggo adesif sementara.

Dispensing epoksi: Underfill epoksi disedhiyakake menyang PCB nggunakake mesin dispensing. Mesin dispensing dikalibrasi kanggo mbuwang epoksi kanthi jumlah lan lokasi sing tepat. Epoksi disedhiyakake ing aliran terus-terusan ing pinggir komponen. Aliran epoksi kudu cukup dawa kanggo nutupi kabeh celah antarane unsur lan PCB.

Nyebar epoksi: Sawise dispensing, iku kudu nyebar metu kanggo nutupi longkangan antarane komponen lan PCB. Iki bisa ditindakake kanthi manual nggunakake sikat cilik utawa mesin panyebaran otomatis. Epoksi kudu disebarake kanthi merata tanpa ninggalake kekosongan utawa gelembung udara.

Ngresiki epoksi: Ing underfill epoxy banjur tetep kanggo harden lan mbentuk jaminan ngalangi antarane komponen lan PCB. Proses curing bisa ditindakake kanthi rong cara: termal utawa UV. Ing perawatan termal, PCB diselehake ing oven lan digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo wektu tartamtu. Ing perawatan UV, epoksi kapapar cahya ultraviolet kanggo miwiti proses ngruwat.

Reresik: Sawise epoxy underfills wis nambani, keluwihan epoxy bisa dibusak nggunakake scraper utawa solvent. Penting kanggo mbusak epoksi sing berlebihan supaya ora ngganggu kinerja komponen elektronik.

Apa Sawetara Aplikasi Khas Epoxy Underfill?

Ing ngisor iki sawetara aplikasi khas epoksi underfill:

Kemasan semikonduktor: Epoxy underfill digunakake akeh ing kemasan piranti semikonduktor, kayata mikroprosesor, sirkuit terpadu (IC), lan paket flip-chip. Ing aplikasi iki, underfill epoksi ngisi celah ing antarane chip semikonduktor lan substrat, nyedhiyakake tulangan mekanik lan nambah konduktivitas termal kanggo ngilangi panas sing diasilake sajrone operasi.

Papan sirkuit dicithak (PCB) Déwan: Epoxy underfill digunakake ing awak PCB kanggo nambah linuwih saka joints solder. Iki ditrapake ing sisih ngisor komponen kayata bal kothak array (BGA) lan chip skala paket (CSP) piranti sadurunge reflow soldering. Ing underfills epoxy mili menyang longkangan antarane komponèn lan PCB, mbentuk ikatan kuwat sing mbantu kanggo nyegah Gagal sambungan solder amarga kaku mechanical, kayata muter termal lan kejut / geter.

Optoelektronik: Epoxy underfill uga digunakake ing kemasan piranti optoelektronik, kayata dioda pemancar cahya (LED) lan dioda laser. Piranti kasebut ngasilake panas sajrone operasi, lan underfills epoksi mbantu ngilangi panas iki lan nambah kinerja termal sakabèhé piranti kasebut. Kajaba iku, underfill epoksi nyedhiyakake tulangan mekanik kanggo nglindhungi komponen optoelektronik sing alus saka tekanan mekanik lan faktor lingkungan.

Elektronika otomotif: Epoxy underfill digunakake ing elektronik otomotif kanggo macem-macem aplikasi, kayata unit kontrol mesin (ECU), unit kontrol transmisi (TCU), lan sensor. Komponen elektronik iki ngalami kahanan lingkungan sing atos, kalebu suhu dhuwur, kelembapan, lan geter. Epoxy underfill nglindhungi kahanan kasebut, njamin kinerja sing dipercaya lan daya tahan jangka panjang.

Elektronik konsumen: Epoxy underfill digunakake ing macem-macem piranti elektronik konsumen, kalebu smartphone, tablet, konsol game, lan piranti sing bisa dipakai. Iki mbantu nambah integritas mekanik lan kinerja termal piranti kasebut, njamin operasi sing dipercaya ing macem-macem kahanan panggunaan.

Aerospace lan pertahanan: Epoxy underfill digunakake ing aplikasi aerospace lan pertahanan, ing ngendi komponen elektronik kudu tahan ing lingkungan sing ekstrem, kayata suhu dhuwur, papan sing dhuwur, lan getaran sing abot. Epoxy underfill nyedhiyakake stabilitas mekanik lan manajemen termal, saengga cocok kanggo lingkungan sing kasar lan nuntut.

Apa Proses Curing Kanggo Underfill Epoxy?

Proses curing kanggo underfill epoksi kalebu langkah-langkah ing ngisor iki:

Dispensing: Epoxy underfill biasane disebarake minangka bahan cair menyang substrat utawa chip nggunakake dispenser utawa sistem jetting. Epoksi ditrapake kanthi cara sing tepat kanggo nutupi kabeh area sing kudu diisi.

Encapsulasi: Sawise epoxy wis dispensed, chip biasane diselehake ing ndhuwur landasan, lan underfill epoxy mili watara lan ngisor chip, encapsulating. Materi epoksi dirancang kanggo mili kanthi gampang lan ngisi celah ing antarane chip lan substrat kanggo mbentuk lapisan seragam.

Pre-curing: Ing underfill epoksi biasane wis diobati utawa sebagian diobati nganti konsistensi kaya gel sawise enkapsulasi. Iki ditindakake kanthi tundhuk perakitan menyang proses curing suhu rendah, kayata baking oven utawa infrared (IR). Langkah pra-curing mbantu nyuda viskositas epoksi lan nyegah saka mili metu saka wilayah underfill sak langkah ngruwat sakteruse.

Post-curing: Sawise underfills epoxy wis diobati, perakitan kasebut ngalami proses perawatan suhu sing luwih dhuwur, biasane ing oven konveksi utawa ruang perawatan. Langkah iki dikenal minangka post-curing utawa ngobati pungkasan, lan wis rampung kanggo ngobati bahan epoksi kanthi lengkap lan entuk sifat mekanik lan termal maksimal. Wektu lan suhu proses post-curing dikontrol kanthi ati-ati kanggo mesthekake perawatan lengkap saka underfill epoksi.

Kelangan: Sawise proses post-curing, perakitan biasane diijini adhem nganti suhu kamar alon-alon. Pendinginan kanthi cepet bisa nyebabake stres termal lan mengaruhi integritas epoksi sing ora diisi, mula pendinginan sing dikontrol penting kanggo nyegah masalah potensial.

pengawasan: Sawise underfills epoxy wis kebak nambani, lan perakitan wis digawe adhem mudhun, iku biasane dititi priksa kanggo samubarang cacat utawa void ing materi underfill. X-ray utawa cara tes non-ngrusak liyane bisa digunakake kanggo mriksa kualitas underfill epoksi lan mesthekake yen chip lan substrate wis cukup.

Apa Jinis-jinis Bahan Underfill Epoxy sing Kasedhiya?

Sawetara jinis bahan underfill epoksi kasedhiya, saben duwe sifat lan ciri dhewe. Sawetara jinis bahan underfill epoksi sing umum yaiku:

Pengisian kapiler: Bahan underfill kapiler yaiku resin epoksi viskositas rendah sing mili menyang celah sempit ing antarane chip semikonduktor lan substrate sajrone proses underfill. Padha dirancang kanggo duwe viskositas kurang, saéngga bisa gampang mili menyang longkangan cilik liwat tumindak kapiler, lan banjur tamba kanggo mbentuk kaku, materi thermosetting sing nyedhiyani pitulungan mechanical kanggo Déwan chip-substrat.

Underfill Tanpa Aliran: Minangka jeneng kasebut, bahan underfill ora mili ora mili sajrone proses underfill. Biasane diformulasikan nganggo resin epoksi viskositas dhuwur lan ditrapake minangka tempel utawa film epoksi sing wis disedhiyakake ing substrate. Sajrone proses perakitan, chip diselehake ing ndhuwur underfill ora ana aliran, lan perakitan kasebut kena panas lan tekanan, nyebabake epoksi bisa ngobati lan mbentuk bahan kaku sing ngisi celah ing antarane chip lan landasan.

Molded Underfill: Bahan-bahan underfill sing dicetak yaiku resin epoksi sing wis dicithak sing diselehake ing landasan lan banjur dipanasake kanggo mili lan encapsulate chip sajrone proses underfill. Biasane digunakake ing aplikasi ing ngendi manufaktur volume dhuwur lan kontrol sing tepat kanggo penempatan bahan sing kurang.

Underfill Tingkat Wafer: Bahan underfill tingkat wafer yaiku resin epoksi sing ditrapake ing kabeh permukaan wafer sadurunge kripik individu disingulatake. Epoksi banjur diobati, mbentuk bahan kaku sing nyedhiyakake proteksi underfill kanggo kabeh kripik ing wafer. Wafer-level underfill biasane digunakake ing wafer-level packaging (WLP) pangolahan, ing ngendi macem-macem Kripik dikemas bebarengan ing wafer siji sadurunge dipisahake dadi paket individu.

Underfill Encapsulant: Bahan underfill encapsulant yaiku resin epoksi sing digunakake kanggo mbungkus kabeh chip lan substrate, dadi penghalang protèktif ing saubengé komponen. Biasane digunakake ing aplikasi sing mbutuhake kekuatan mekanik sing dhuwur, perlindungan lingkungan, lan linuwih.

Babagan BGA Underfill Epoxy Adhesive Produsen

Deepmaterial yaiku produsen lan pemasok adesif sensitif tekanan leleh panas, manufaktur epoksi underfill, adesif epoksi siji komponen, adesif epoksi loro komponen, lem adesif leleh panas, adhesive curing uv, adhesive optik indeks bias dhuwur, adhesive ikatan magnet, adhesive struktur anti banyu paling apik. lim kanggo plastik kanggo logam lan kaca, lim adhesives elektronik kanggo motor listrik lan motor mikro ing piranti ngarep.

JAMINAN KUALITAS TINGGI
Deepmaterial ditemtokake dadi pimpinan ing industri epoksi underfill elektronik, kualitas minangka budaya kita!

HARGA GROSIR PABRIK
Kita janji supaya pelanggan entuk produk adesif epoksi sing paling larang

PRODUSEN PROFESIONAL
Kanthi adesif epoksi underfill elektronik minangka inti, nggabungake saluran lan teknologi

JAMINAN LAYANAN sing bisa dipercaya
Nyedhiyani epoxy adhesives OEM, ODM, 1 MOQ.Full Set Certificate

Epoxy underfill chip tingkat adhesives

Produk iki minangka salah sawijining komponen epoksi panas kanthi adhesi sing apik kanggo macem-macem bahan. Adhesive underfill klasik kanthi viskositas ultra-rendah sing cocog kanggo umume aplikasi underfill. Primer epoksi sing bisa digunakake maneh dirancang kanggo aplikasi CSP lan BGA.

Lem perak konduktif kanggo kemasan chip lan ikatan

Kategori Produk: Perekat Perak Konduktif

Produk lim perak konduktif diobati kanthi konduktivitas dhuwur, konduktivitas termal, tahan suhu dhuwur lan kinerja linuwih liyane. Prodhuk cocok kanggo dispensing kacepetan dhuwur, dispensing conformability apik, titik lim ora deform, ora ambruk, ora nyebar; nambani Kelembapan materi, panas, resistance suhu dhuwur lan kurang. 80 ℃ suhu kurang cepet ngobati, konduktivitas listrik apik lan konduktivitas termal.

UV Kelembapan Dual Curing Adhesive

lim akrilik non-mili, UV udan dual-tamba enkapsulasi cocok kanggo pangayoman papan sirkuit lokal. Produk iki neon ing UV (Ireng). Utamane digunakake kanggo pangayoman lokal WLCSP lan BGA ing papan sirkuit. Silikon organik digunakake kanggo nglindhungi papan sirkuit dicithak lan komponen elektronik sensitif liyane. Iki dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan lingkungan. Produk kasebut biasane digunakake saka -53 ° C nganti 204 ° C.

Adhesive epoxy curing suhu rendah kanggo piranti sensitif lan proteksi sirkuit

Seri iki minangka resin epoksi sing ngobati panas siji-komponen kanggo perawatan suhu sing kurang kanthi adhesi sing apik kanggo macem-macem bahan sajrone wektu sing cendhak. Aplikasi khas kalebu kertu memori, set program CCD/CMOS. Utamane cocok kanggo komponen thermosensitive ing ngendi suhu curing kurang dibutuhake.

Loro-komponèn Epoxy Adhesive

Produk cures ing suhu kamar kanggo transparent, lapisan adhesive shrinkage kurang karo resistance impact banget. Nalika diobati kanthi lengkap, resin epoksi tahan kanggo umume bahan kimia lan pelarut lan nduweni stabilitas dimensi sing apik sajrone sawetara suhu sing akeh.

adhesive struktural PUR

Produk kasebut minangka adesif poliuretan reaktif reaktif siji-komponen. Digunakake sawise dadi panas kanggo sawetara menit nganti molten, karo kekuatan ikatan awal apik sawise cooling kanggo sawetara menit ing suhu kamar. Lan wektu mbukak Moderate, lan elongation banget, Déwan cepet, lan kaluwihan liyane. Product Kelembapan reaksi kimia ngobati sawise 24 jam isi 100% ngalangi, lan ora bisa dibalèkaké.

Epoxy Encapsulant Kab

Produk kasebut nduweni resistensi cuaca sing apik lan nduweni daya adaptasi sing apik kanggo lingkungan alam. Kinerja insulasi listrik sing apik, bisa nyegah reaksi antarane komponen lan garis, repellent banyu khusus, bisa nyegah komponen kena pengaruh kelembapan lan kelembapan, kemampuan boros panas sing apik, bisa nyuda suhu komponen elektronik sing digunakake, lan ndawakake umur layanan.

Kaca Optik UV Adhesion Reduction Film

Film pengurangan adhesi UV kaca optik DeepMaterial nawakake birefringence sing kurang, kajelasan sing dhuwur, tahan panas lan kelembapan sing apik banget, lan macem-macem warna lan kekandelan. Kita uga nawakake permukaan anti-silau lan lapisan konduktif kanggo saringan laminasi akrilik.