Produsen lem perekat elektronik china paling apik

Akrilik vs urethane conformal coating - Apa Polyurethane Conformal Coating?

Akrilik vs urethane conformal coating - Apa Polyurethane Conformal Coating?

Lapisan sing cocog Applied kanggo Papan sirkuit dicithak kanggo nambah linuwih piranti lan kekiatan. Bahan polimer iki nggawe film sing nglindhungi elektronik saka ancaman kaya korosi, cairan, lan kelembapan. Ana macem-macem lapisan conformal, ing antarane yaiku epoksi, silikon, akrilik, parylene, lan poliuretan.

Produsen sealant adhesive non-yellowing industri paling apik ing UK
Produsen sealant adhesive non-yellowing industri paling apik ing UK

Lapisan konformal poliuretan minangka lapisan protèktif sing tahan kanggo abrasi lan pelarut. Atribut polyurethane uga kalebu

  • Tahan lenga lan kelembapan
  • Fleksibilitas mula gampang cocog karo macem-macem wujud
  • Rating suhu nyengsemaken; spesifik kelas F
  • Viskositas ngidini thinness sing dikarepake bisa ditindakake
  • Insulasi listrik sing dipercaya; nahan insulasi ing test cycling

Keuntungan

Lapisan poliuretan ngluwihi umur piranti kanthi nambah. Iku njamin padha bisa operate dependably preduli saka kahanan.

Lapisan iki uga nduweni kekuatan lan kekokohan, dadi tahan kanggo pelarut organik lan kelembapan.

Lapisan sing angel tahan nyandhang mekanik lan uga nyuda wutah kumis timah.

Aplikasi kasebut 

Lapisan poliuretan paling cocok kanggo elektronik sing ngadhepi paparan kimia sing berlebihan. Padha apik kanggo njaga generator, trafo, motor, lan relay, ing antarane komponen liyane, terisolasi lan dilindhungi.

Lapisan kasebut uga populer ing lingkungan aeroangkasa lan otomotif. Resistance suhu ndadekake protèktif marang elektronik ing semprotan uyah lan lingkungan kimia.

Kanthi milih iki lapisan nutupi jinis, sampeyan manawa produk elektronik bakal mlaku andal sanajan ing lingkungan atos. Polyurethane kurang gesekan lan tahan abrasi dibandhingake karo bahan konformal liyane.

Proses coating 

Lapisan konformal poliuretan kasedhiya ing formulasi rong komponen utawa senyawa tunggal. Nyikat, nyemprot, lan sampeyan bisa nggunakake cara dipping kanggo aplikasi lapisan yen perlu. Sawise aplikasi, film ditinggalake kanggo ngobati kanthi lengkap kanggo proses lapisan; iki njupuk bab jam kanggo saperangan dina kanggo rampung. Dene formulasi siji-komponen gampang ditrapake, mbutuhake sawetara dina sadurunge rampung lan siap digunakake.

Proses aplikasi uga bisa ditemtokake dening suhu ing ngendi karya rampung. Lapisan urethane nambani luwih cepet ing wilayah sing suhu cukup dhuwur. Proses kasebut uga bisa dikatalisis nggunakake paparan panas lan UV; kadhangkala, Kelembapan ngruwat alternatif kanggo salib-link polimer.

Kelemahane 

Lapisan konformal poliuretan apik banget babagan resistensi kelembapan, abrasi, lan kejut termal. Nanging, iku duwe kerugian saka proses ngruwat dawa. Wektu sawise ngobati bisa dawa, lan bisa nemtokake sifat sing sampeyan seneng ing pungkasan. Lapisan uga cenderung dadi kuning nalika umure; iku ora soko sing mengaruhi linuwih sing, nanging ora aesthetically nyenengke.

Produsen sealant adhesive non-yellowing industri paling apik ing UK
Produsen sealant adhesive non-yellowing industri paling apik ing UK

kesimpulan 

Milih bahan konformal sing tepat iku penting banget amarga bakal nemtokake tingkat proteksi sing diwenehake marang piranti kasebut. Temokake kabeh sing dibutuhake babagan pilihan lapisan sing kasedhiya lan hubungake karo kabutuhan perlindungan elektronik. Familiarizing dhewe karo drawbacks lan cacat bisa uga nempatno ing posisi sing luwih apik kanggo nangani proses lapisan. Kanggo nyilikake kemungkinan nggawe kesalahan ing proses aplikasi lan ngobati, sampeyan bisa ngupaya layanan lapisan conformal saka perusahaan lan panyedhiya layanan sing dipercaya. Iku luwih apik tinimbang njupuk risiko sing bisa ngrusak elektronik lan komponen.

Kanggo luwih lengkap babagan lapisan konformal akrilik vs urethane - apa iku polyurethane conformal coating,sampeyan bisa mbayar neng DeepMaterial ing https://www.epoxyadhesiveglue.com/what-is-polyurethane-conformal-coating-and-what-is-the-purpose-of-it/ kanggo info liyane.

wis ditambahake ing kranjang sampeyan
Deloken