Home > Lem Epoxy Adhesive Kab
produsen adhesive piranti industri

Keuntungan lan Aplikasi Enkapsulan Epoksi Underfill Ing Elektronika

Keuntungan lan Aplikasi Encapsulants Epoxy Underfill Ing Epoxy Underfill Elektronik wis dadi komponen penting kanggo njamin linuwih lan daya tahan piranti elektronik. Bahan adesif iki digunakake kanggo ngisi celah ing antarane microchip lan substrate, nyegah stres mekanik lan karusakan, lan nglindhungi kelembapan ...

produsen adhesive motor listrik industri paling apik

Lem adesif epoksi insulasi paling apik kanggo ikatan kuat logam lan logam

Best insulating epoxy adhesive lim kanggo logam kanggo logam obligasi kuwat Metal iku salah siji saka unsur paling umum watara kita. Saiki, digunakake kanggo nggawe peralatan, mesin gedhe, lan barang hiasan, lan liya-liyane. Nemokake adesif epoksi sing paling apik kanggo logam penting kanggo entuk ikatan sing bener. Epoksi...

Produsen lem perekat elektronik china paling apik

Ringkesan Proses Ngisi BGA Lan Non Konduktif Via Isi

Ringkesan Proses Ngisi BGA Lan Non Konduktif Via Fill Flip kemasan chip nyedhiyakake chip kanggo stres mekanik amarga koefisien ekspansi termal sing ora cocog antarane chip silikon lan substrate. Nalika ana beban termal dhuwur, mismatch nandheske Kripik, saéngga nggawe linuwih kuwatir ....

produsen adhesive elektronik industri paling apik

Carane nggunakake smt underfill epoxy adhesive ing macem-macem aplikasi

Cara nggunakake adesif epoksi underfill smt ing macem-macem aplikasi Underfill minangka jinis polimer cair sing ditrapake ing PCB sawise liwat proses reflow. Sawise underfill diselehake, banjur diijini kanggo ngobati, encapsulating sisih ngisor chip nutupi bantalan interconnected rapuh antarane ...

Produsen adhesive lan sealant panel surya fotovoltaik paling apik

Kemasan Flip Chip Underfill Bonding Adhesive Die Attach Lan Kaluwihan

Flip Chip Packaging Underfill Bonding Adhesive Die Attach Lan Kaluwihan Flip Chip minangka cara sing digunakake kanggo nempelake die. Ing cara lampiran iki, sambungan listrik antarane landasan lan chip langsung digawe liwat kuwalikan saka die karo pasuryan mudhun menyang paket. Benjolan konduktif yaiku ...

Produsen lem kontak adhedhasar banyu paling apik

Nggunakake PCB smt underfill epoxy lan bga underfill materi kanggo aplikasi beda

Nggunakake PCB smt underfill epoxy lan bga underfill materi kanggo macem-macem aplikasi Underfill aplikasi nggawe nggunakake senyawa adhesive beda kanggo isi munggah longkangan sing ana antarane PCBs lan paket microchip. Iki penting banget amarga paket chip sing beda, kayata paket skala chip lan susunan kothak bal, kudu ...

Produsen lem adhesive pasca instalasi industri paling apik

Apa Epoksi Paling Kuat Kanggo Plastik Otomotif Kanggo Logam

Apa Epoksi Paling Kuwat Paling Apik Kanggo Plastik Otomotif Kanggo Logam Luwih becik yen sampeyan duwe lem epoksi sing paling kuat nalika ndandani plastik sing rusak utawa nempelake permukaan plastik kanthi permanen. Epoxy adhesives minangka sawetara sing paling apik sing bisa sampeyan pilih kanggo plastik amarga nawakake kuwat, anti banyu, lan awet ...

en English
X