Home > Hot Melt Adhesives Glue

Hot melt adhesives(HMAS) VS hot melt pressure sensitive adhesives (HMPSAS)

Perekat leleh panas (HMAs) lan perekat sensitif tekanan leleh panas (HMPSAs) wis akeh digunakake ing manufaktur luwih saka 40 taun. Meh kabeh industri kalebu packaging, bookbinding, woodworking, higienis, construction, otomotif, elektronik, shoemaking, laminasi tekstil, perakitan produk, tape lan label nggunakake adhesives panas nyawiji ekstensif. Apa bahan kasebut? HMA...

en English
X