DeepMaterial yaiku produsen bahan pot pcb lan pemasok senyawa pot ing china, nggawe epoksi pot kanggo elektronik, senyawa pot silikon kanggo elektronik, senyawa potting poliuretan kanggo elektronik, senyawa potting lan encapsulating, senyawa potting epoxy, senyawa pot silikon bening, senyawa pot listrik ing jero banyu, adhesives kanggo potting electronics, potting electronics karo lim panas lan ing.

lapisan conformal majeng DeepMaterial kang telung-bukti adesif lan pot. Adesif bisa mbantu papan sirkuit sing dicithak nolak kejut termal, bahan korosif kelembapan lan macem-macem kahanan sing ora cocog, supaya produk kasebut nduweni umur layanan sing dawa ing lingkungan aplikasi sing atos. Lapisan konformal DeepMaterial telung-bukti senyawa pot adesif minangka bahan bebas pelarut, kurang VOC, sing bisa ningkatake efisiensi proses lan njupuk tanggung jawab perlindungan lingkungan.

Lapisan konformal DeepMaterial telung-bukti senyawa pot adesif bisa nambah kekuatan mekanik produk elektronik lan listrik, nyedhiyakake insulasi listrik, lan nglindhungi saka geter lan impact, saéngga nyedhiyakake perlindungan lengkap kanggo papan sirkuit cetak lan peralatan listrik.

produsen papan sirkuit elektronik epoxy adhesive paling apik

Panggunaan Inovatif PCB Potting Compound ing Teknologi Berkembang

Panggunaan Inovatif PCB Potting Compound ing Emerging Technologies Apa sampeyan kesel krungu babagan panggunaan lawas sing padha kanggo senyawa potting PCB? Ya, siyap-siyap kaget amarga kita bakal nyilem sawetara panggunaan inovatif saka zat gaib iki ing teknologi sing berkembang. Saka drone ing jero banyu nganti bisa dipakai ...

Produsen lem perekat elektronik china paling apik

Pentinge PCB Potting Compound ing industri elektronik

Pentinge PCB Potting Compound ing industri elektronik PCB minangka komponèn sing alus banget saka piranti elektronik. Amarga sifate sing alus, mula kudu direksa saka bebaya njaba. Printed Circuit Boards (PCBs) digunakake kanggo omah sawetara bagean paling kritis saka ...

Produsen Perekat Sensitif Tekanan Paling Apik Ing China

Keuntungan pinunjul saka PCB Potting Compound Sampeyan Mungkin Ora Ngerti

Keuntungan pinunjul saka PCB Potting Compound Sampeyan bisa uga ora weruh Various Techniques pot dadi misuwur kanggo nglindhungi komponen elektronik lan electrical saka macem-macem jinis. Perlindhungan kasebut dibutuhake kanggo njaga komponen kasebut saka guncangan, kelembapan, geter, suhu ekstrem, agen korosif, penuaan korosi, retak, lan liya-liyane. Piece iki bakal ...

Produsen adhesive lan sealant panel surya fotovoltaik paling apik

Senyawa pot elektronik sing jelas lan pentinge

Senyawa potting elektronik sing jelas lan pentinge Yen sampeyan pengin nglindhungi rakitan LED lan elektronik saka lingkungan, getaran, lan kejut, enkapsulasi lan pot minangka cara sing paling apik. Yen sampeyan duwe aplikasi sing perlu kanggo ndeleng liwat, iku paling apik kanggo golek produk optically cetha. Iki...

produsen adhesive elektronik paling apik

Apa pot elektronik karo lem panas becik?

Apa pot elektronik karo lem panas becik? Lem panas bisa dadi pilihan sing apik yen kebutuhan pot sampeyan mbutuhake perlindungan kabel spruced. Nalika sampeyan arep kanggo pot karo panas nyawiji, ana sawetara kaluwihan sing bisa seneng liwat opsi liyane. Nanging, samubarang kudu ditindakake kanthi bener ...