China Adhesive Glue Produsen
Dadi pimpinan domestik ing ikatan lan proteksi bahan dhuwur kanggo semikonduktor lan produk elektronik ing China. Perusahaan iki minangka proyek introduksi utama ing Kutha Guixi, Provinsi Jiangxi, lan wis nandur modal dening Komisi Pengawasan lan Administrasi Aset Negara.

Lem Adhesive Kita Nawakake
Fokusake nyedhiyakake produk lan solusi bahan aplikasi adesif lan film kanggo perusahaan terminal komunikasi lan perusahaan elektronik konsumen, perusahaan kemasan lan pengujian semikonduktor, lan produsen peralatan komunikasi.

Produk Berkualitas Tinggi
Produk kasebut pisanan adhedhasar stabilitas lan inovasi, lan layanan kasebut adhedhasar integritas. Pasar sing dipimpin, inovasi teknologi. Modal berkah kanggo tundhuk karo tren lokalisasi bahan anyar. Operasi merek, meksa menehi prioritas kanggo nilai lan kualitas

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. minangka perusahaan inovatif sing duwe spesialisasi ing adhesive epoksi industri kanggo semikonduktor, aplikasi omah lan aplikasi elektronik lan bahan proteksi permukaan kanggo kemasan lan tes chip. Adhedhasar teknologi inti adhesives, DeepMaterial wis ngembangake adhesive epoxy underfill industri kanggo kemasan chip lan testing, adhesive tingkat papan sirkuit, lan adhesives kanggo produk elektronik. Adhedhasar adhesives, wis ngembangake film protèktif, pangisi semikonduktor, lan bahan kemasan kanggo pangolahan wafer semikonduktor lan kemasan lan tes chip.

Nyedhiyakake produk lan solusi bahan aplikasi elektronik film tipis lan adhesive elektronik kanggo perusahaan terminal komunikasi, perusahaan elektronik konsumen, kemasan semikonduktor lan perusahaan pangujian, lan produsen peralatan komunikasi, kanggo ngatasi pelanggan sing kasebut ing ndhuwur ing proteksi proses, ikatan produk kanthi tliti dhuwur. , lan kinerja listrik. Panjaluk substitusi domestik kanggo proteksi, proteksi optik, lsp.

Deepmaterial nyedhiyakake produk lan solusi bahan aplikasi elektronik lan film tipis elektronik kanggo perusahaan terminal komunikasi, perusahaan elektronik konsumen, perusahaan pengepakan lan pengujian semikonduktor, lan produsen peralatan komunikasi, kanggo ngatasi pelanggan sing kasebut ing ndhuwur ing proteksi proses, ikatan produk kanthi tliti dhuwur. , lan kinerja listrik. Panjaluk substitusi domestik kanggo proteksi, proteksi optik, lsp.

Majelis telpon pinter

Majelis Power Bank

Rakitan Laptop & Tablet

Ikatan Modul Kamera

Chip Underfill / Packaging

Majelis Elektronik Konsumen

Majelis Smart Watch

Rakitan Layar Tampilan

Ikatan Headset Bluetooth

Ikatan Motor Getaran Mini

Ikatan Besi Magnetik

Ikatan Induktor

DeepMaterial Epoxy Adhesive kanggo Electric

Deepmaterial yaiku produsen lan pemasok perekat sensitif tekanan leleh panas reaktif, nggawe siji komponen adhesive epoxy underfill, lem adhesive leleh panas, adhesive curing uv, adhesive optik indeks bias dhuwur, adhesive ikatan magnet, lem adhesive struktur anti banyu paling apik kanggo plastik kanggo logam lan kaca , lem adesif elektronik kanggo motor listrik lan motor mikro ing piranti omah.

Perekat Struktural PUR

UV Kelembapan Dual Curing Adhesive

Loro-komponèn Epoxy Adhesive

Suhu rendah Curing Epoxy Adhesive

Lem Perak Konduktif

Epoxy Underfill Adhesive

Deepmaterial Adhesives spesialisasi ing adhesives kanggo plastik, kaca, industri produk logam. Kita nawakake macem-macem produk kanggo meh kabeh aplikasi sing bisa dibayangake ing pasar iki. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake sawetara macem-macem kategori adesif lan katrangan babagan produk sing kasedhiya ing saben kategori.

Adhesive serat kaca

Tampilan lem shading

Ikatan panel dekoratif sing panas

Paket BGA underfill epoxy

Bagian struktur lensa ikatan lem PUR

Ikatan bingkai tablet cangkang ponsel

Kamera VCM voice coil motor lem

Lem kanggo mbenakake modul kamera lan papan PCB

Dhukungan backplane TV lan ikatan film reflektif

Layanan Adhesive Custom

Deepmaterial nyedhiyakake layanan adesif khusus sing dikarepake, kalebu adhesive elektronik khusus, adhesive struktural PUR, adhesive curing kelembapan UV, adhesive epoxy, lem perak konduktif, adhesive epoxy underfill, epoxy encapsulant, film protèktif fungsional, film protèktif semikonduktor. Kita melu riset lan pangembangan lan aplikasi lem ing bidang elektronik konsumen, peralatan medis, aerospace, energi optoelektronik, suku cadang mobil, chip semikonduktor, lan liya-liyane. Tim R&D ngatur produk lem kanggo pelanggan kanggo mbantu para pelanggan nyuda biaya lan nambah proses kualitas. Produk lim dikirim kanthi cepet lan njamin keramahan lan kinerja lingkungan.

Top 8 Area UV Cure Adhesives Glue digunakake

Top 8 Area UV Cure Adhesives Glue Digunakake UV-curing adhesives uga umum diarani minangka cahya-curing adhesives. Adhesives iki nggunakake sinar UV lan sumber radiasi liyane kanggo miwiti proses ngobati. Unsur radikal bebas nggawe proses bisa tanpa perlu pemanasan kanggo entuk ikatan permanen sing dikarepake. Adhesive teka [...]

Napa sampeyan kudu milih adesif epoksi sing bisa diobati UV saka produsen resin epoksi obat uv?

Napa sampeyan kudu milih adesif epoksi sing bisa diobati UV saka produsen resin epoksi obat uv? Perekat epoksi sing bisa diobati UV nggawe proyek licik dadi luwih gampang ditangani. Bisa digunakake kanggo nggawe cetakan cilik, bezel metalik, lan perhiasan. Ngerti apa resin lan cara kerjane nggawe luwih gampang kanggo milih sing cocog […]

Lem Perekat UV Cure Kanggo Kaca - Apa Mupangat?

Lem Perekat UV Cure Kanggo Kaca - Apa Mupangat? Sifat kaca sing rapuh ndadekake bahan sing sensitif kanggo digarap ing kahanan apa wae. Apa nglereni, ngebur utawa ikatan, sampeyan kudu ati-ati banget kanggo nangani kaca kanthi cara sing bener; digunakake, sampeyan bakal mungkasi munggah bejat. Intine, […]

Kepiye Temokake Produsen lan Pemasok Resin Epoksi sing Apik ing China?

Kepiye Temokake Produsen lan Pemasok Resin Epoksi sing Apik ing China? Adhesives lan resins digunakake ing akeh produk, kalebu elektronik, produk dental, lan cat. Dheweke duwe akeh kegunaan, nanging sing utama yaiku ikatan lan menehi jas lan lapisan pelindung. Resin teka ing macem-macem gelar lan kanthi mangkono beda kemampuan. Sampeyan bisa […]

Apa Sampeyan Bisa Kanthi Adhesive Silicone Cure UV Saka Pemasok Adhesive UV?

Apa Sampeyan Bisa Kanthi Adhesive Silicone Cure UV Saka Pemasok Adhesive UV? Curing UV minangka proses ngobati adhesi utawa bahan lapisan kanthi nggunakake sinar ultraviolet. Nalika dikenalake menyang bahan, cahya nggawe reaksi sing ngobati adesif lan lapisan, ing antarane bahan liyane gumantung saka aplikasi. Teknologi curing iki wis dadi […]

Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan UV Curing Optical Adhesives

Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan UV Curing Optical Adhesives Materi pisanan sing digunakake minangka adhesive optik iki disaring SAP saka wit balsam. Iki diarani minangka Kanada Balsam, lan nalika nduweni kuwalitas optik sing dhuwur, ora nduweni pelarut lan tahan panas. Bahan sing luwih apik mengko bakal ngganti minangka asil. […]

en English
X