China Adhesive Glue Produsen
Dadi pimpinan domestik ing ikatan lan proteksi bahan dhuwur kanggo semikonduktor lan produk elektronik ing China. Perusahaan iki minangka proyek introduksi utama ing Kutha Guixi, Provinsi Jiangxi, lan wis nandur modal dening Komisi Pengawasan lan Administrasi Aset Negara.

Lem Adhesive Kita Nawakake
Fokusake nyedhiyakake produk lan solusi bahan aplikasi adesif lan film kanggo perusahaan terminal komunikasi lan perusahaan elektronik konsumen, perusahaan kemasan lan pengujian semikonduktor, lan produsen peralatan komunikasi.

Produk Berkualitas Tinggi
Produk kasebut pisanan adhedhasar stabilitas lan inovasi, lan layanan kasebut adhedhasar integritas. Pasar sing dipimpin, inovasi teknologi. Modal berkah kanggo tundhuk karo tren lokalisasi bahan anyar. Operasi merek, meksa menehi prioritas kanggo nilai lan kualitas

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. minangka perusahaan inovatif sing duwe spesialisasi ing adhesive industri kanggo semikonduktor, aplikasi omah lan aplikasi elektronik lan bahan perlindungan permukaan kanggo kemasan lan uji coba chip. Adhedhasar teknologi inti adhesives, DeepMaterial wis ngembangake adhesive industri kanggo kemasan chip lan testing, adhesive tingkat papan sirkuit, lan adhesive kanggo produk elektronik. Adhedhasar adhesives, wis ngembangake film protèktif, pangisi semikonduktor, lan bahan kemasan kanggo pangolahan wafer semikonduktor lan kemasan lan tes chip.

Nyedhiyakake produk lan solusi bahan aplikasi elektronik film tipis lan adhesive elektronik kanggo perusahaan terminal komunikasi, perusahaan elektronik konsumen, kemasan semikonduktor lan perusahaan pangujian, lan produsen peralatan komunikasi, kanggo ngatasi pelanggan sing kasebut ing ndhuwur ing proteksi proses, ikatan produk kanthi tliti dhuwur. , lan kinerja listrik. Panjaluk substitusi domestik kanggo proteksi, proteksi optik, lsp.

Deepmaterial nyedhiyakake produk lan solusi bahan aplikasi elektronik lan film tipis elektronik kanggo perusahaan terminal komunikasi, perusahaan elektronik konsumen, perusahaan pengepakan lan pengujian semikonduktor, lan produsen peralatan komunikasi, kanggo ngatasi pelanggan sing kasebut ing ndhuwur ing proteksi proses, ikatan produk kanthi tliti dhuwur. , lan kinerja listrik. Panjaluk substitusi domestik kanggo proteksi, proteksi optik, lsp.

Majelis telpon pinter

Majelis Power Bank

Rakitan Laptop & Tablet

Ikatan Modul Kamera

Chip Underfill / Packaging

Majelis Elektronik Konsumen

Majelis Smart Watch

Rakitan Layar Tampilan

Ikatan Headset Bluetooth

Ikatan Motor Getaran Mini

Ikatan Besi Magnetik

Ikatan Induktor

DeepMaterial Epoxy Adhesive kanggo Electric

Deepmaterial yaiku produsen lan pemasok perekat sensitif tekanan leleh panas reaktif, nggawe siji komponen adhesive epoxy underfill, lem adhesive leleh panas, adhesive curing uv, adhesive optik indeks bias dhuwur, adhesive ikatan magnet, lem adhesive struktur anti banyu paling apik kanggo plastik kanggo logam lan kaca , lem adesif elektronik kanggo motor listrik lan motor mikro ing piranti omah.

Perekat Struktural PUR

UV Kelembapan Dual Curing Adhesive

Loro-komponèn Epoxy Adhesive

Suhu rendah Curing Epoxy Adhesive

Lem Perak Konduktif

Epoxy Underfill Adhesive

Deepmaterial Adhesives spesialisasi ing adhesives kanggo plastik, kaca, industri produk logam. Kita nawakake macem-macem produk kanggo meh kabeh aplikasi sing bisa dibayangake ing pasar iki. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake sawetara macem-macem kategori adesif lan katrangan babagan produk sing kasedhiya ing saben kategori.

Adhesive serat kaca

Tampilan lem shading

Ikatan panel dekoratif sing panas

Paket BGA underfill epoxy

Bagian struktur lensa ikatan lem PUR

Ikatan bingkai tablet cangkang ponsel

Kamera VCM voice coil motor lem

Lem kanggo mbenakake modul kamera lan papan PCB

Dhukungan backplane TV lan ikatan film reflektif

Layanan Adhesive Custom

Deepmaterial nyedhiyakake layanan adesif khusus sing dikarepake, kalebu adhesive elektronik khusus, adhesive struktural PUR, adhesive curing kelembapan UV, adhesive epoxy, lem perak konduktif, adhesive epoxy underfill, epoxy encapsulant, film protèktif fungsional, film protèktif semikonduktor. Kita melu riset lan pangembangan lan aplikasi lem ing bidang elektronik konsumen, peralatan medis, aerospace, energi optoelektronik, suku cadang mobil, chip semikonduktor, lan liya-liyane. Tim R&D ngatur produk lem kanggo pelanggan kanggo mbantu para pelanggan nyuda biaya lan nambah proses kualitas. Produk lim dikirim kanthi cepet lan njamin keramahan lan kinerja lingkungan.

5 Produsen Adhesive Sensitif Tekanan Paling Apik ing China

Best Pressure Sensitive Adhesive Manufacturers In China Pressure sensitive adhesives are used in different industries. These could be companies that are into production and packaging, automotive, electronics, and many others. They are used in manufacturing of various tapes and labels. When these pressure-sensitive sticking materials are being used, agents like solvent or even water are […]

Lem adesif epoksi paling apik kanggo plastik otomotif nganti logam saka produsen adesif elektronik ing china

Lem adesif epoksi paling apik kanggo plastik otomotif nganti logam saka produsen adhesif elektronik ing china Nalika nggoleki produsen adesif elektronik paling apik, penting kanggo njupuk wektu lan ngerti apa sing ditangani lan teknologi sing digunakake. Sampeyan uga penting kanggo nemtokake manawa ngerti babagan industri lan yen [...]

Produsen adesif motor listrik industri paling apik lan lem adesif ikatan magnet kanggo magnet ing motor listrik

Produsen adesif motor listrik industri paling apik lan lem adesif ikatan magnet kanggo magnet ing motor listrik Produsen motor listrik industri ngadhepi panjaluk gedhe ing pasar. Umume wong pengin luwih tahan lama lan biaya manufaktur sing luwih murah. Dheweke uga pengin nggawe motor sing efisien lan dipercaya. DeepMaterial nawakake solusi kanggo industri kanthi nggawe […]

Produsen lim adhesive kontak banyu basis paling apik kanggo aplikasi industri

Produsen lem kontak adhedhasar banyu paling apik kanggo aplikasi industri Adhesive minangka bagean penting ing industri sing beda saiki. Adhesive adhedhasar banyu duwe pengikat organik, sing paling umum yaiku PVAc. Binder iki disebarake kanthi merata ing banyu. Nalika banyu diserep utawa nguap, substrate nyerep, ninggalake adesif. Iki mbantu adesif […]

Produsen lem epoksi struktural paling apik ing china lan macem-macem jinis adesif epoksi kanggo plastik nganti logam

Produsen lem epoksi struktural paling apik ing china lan macem-macem jinis adesif epoksi kanggo plastik nganti logam Ana macem-macem jinis adhesive struktural sing kasedhiya ing pasar saiki. Iki ditujokake kanggo nyukupi macem-macem jinis kabutuhan desain komersial lan industri. Kabeh adesif duwe kaluwihan unik, tegese sampeyan bisa milih kanthi ati-ati gumantung [...]

Produsen lem adhesive komponen elektronik paling apik lan milih adhesive sing tepat kanggo perakitan elektronik

Produsen lem adhesive komponen elektronik paling apik lan milih adesif sing tepat kanggo perakitan elektronik Ing perakitan lan pabrikan elektronik, salah sawijining sing paling penting yaiku adesif sing wis cepet njupuk solder. Adhesives nawakake ikatan paling kuat kanggo macem-macem komponen elektronik lan kanthi aman. Kajaba iku, dheweke nglindhungi bebaya lingkungan, karat, […]

en English
X